@Dibrial
Altijd lekker op pad met het gezin, leuke dingen beleven en mooie plekken ontdekken.
- Gezin met kinderen (0-12 jaar)
- 2020
Juli 2026
Wat een prachtige plek hier. We zijn spontaan een nachtje langer gebleven. Heerlijke ruime plekken in de halfschaduw met een prachtig uitzicht in het dal. Daar is een mooie rivier voor vissen zwemmen of dammen bouwen. Ook de zwemvijver met sups is prachtig. Sanitair is gezellig ingericht, schoon en prima onderhouden. Bij de receptie en loppis zijn ijsjes en drankjes te koop. Ongedwongen sfeer die uitnodigt om te relaxen of actief te wandelen.
10 foto's toegevoegd · 2 maanden geleden

Terassencamping met prachtig uitzicht en ruime plekken. Sommige delen zijn wat verouderd en nog wat vervallen seizoensplekken, maar er wordt duidelijk gewerkt om de camping te moderniseren. Vriendelijke eigenaar. We belden en hadden gelukkig net het laatste plekje zonder stroom, maar de camperplaatsen zagen er netjes en vlak uit en hadden een stroompunt. Kleine keuken aanwezig. Toilet en douche schoon en goed.
Prima overnachting net iets verder weg van de drukke doorreis campings. Wel bij Bjästa de hoofdweg richting het dorp Köpmanholmen anders een smalle gravelweg. Mooi zicht over de haven. Nieuw schoon sanitair en keuken aanwezig. Alles met code. Goede stop voor of na de wandeling in Skuleskogens.
In principe is alles hier aanwezig en een prima plek voor een tussenstop of een paar dagen vakantie. Helaas komt een groot deel van de camping over of het wat achterstallig onderhoud heeft. Het had allemaal wat netter gemogen. Het sanitair was wel schoon en functioneel, al moet je vanaf het veld aan het water wel wat ver lopen. Het lego thema, de minigolf en bouwen voor de kinderen is er leuk en er is genoeg te doen op de camping. Sup 1uur incl.
Wat een heerlijke plek. Lekker ongedwongen midden in de natuur. Alle voorzieningen aanwezig en buiten dat het normale toilet schoon was, was zelfs het droog toilet met douche schoon en fris. Mooie vuurplekken,waarvan één in een tent. Gezellig in de avond en geen muggen. De Storforsen waterval is op loopafstand en via een klein paadje eenvoudig te bereiken. Lekker in de avond bezoeken als de grote massa weg is.
Sitecode: 20913
Bij aankomst ziet het er hier leuk uit, maar net als de meeste campings hier zijn het doorreis campings geworden, die gewoon volgepropt worden. Niet dat de voorzieningen slecht zijn. Alles is schoon, er is een keuken, er zijn skelters en speeltoestellen voor de kinderen en een kiosk bij de receptie. Het is we gewoon grind en misschien een paar gewone plekken als je vroeg bent. Als alles vol is komt het bord gelukkig wel voor de ingang.
Wat een vriendelijke eigenaar die je hier verwelkomt. De plek en het uitzicht zijn geweldig. Lekker naar het water wandelen of een mooi uitzichtpunt zoeken. Zo midden in de wildernis van de Noordkaap wakker worden is fantastisch. Het is wat duurder dan gebruikelijk, maar je zit dan we op een mooie plek. Wij stonden bovenaan voor het gebouw. Schoon sanitair en een heerlijke douche. Ook nog wat spulletjes te koop in de shop.
Een wat rommelige camping. Een beetje stadscamping idee. Wel prima sanitair en voorzieningen. Vlakbij museum en lekkere pizza bij het café aan de hoofdweg. Prima stop voor bevoorrading richting de Noordkaap.
Prima plek voor een nachtje. Mooi meer in de buurt en sanitair eenvoudig maar functioneel en wel schoon. Goed voor een lekkere douche na de wandeling. Hier kom je waarschijnlijk voor de kleine berenroute en daar is het ideaal voor. Kom in de loop van de middag aan en wandel in de avond. De grote parking voor de camping wordt dan minder druk en de schitterende wandeling een stuk rustiger. Worstjes en broodjes mee voor de vuurplekken.