Aire de Camping-Car la Moulerette

Camperplaatsen

• Honden toegestaan

Pandeau

mei 2025

We waren hier half maart en betaalden €6 voor een stuk gras en wat modder. Bij de voorzieningen die apart zijn van de staplaatsen was er stroom en een oosterbuur had wel een hele grote vuilwatertank, die stond er uren. In het dorp is nog alles in winterslaap. Mss dat men in het hoog seizoen iets wil regelen maar nu is er absoluut niets en is er alle plek.

mooie plaats. Maar 8 jan 2025 was het ferme normaal was het 5 strere

TommyCooper

okt 2024

Prima plek, eerder gegeven coördinaten zijn ook niet juist. Gewoon doorrijden omhoog en net voor de boerderij links af. Toen wij hier waren zagen we wel veel asociaal gedrag. Plekken worden aangegeven met balken, maar de ruimte tussen twee campers werd overal ingenomen door stoeltjes en tafeltjes. In principe was er plek voor het dubbele aantal campers dan er nu stonden. Je kunt er natuurlijk gewoon achteruit in rijden, maar ja. 🤪

Place de l'Hume 1

63114, Montpeyroux, Frankrijk

45.62496196 3.20086623

TouristInfo dichtbij, bij verlaten P richting dorp - servicestation gesloten bij vorst - jetons, bij Ferme Pedagogique en Bar du Donjon

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!