@user770893432
Prima camping en ja..je hoort de autosnelweg, maar wij vinden t niet storend! Het “mobiele sanitair-gebouw” is erg weinig voor het aantal plaatsen die hier gebruik van maken, voor de dames: 2x damestoilet-1x douche-1x wastafel. Begrijp dat in drukke periodes dit een probleem kan zijn!
Top camping voor gezinnen met (kleine) kinderen, mooi groot zwembad, sanitair dames prima, bij de heren behoorlijke stank bij urinoir’s, hebben 2 nachten gestaan met camperbus. Larochette stelt niks voor, vergane glorie, 2 grote hotels vervallen en staan te koop. Het kasteel/ruïne zijn we niet geweest. Lopend steil pad makkelijk naar beneden 700 m naar Larochette, maar ook weer terug omhoog is even behoorlijk klimmen!
Rommelige camping, zwembad nog gesloten ( in juni), sanitair heel oud en niet echt schoon, wat ons betreft is deze camping voor langer verblijf helaas geen aanrader! Voor 1 nacht is nog wel te doen.
Fijne camping, binnenkomst camping/receptie ziet er heel gezellig en uitnodigend uit met veel bloemen, nederlands sprekende dame bij receptie ook fijn, sanitair was netjes. Zwembad heerlijk en werd nog gedeeltelijk gerenoveerd/uitgebreid. Met de shuttlebus van de camping naar t heiligdom in Lourdes is fijn, te voet gaat ook prima, echter t laatste stukje is een flinke klim! Het heiligdom zó indrukwekkend, moet je een keer ervaren hebben!
Prima gezellige camping! Veel nederlanders op doorreis, heerlijk zwembad met goed onderhoud, restaurant prima, sanitair goed gepoetst. Komen hier zeker nog eens terug!
Mooie camping, sanitairgebouw goed en schoon, het zwembad groot en TOP!! Het was juni dus nog heel rustig, binnen- en buitenbad water schoon en heerlijke temperatuur.
Zwembad prima en mooi schoon! Plaatsen ook veel schaduw, dicht bij t meer lekker zwemmen. Sanitair verouderd, maar schoon, geen restaurant/winkeltje op camping, maar dichtbij pizzeria met top pizza’s!!
Het was alweer 18 jaar geleden dat we hier bij L’ Escale overnacht hebben. Toen in een chalet, nu met onze camper op de camping. Het sanitair gebouw (2 units) zag er prima uit, fijne doucheruimte en toilet mét wc-papier aanwezig ook prima, 1 á 2x per dag werd gepoetst. Wel een minpuntje is t zwembad! Binnen- en buitenbad is niet meer met elkaar verbonden, waardoor stilstand water, filter werkt niet goed, buiten tegels worden te heet door de zon!!
Een geweldige camping!! We stonden met onze buscamper naast het zwembad en sanitair-gebouw. We waren hier midden juni, dus nog niet zo druk, hadden t zwemparadijs voor ons alleen! Sanitair-gebouw gerenoveerd, heel mooi en wordt regelmatig schoongemaakt. ik kan eigenlijk géén minpuntje vinden. We komen hier zeer zeker nog eens terug!