Chateau des Labourons

• Vuilnisbak

• Honden toegestaan

Sasant

sep 2019

Eigenlijk 20 punten waard. Hemelse vrede 's nachts en een onvergetelijke sterrenhemel. Maar ondanks meerdere pogingen werd er niemand in het wijnhuis gevonden, we willen graag iets meenemen. Weinig auto's rijden als beulen. Uitdagend is de, in twee richtingen sterk vallende ruimte, wiggen, blokken en planken brengen, dan is dit een droom. We komen terug, zie je binnenkort 😍

Plek op zich is mooi, maar alles was dicht, er was niemand te bekennen en er hangt nergens informatie zodat je weet wanneer en of er iets open gaat!?

brandenbarg

aug 2018

Ondanks dat er geen faciliteiten zijn voor water en toilet verversen is het een idyllische plek. We hebben hem daarom op de camperapp toegevoegd. Het is bij een wijnboer met heerlijke wijnen waar we er een paar van hebben meegenomen. Let wel het is een france passion dus sticker noodzakelijk. Al denk ik zelf als je er een fles wijn haalt komt het goed. Hele aardige zoon heeft ons geadviseerd

D32

Fleurie, Frankrijk

46.20846 4.67585

Fleurie in frankrijk is een van de kleine wijndorpjes waar je uitgbreid kan proeven maar ook wijnen kunt kopen. Bij deze wijnboer kun je vrijblijvend wijn proeven. Zeer gastvrij konden wij er wat langer blijven staan. Normaal in een dag maar twee dagen geen probleem.