Camping Le Clos Auroy

aurelius

aug 2025

Vandaag hier om 12.30 aangekomen de receptie was gesloten tot 2 uur. Naast de receptie was een aanmeldzuil met een brief erop,buiten gebruik. Erg vreemd en klantonvriendelijk, we hebben nog wel even over de camping gelopen, zag er wel goed uit met nogal wat lege plekken. Omdat we niet anderhalf uur in die warmte wilden wachten zijn we maar weggegaan.

BirgitD

jul 2025

Mooi verzorgde camping, perfect voor een paar dagen. Dichtbij de snelweg. Geen winkel maar wel broodjesservice en een barretje.

Wij zijn er twee dagen geweest op terugweg uit Zuid Frankrijk . Het is mooie keurige nette locatie met een vriendelijk ontvangst. Lekker centraal een zwembad en ook nog eens twee aparte waterglijbanen. Ook een bar bij het zwembad en snackbar met ruime keuze. je kan er ook via een zuil inchecken indien je laat aankomt. Plekken zijn ruim en sanitair is goed en schoon. Gewoon top deze locatie.

Rue de la Narse 19

63670, Orcet, Frankrijk

terrassencamping met 8 camperplaatsen - gelegen aan een kleine rivier - groot zwembad met glijbanen - campingwinkeltje - snackbar - restaurant - winkels 200m - openbaar vervoer 100m

1 nov t/m 30 nov

1 feb t/m 31 mrt

1 apr t/m 25 jun

Toon alle tijden en prijzen

ACSI - Campingcard