@GJD55
- 2024
Juni 2026
Erg vriendelijke eigenaresse. Het is kamperen bij de boer. En zo moet het zijn eenvoudig en doelmatig. Een goede warme douche, heet water om af te wassen en voldoende stroompunten. Een ideale plek om tot rust te komen. Het zou de eigenaresse sieren als er ook nog een afvoer voor grijs en zwart water gemaakt zou worden.
Mei 2026
Hoe krijg je het voor elkaar om zo hoog in het noorden zo'n prachtige camping te realiseren. Sfeervol, ruim, met prima en schoon sanitair en bovenal zeer gepassioneerde eigenaren. Wij waren onderweg naar de Noordkaap en erg onder de indruk van dit plekje.
De receptie was niet bezet. We kregen telefonisch de code van de ingang, konden een plek zoeken en de dag erop even langskomen om in te schrijven. Ik vind dat fijn. Sanitair, latrine is prima op orde. Het uitzicht optimaal. Klasse.
Wat een mooie plek is hier gecreëerd. De eigenaar heet je hartelijk welkom en je voelt je direct thuis. Het was de bedoeling om hier 1 nacht te blijven, maar ze openden hun bistro de dag erop en dus besloten we nog een dag te blijven. Wat een rust en wat een stilte. Douches, toilet het is allemaal goed verzorgd.
Een prachtige plek met een supervriendelijke eigenaresse die maar wat graag vertelde over de geschiedenis van deze van oorsprong kerk. Toilet en douches zijn schoon en mooi. Een goed ingerichte keuken waar je gebruik van kunt maken. De grote weg heeft ons geenszins gehinderd. Toplokatie!
Prima plek midden in de stad. Gerund door jongeren. Allemaal heel vriendelijk. Natuurlijk valt er wel wat te verbeteren. Een plek om je grijs water af te vieren zou welkom zijn. Voor de rest ben ik blij dat jongeren dit initiatief hebben genomen. Ga door en maak het mooi!
Wat een heerlijke plek is dit. Niks ingedeelde plaatsen. Gewoon zelf een plekje zoeken. Bijzonder vriendelijke eigenaar. Schoon en netjes. Meer dan verdiend We zijn vroeg in het seizoen en speciaal voor ons heeft ze de douches aangesloten. Wees voorzichtig met het opdraaien naar de ingang. Camping ligt aan een drukke weg (waar je overigens geen last van hebt)
Prima camping, zeer vriendelijk ontvangen. Ruime plaatsen ook voor grotere campings. Op de camping wel goed manoevreren want het is smal. Douches en toiletten prima en schoon. Service grijs zwart water aanwezig ook schhon water opnemen. Bistro op de camping tegen redelijke prijzen.
Adres van de camping klopt niet. Moet zijn Dorfstrasse 2 Anders kom je aan de verkeerde kant de camping op. Superschone en nieuwe douches en toiletten. €1.-- voor 6 min douchen. Bijzonder vriendelijke gastvrouw. Mooi uitzicht. Kan niet anders zeggen: top camping.
Vlak bij het centrum (10 min lopen) ligt deze goedverzorgde camperplaats. Sanitair is wat gedateerd maar superschoon. Eigenares is vriendelijk en behulpzaam. Ik vond het wel wat duur t.o.v. vergelijkbare plekken.