Geclaimd door eigenaar

Locatie host
Aan de oevers van de rivier de Drôme in de directe omgeving (1200m) van het historische dorp Saillans, is onze camping een kleine ecologisch verantwoorde familiecamping (49 plaatsen). Hier is alles dichtbij: rivier, dorp met zijn winkels en zijn Provençaalse markt, wandelen, mountainbiken...
We hebben de meeste campings, voor liefhebbers van kamperen in tenten of caravans, maar ook voor campers, of reizigers in bestelwagens, omgebouwde bestelwagens, VW-combi's, enz.
Voor het ultieme comfort kunt u op onze Premium-staanplaatsen profiteren van privésanitair.
Wij bieden ook huuraccommodaties aan, met verschillende comfortniveaus voor alle behoeften, van de Lodgetent voor wandelaars tot de Premium Cottage.
Lees verder

Avenue Georges Coupois 1105
26340, Die, Frankrijk

Locatie host
Lees verder
Kleine familie- en milieuvriendelijke natuurcamping - aan de rivier de Drôme - bar - ontbijtservice - centrum 1,5km
15 apr t/m 15 sep
€ 18,22