Camping L'Escale

• Lozen afvalwater

Het was alweer 18 jaar geleden dat we hier bij L’ Escale overnacht hebben. Toen in een chalet, nu met onze camper op de camping. Het sanitair gebouw (2 units) zag er prima uit, fijne doucheruimte en toilet mét wc-papier aanwezig ook prima, 1 á 2x per dag werd gepoetst. Wel een minpuntje is t zwembad! Binnen- en buitenbad is niet meer met elkaar verbonden, waardoor stilstand water, filter werkt niet goed, buiten tegels worden te heet door de zon!!

Aïtona

aug 2023

Schitterende camping waar we zeer goed ontvangen zijn, maar de prijs is nog steeds hoog...

hammerkat

mrt 2022

onze vaste plek voor wintersport. we blijven gelijk een week. met de kinderen lekker skiën en dan relaxen in het zwembad. voor een warme douche moet je wel zorgen dat je de eerste hebt. zelfde aan de vaat. ruimte voor de ski's en om de kleren te drogen. veel Franse campers. waar voor je geld.

D4 33

74450, Annecy, Frankrijk

camping ligt ligt ten zuiden van het dorp - tegen toeslag grand confort plaatsen beschikbaar - in het winterseizoen open medio december-begin maart [tarieven in het winterseizoen hoger] - alle voorzieningen voor de wintersporter - 15 min met skibus naar het skigebied Massif des Aravis

1 jan t/m 30 sep

ACSI - Campingcard