@KnippieCamper
- 2023
Zeker een Aanrader, we hadden op het park een leuke locatie het zijn ruime plekken. Je kan vanaf hier lekker fietsen naar Edam volendam en Hoorn . sanitair is gewoon goed en we hadden een heel vriendelijk ontvangst.
Uitstekend 5 sterren. Super vriendelijk ontvangst met duidelijke uitleg en eenvoudig inchecken. Je camper op grind en mooi stuk gras ernaast. alles is hier top in orde. Wifi erg goed en stroom en water bij je plekje. Zalig om te fietsen in de omgeving en in no time in Boxtel. we komen zeker nog keer terug. Je kan op de website zien of er nog plaatsen vrij zijn .
Fijne en goede locatie met vriendelijk ontvangst en na het vriendelijke ontvangst kan je zelf een plekje uitkiezen. Verder zijn alle voorzieningen die je nodig hebt aanwezig. De plek ruim genoeg voor zowel caravan als camper. Goed restaurant en ook take away. Ook het sanitair is keurig. Er is zelfs zwembad aanwezig voor verkoeling. Kortom zeker een aanraden als tussenstop. Wij gaan er zeker meer gebruik van maken.
Wij zijn er twee dagen geweest op terugweg uit Zuid Frankrijk . Het is mooie keurige nette locatie met een vriendelijk ontvangst. Lekker centraal een zwembad en ook nog eens twee aparte waterglijbanen. Ook een bar bij het zwembad en snackbar met ruime keuze. je kan er ook via een zuil inchecken indien je laat aankomt. Plekken zijn ruim en sanitair is goed en schoon. Gewoon top deze locatie.
super goede camping en erg goed onderhouden nette en schone douche gelegenheid. En niet te vergeten een fijn zwembad. er is een leuke bar en in de avond een gewone lekkere hap eten . We zijn er een kleine week geweest. Fietsen moet je wel bij je hebben en dan lekker fietsen in omgeving zoals naar Agde en Cap Agde. Vlak in buurt een leuk klein centrum daar kan je trouwens ook fietsen huren . kortom zeker een aanrader .
Leuke locatie we waren op doorreis naar het zuiden. Vriendelijk ontvangst , je kan ook met kortingkaart. Goede plekken met stroom ook sanitair is netjes . Zwembad is goed en er is ook leuk barretje en je kan er een simpel hapje eten . Camper Max 7.5 mtr.
Top locatie en een super ontvangst, en je wordt ook begeleid naar je plekje. Alles is keurig onderhouden en schoon. Ook een winkel waar je iedere dag broodjes kan bestellen . Het zwembad vonden wij zalig alles ziet er nieuw uit, je kan er ook lekker eten . De omgeving is ook gezellig en mooi. dichtbij eigelijk al gelijk om de hoek is een boulevard waar je lekker kan wandelen en fietsen. kortom een echte aanrader .
Vriendelijke eigenaar goed ontvangst, camperplaats is ruime genoeg en met verharde plek voor de camper, de benodigde voorzieningen zijn ook aanwezig Hele mooie omgevingen om te fietsen en Boskoop is heel dichtbij en is een gezellig plaatsje.