@FrankyTilburg
- 2023
- Fiat Ducato Frankia
- 1988
- Alkoof
Prima camping voor een paar dagen fietsen langs de Moezel. De streek is prachtig en je fietst langs idyllische dorpjes met veel wijnhuizen. De camping was behoorlijk prijzig, dan verwacht je meer van de voorzieningen: het sanitair was netjes en er is een klein winkeltje bij de receptie, maar verder geen bijzonderheden. Inchecken vanaf 15u is ook echt vanaf 15u: de receptie is dicht tussen 13-15u.
Sitecode: 19766
Fijne camping net buiten Luxemburg stad. Met de bus en gratis OV de stad (bushalte om de hoek). Super schoon en warm sanitair. Zeer vriendelijk personeel bij de receptie en de horeca. Heerlijke flammkuchen gegeten. Ruime plaatsen en zeker een plek om terug te komen of aan te raden.
Camping aan het water, op een goede locatie ten opzichte van het Mullerthal. Ruime plekken, net sanitair. In het laagseizoen zijn niet alle toiletgebouwen open, daarom kregen we een andere plek toegewezen dichterbij het toiletgebouw. Het enige nadeel is dat de camping ‘‘s nachts niet afgesloten wordt voor buitenstaanders. Zeker een aanrader voor een bezoek aan Echternach en het Mullerthal!
Perecte camping waarvoor hij bedoeld is: tussenstop om het champagnedorp Epernay te bezoeken. Vriendelijke dames bij de receptie die goed Engels spreken en soepele check-in. Ruime plek, net sanitair was 3x per dag wordt schoongemaakt, restaurant de hele dag geopend aan het water, erg lekker gegeten en broodservice. Via het fietspad zo in Epernay.
Goede ligging ten opzichte van Dijon. Je kunt langs het water over een fietspad naar de stad fietsen. Over de camping zijn we minder enthousiast: we hadden geboekt voor ruime plaatsen en we kregen een klein taartpuntje op het kruispunt. Meteen terug gegaan naar de receptie, met de vraag of we een andere plek konden krijgen. Antwoord was meteen nee. Toiletgebouw is relatief nieuw maar niet gemaakt voor hoeveelheid mensen op de camping.
Camping in een mooie omgeving, met veel te doen op de camping voor kinderen: zwembad, (Franse) animatie, jeu de boules, restaurant/bar, riviertje om te vissen of een frisse duik te nemen. Maar 2 sterren omdat het onderhoud van de camping echt niet best is: verouderd en vies sanitair, met soms koude douches, gaten in de weg.
Camping ligt mooi aan de Drome, vriendelijke eigenaren en een kleine bar met restaurant. Mooie fietsroute naar Crest. Maar 3 sterren in verband met het verouderde toiletgebouw, wat ook niet heel fris was.
Heerlijk camping, heeft alles wat je nodig hebt. Ruime schaduwrijke plekken, super net en nieuw sanitair, zwembad en barretje. En je fietst aan de achterkant van de camping zo de Voie Verte op: heerlijke route naar Cluny.
Heerlijke rustige camping: heeft alles wat je nodig hebt. Vriendelijk personeel, klein winkeltje en zwembad, net sanitair en op 2km van het charmante Avallon. De camping ligt een in dal en daarom zijn de ochtend nog lekker wat schaduw: absoluut een aanrader!
Fijne rustige camping. Wij hebben hier 2 nachten gestaan. Een dag gefietst naar het authentieke Troyes, leuke route door kleine dorpjes. Vriendelijke eigenaren, ruime plekken, schoon sanitair. Ze verkopen Ijsjes, een koel biertje en brood bestellen voor de volgende dag kan. Jammer dat in het meer niet gezwommen mag worden, maar wel een klein zwembad voor de verkoeling.
Vriendelijk ontvangst, mooie ruime plek. Wat simpel sanitair maar wel heel schoon. Goede locatie om met de fiets of de trein (loopafstand van het station) de omgeving te verkennen (bijv Trier). Voor €2,30 kan je met de trein naar Luxemburg. Horeca van de camping in de avond geopend.
Locatie van de camping is goed, op de fiets naar Keulen. Kleine plaatsen, ook al betaal je extra voor een voortent. De 2e dag werd een camper erg dichtbij geparkeerd. Sanitair is oké, hele dag warme douches zonder extra te betalen, wel iets te weinig (mannen)toiletten voor het aantal bezoekers.
Fijne kleine camping. We stonden in het naseizoen als enige op de camping en konden op een verharde plek staan. Schoon maar wat verouderd sanitair. Ik kan me voorstellen dat het sanitair wat klein is als de camping vol bezet is. Goede locatie om vanuit hier op de fiets uitstapjes te doen naar oa Giethoorn.
Vriendelijke ontvangst en contact van te voren was ook prettig. Er liggen oprijplaten op een aantal plekken, zodat je voorwielen altijd grip hebben. Simpel maar schoon sanitair, denk aan je eigen toiletpapier en euro’s voor de douche. Ligging van de camping is perfect: met het pondje over en je zit in de prachtige stad Deventer, waar genoeg te beleven is. Tip: doe mee aan de pubquiz, iedere woensdag in café Persee (van te voren aanmelden).
Heerlijke echte Italiaanse camping recht aan het Lago Maggiore met toegang vanaf de camping. Aardige personeel, ligging ideaal middenin het gezellige stadje Baveno en aan het meer. Prima plek (niet super ruim, maar voldoende). Erg net sanitair, helaas is de waterdruk afhankelijk van het tijdstip (soms erg lage waterdruk en koud water). Maar al met al een aanrader!
Fijne simpele camping op fietsafstand (lekker langs de rivier) van Koblenz. Mooi uitzicht op de bergen en het water. Lekker biertje en flammkuchen gegeten op het terras van de camping. In de ochtend verse broodjes.
Grote camping, met volop entertainment voor als je kinderen hebt. Maar daar betaal je ook voor. Grote schaduwrijke plekken en vriendelijk personeel. Fijn strandje met barretje. Los betalen voor WiFi met bundel. Niet het mooiste deel van het Lago Maggiore. Wel zeer grote supermarkt naast de camping en Arona is een gezellig dorpje om wat te gaan eten aan het water.
Prima camperplaats voor een bezoek aan Europapark. Heel net sanitair, functionele camperplaats naar niet heel gezellig voor meerdere nachten. Ze hebben verschillende boodschappen te koop in een automaat.
Heerlijke dagen gehad aan het meer van Annecy. Fijne kleinschalige camping met alles wat je nodig hebt. Ruime plekken met veel bomen, net sanitair en op loopafstand van het meer. We hebben genoten!
Locatie is prima, je fiets zo de door het park langs de Po Turijn in. Comfort plekken zijn ruim genoeg en je het grint. maar de douche- en toilethokjes zijn echt te klein en verouderd. Aardige staf.
Erg leuke plek: mooi uitzicht over het water, ‘s ochtends bij het opstaan geweldig! Op wandelafstand van Spakenburg. Net en warm sanitair in het havengebouw. Zeker een aanrader!
Camping lekker dicht bij Enkhuizen. Vriendelijke mensen. Veel verharde plaatsen: was nodig met het natte weer.
Na een warm welkom van Marije kregen we een mooi verhard plekje tussen de fruitbomen die in bloei stonden. Fijne plek!
Heerlijke plek, echt in het Wijland. Super vriendelijke mensen en op fietsafstand van de prachtige stad Leiden. Echt een aanrader!