Camping le Bois de Cornage

r

rikhberg

okt 2025

prima plek! Ruime plaatsen, schoon sanitair en heerlijk warm water. Alleraardigste ontvangst. Open tot 1 november maar op het infobord bij de ingang staat dat zelfvoorzienende campers het hele jaar welkom zijn. Tip: de waanzinning mooie kasteeltuin (eigenlijk groot park of arboretum) in de herfst.

FerryNice

okt 2025

Aardige ontvangst door de dame bij de receptie, verder prima voor een overnachting.

LostInEurope

okt 2025

Beste team van camping 'Le Bois de Cornage', Ik heb enorm genoten van mijn verblijf bij jullie en was graag langer gebleven als het niet zo koud was geweest. DANK U WEL! Vriendelijk ontvangst, prachtige camping, schoon sanitair, heerlijk eten bij restaurant 'Le Repère' om de hoek (bedankt voor de geweldige tip!). Maar ik ben er vooral gekomen omdat ik jullie reacties op (onterechte!) recensies zo boeiend vind! HARTELIJK BEDANKT voor het plezier! Ga zo door! Rosa

Chemin du Camping 110

38220, Vizille, Frankrijk

rustig - schaduwrijk - klein zwembad - snackbar - broodjesservice - pizza's om mee te nemen (juni-augustus) - Gratis wifi 1 uur (receptie), betalen op camping - centrum 700m

16 sep t/m 1 nov

1 apr t/m 31 mei

1 sep t/m 15 sep

Toon alle tijden en prijzen