@JvanDuijn
- 2019
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 2 dagen geleden
Sitecode: 195572
3 sterren want we vinden 25€ voor 24 uur wel goed als je kan lozen en innemen voor die prijs, dan nog elektra gratis, mooi voor 39 campers 10 stekkerdozen, dat schept geen band, maar we stonden en konden mooi gemakkelijk de oude stad in dat weer wel, ook nog vriendelijke dame die de stroom wilde delen, we konden bij haar inpluggen dat weer meevaller
Een locatie beoordeeld · 5 dagen geleden
Stonden afgelopen nacht alleen, geen beheerder aanwezig waardoor douches en toiletten afgesloten Konden wel toilet tank legen, verswater in nemen en 10 ampere electric dus alles goed Na rustige nacht vanochtend 12€ afgerekend wat een prachte prijs voor levering is goed hoor trouwens eenmaal open toiletten en douches zeer schoon
Een locatie beoordeeld · 5 dagen geleden
T is oktober en alles word minder ook camping bezoek, staan deze nacht alleen maar goed, alles aanwezig en wat vorige comment was ha douche gordijnen wat zou het mannen hebben alle de zelfde uitrusting en vrouwen ook dus lijkt ons geen probleem het water was om 19.30 uur heet om te fout, wel vreem vuilbakken allen vol met lege camping Voor ons goed hoor elektra voorhanden wat wil de mens nog meer
Een locatie beoordeeld · 8 dagen geleden
Goed en kompleet kregen nog 2 kaarten voor thermische bad bij overnachting a 26,50€ of wel 10500HUF Dochesxen toiletten zeer schoon en drinkwater en Electrabel per plaats nummer voorhanden zeg gerust een perfecte overnachting plek
September 2026
Een locatie beoordeeld · 10 dagen geleden
Een camperplaats met alles eropaan eraan en inclusief ja 190Lei is niet goedkoop maar je staat midden in de stand en kijkt tegen de toren op de stadsberg Voor ons prima, veilig en voor een goede nacht weer een plaats onder de “zon”
Een locatie beoordeeld · 12 dagen geleden
We staan hier vannacht en betaalden inclusief elektra 105 Lei of kon ook met 20€ betalen, dus redelijke wissel koers Verder geen gebruik gemaakt van voor zieningen behalve toilet tank legen we stonden prima en eigenaresse stond ons in goed Engels te woord en was zeer vriendelijk we hebben dus echt positief commentaar
Een locatie beoordeeld · 13 dagen geleden
Alles aanwezig en goed te gebruiken, en was nú rustig konden goed fietsen naar Constanta en hebben er mooie dag van gemaakt, stonden 2 nachten en betaalden all-in 64,48€ omgerekend voor de 2 nachten wat ons redelijk lijkt
Een locatie beoordeeld · 17 dagen geleden
Alles is er en netjes onderhouden, ja staat echt onder de bomen wat in deze tijd veel licht en warmte scheelt, verder goed alleen even de stroom uurtje weg, vervelend als je al slaapt en je kk valt uit en je geen automaat hebt. Wel konden we mooie wandeling maken en de was weer eens doen ook wel weer goed alles bijeen voor 30€
Een locatie beoordeeld · 17 dagen geleden
Je kan er redelijk veilig overnachten en vers water nemen ook stroom voorhanden, maar verder ga niet naar toiletten of douches en ja toch en prijs was er niet minder om maar we waren om te overnachten
Een locatie beoordeeld · 20 dagen geleden
De zeer klein camping heeft alles en in goede staat, en alles werkt, zelfs 16ampere voorhanden en gratis Wifi Vriendelijke en behulpzame uitbater die goed Engels spreekt, maar of er zoveel campers op het terrein kunnen is even een vraag. Wij konden 2 dagen mooie fiets tocht maken over stuk EV 6 en EV 13