@FerryNice
Mooie camping goede sanitaire voorzieningen mooie plekken en ongeveer 20 minuten wandelen naar het centrum van Valkenburg Prijs voor 1 overnachting met 2 personen en camper €33,- 17 oktober ‘25
Aardige ontvangst door de dame bij de receptie, verder prima voor een overnachting.
Leuke camping aan de rand van een evenzo leuk dorpje. Erg hartelijk ontvangen door de eigenaar die zelfs zo aardig was om voor ons s’avonds 2 patat te bakken en dat ook nog te bezorgen bij ons aan de camper. De sanitaire voorzieningen zijn top in orde. Zeker 5 sterren.
Camping ziet er inderdaad van de weg erboven niet uitnodigend uit maar voor een overnachting is er niks mis mee. Bijzonder vriendelijke ontvangst en uitleg hoe het een en ander werkt.
Hele aardige ontvangst door de dame in de receptie. Het sanitair is super netjes en schoon. Varraze ligt op 10 a 15 minuten lopen maar wel met een behoorlijk hoogteverschil, wij hebben voor de weg terug maar een taxi genomen. Wij hebben gestaan met een camper 7 van meter en dat is echt wel de max. Buiten dat alles is het een hele leuke plek.
Ondanks het feit dat je hier achter een loods staat kan ik deze plek toch zeker aanraden als je voor 1 nacht wilt blijven. Je staat hier op 5 minuten lopen van het oude centrum af, de locatie is overdag bezet door de beheerder en na 20.00 s’avonds gaat de boel op slot voor. Je krijgt een sleutel van de poort mee waarmee je te allen tijde in en uit kunt. En de beheerder? Die verdiend een dikke 10 !!
camping is op loopafstand van de toren. verstandig om van te voren even te bellen of er een plaats beschikbaar is. sanitair is prima maar mag hier en daar een beetje aandacht hebben.
Wij hebben hier 2 dagen gestaan en zijn zeer tevreden over de ligging, de sanitaire ruimtes en het vriendelijke personeel. Je loopt in een kwartiertje langs het meer naar het gezellige Peschiera. Kortom gewoon goed.
Super moderne en vooral schone CP, alle voorzieningen gemakkelijk met 1 kaart registreren en bij vertrek afrekenen. Eigenlijk niets meer toe te voegen als je alle reviews hebt gelezen.
Prima CP, ruime plaatsen en goede voorzieningen zoals stroom (4kw €0,50 , vuil water lozen en maar even wandelen naar het centrum. Via de eigen website kan je zien hoeveel plaatsen er op dat moment beschikbaar zijn.
Een hele mooie cp en dat voor €11,- incl. stroom met een schitterend uitzicht over de Moesel.
Kleine camping met schitterend uitzicht op de moezel. Vriendelijke ontvangst. Dorp op loopafstand.
Nette gemoedelijke. camping, vriendelijke ontvangst en goede service. Sanitair is erg schoon. Voor iedereen die van rust houdt een aanrader.
bijzonder leuke plek om een aantal dagen te vertoeven vriendelijke ontvangst en een nette en schone camping. wij hebben hier 2 dagen gestaan en komen zeker terug.
Perfecte plek voor een overnachting, dichtbij de haven en de boulevard met leuke terrasjes en heerlijke mosselen.