@TommyCooper
- Bürstner Harmony
- 2020
- Ander
Niet gratis, 100 nok per 24 uur met EasyPark
vandaag, 19 mei 2026, niet bereikbaar vanwege de sneeuw. Dus niet kunnen beoordelen.
Helaas geen drinkwater, kraan is lam gedraaid, functioneert niet meer.
Is nu €12,-. Voor elektriciteit apart betalen blijkbaar, niet geprobeerd. Reserveren met de app even lastig, maar uiteindelijk simpel. Telefoonnummer dat je via de app krijgt bellen na reserveren en de slagboom gaat open.
Weer toegankelijk, mooie plek, geen voorzieningen.
CP is verplaatst naar net voor de rotonde. Alles nieuw maar nog niet helemaal klaar. Coördinaten van de ingang zijn nu: 38.644196 -9.096231. Afvalbakken zijn overvol, vandaar 4 sterren.
Inderdaad lastig om er te komen. Plekken zijn erg smal en keren is een kunst, maar niet onmogelijk. Een camper van 7 meter past ook als je een beetje kunt sturen
Prima plek, eerder gegeven coördinaten zijn ook niet juist. Gewoon doorrijden omhoog en net voor de boerderij links af. Toen wij hier waren zagen we wel veel asociaal gedrag. Plekken worden aangegeven met balken, maar de ruimte tussen twee campers werd overal ingenomen door stoeltjes en tafeltjes. In principe was er plek voor het dubbele aantal campers dan er nu stonden. Je kunt er natuurlijk gewoon achteruit in rijden, maar ja. 🤪

Op grond van de informatie geen wiggen gebruikt. Een vrijwel horizontale plek gezocht bovenaan. Slechts 1 steen van ca 10 dik onder het linker achterwiel waardoor de camper nagenoeg horizontaal stond. Werd niet gewaardeerd, ‘s morgens alsnog gewekt door de Policia Local.
Inderdaad gratis, alleen voor stroom moet je betalen. Het dorp heeft duidelijk een opleving nodig. Maar niet alleen de drogist is top, ook bakker Schäfer bij de Aldi is top. Goede koffie, lekker gebak en een ruime keuze uit heerlijk brood.

Prima plek maar wel aan een doorgaande weg. ook ‘s nachts wel veel verkeer. Jammer van de camperaars die de hint op de prullenbak niet willen begrijpen. Na 1 nacht vol afval terwijl de container 20 meter verderop staat.

Twee sterren voor de stad, geen voor de CP. Veel te duur voor het gebodene. €17,32 inclusief toeristen belasting. Meer dan 300% prijsstijging ten opzichte van vorig jaar. Metz prijst zich zo uit de markt.

Dure parkeerplaats, €11 per nacht. Coördinaten gedoog veldje aan het strand N 37.395965 W 001.603224 iets verderop.
Voor de elektriciteit heb je wel een rechte stekker met aarde pin nodig. De standaard haakse past niet. Op woensdag was zo’n beetje elke resto dicht. Out of season maybe?
Hoewel het op een aantal foto’s lijkt alsof het een parkeerplaats is vlakbij de boerderij moet je net iets verder de weg af zijn in een bosje onder aan de heuvel. Daar zijn een aantal plekken als het ware uitgegraven. Heel erg rustig eind september.

Wij waren hier in begin oktober en de funicular bleek buiten dienst. Tot Noel volgens een man die op een bankje voor het station zat. Werd dus lopen.
Leuke kleine plek naast een park en een weg. Zeer stil 's nachts. WiFi is goed.