Mäntyrannan Lomakylä

• Lozen afvalwater

4.8

Dibrial

aug 2025

Wat een rustig pareltje bij warm zonnig weer aan het meer. Open plekken in het bos of aan het zandstrand, kristalhelder ondiep water en een ontspannen sfeer. Wat een zwemplezier voor alle leeftijden. De hobbymatige eigenaar geniet zelf ook volop van deze plek. Uitleg Engels en Duits. Zelf een plekje uitzoeken. Sanitair goed en prima gemeenschappelijke ruimte met keukens. Sauna, grill, (tafel)tennis, volleybal en trampo en speeltuin aanwezig.

jacqbijl

jul 2025

we hebben 2 nachten op deze camping gestaan, was prima goede douches en toiletten. Bij aankomst weinig uitleg waar alles te vinden was, min puntje. of maak een plattegrond van de camping. verder kon je heerlijk zwemmen in het meer, er waren sauna’s en grill plaats.

ShaneM2

aug 2023

We waren alleen van plan om één nacht te zeggen, maar toen we er eenmaal waren, was het zo vredig, goed uitgerust en mooi gebied dat we 3 nachten verbleven. Goede faciliteiten, waaronder een tennisbaan, volleybalnet, kleine speeltuin voor kinderen, tafeltennistafel, wasmachine x 2, droger x 2, verschillende hutten. De gastheer Jukka was erg behulpzaam.

Väärämäentie 43

59800, Keski-Karjalan seutukunta, Finland

gelegen aan een meer - bij/in het bos - hellend terrein - nabij zandstrand - campingwinkel - sauna - snackbar - broodservice - centrum 8km

8 jun t/m 13 aug