@brandenbarg
Lid van Campercontact sinds 2017
Voor ons een dikke 1 wat een waardeloos verzorgde rare massaal concumptieplek. En betalen doen al je alleen al kijkt naar de douche en het stroom. Dit is nog een makkelijke geld maken. Oja kijk uit voor de bomen die hangen zo onder je voorruit. Wat is het voor voor onderhoud in het Duits?? Unterhalt of nooit van behoort?
Wat een plek zeg, niet om aan te zien. Kijkt zo bij iemand in de achtertuin of je kijkt naar fabrieksterrein. Foto’s zijn bedrieglijk te noemen. Wel verschoonstation dus dat maakt een 4
Een prima plaats hoor, alles aanwezig en een rustige plek voor een goede overnachting. Op 50 meter een bakker, ook niet vervelend👍
Overnachten en ja dan weer door, maar wat een doods uitzicht .
Langsgereden, ik wil toch graag de NKC app veranderd zien tbv beoordeling, want dit in geen plaatst op te staan. Ik hoop dat we ooit sterren kunnen geven op verschillende onderdelen om tot een beter realistischer cijfer te komen
Zeker een mooie plek enkel kan het er erg warm worden begin augustus, de warmte kan er duidelijk niet weg
Hier kun je niet mee overnachten. Dit moet 600 m verderop. Op deze plek kun je enkel nog lozen en water bijvullen!!!
Ondanks dat er geen faciliteiten zijn voor water en toilet verversen is het een idyllische plek. We hebben hem daarom op de camperapp toegevoegd. Het is bij een wijnboer met heerlijke wijnen waar we er een paar van hebben meegenomen. Let wel het is een france passion dus sticker noodzakelijk. Al denk ik zelf als je er een fles wijn haalt komt het goed. Hele aardige zoon heeft ons geadviseerd
Prima plek basis voorzieningen aanwezig.
Om te overnachten en france giethoorn te bezoeken prima. Voor de rest is het een nikszeggende plek.
Wat een plek!! Fietsen,lopen, biertje en eten in de “huiskamer café”. Heerlijk uitzicht en de nieuwe eigenare met veel leuke nieuwe ideeën voor de toekomst terwijl het er al zo oké is. Ook als je geen camper meeneemt kan je er goed zijn met je kinderen en groepen in een kamer of appartement om bijv te fietsen, wandelen en relaxen. Een plek waar wij zeker weer gaan komen. Dank Ed en Elvire tot snel
Veel te hoog gewaardeerd. Kijk eens en vergelijk naar de plekken die aan kleine meertjes liggen in Frankrijk afgelegen met schaduwplekken en zonplekken. Deze plek naar prijs kwaliteit niet meer als een vijf. Omdat hij oké is omdat je aan het lauwe meer kan liggen. Uitzicht is mooi als je daar bent op de Camperplaats vol en geen uitzicht. Keuze dus als je van de zon bent anders wegwezen
Prima plek tegen een prima prijs zonder stroom 16 euro. Klein zwembad. Heel vriendelijke jonge eigenaar. Deed alle moeite voor een plekje omdat we de schotel wilde gebruiken. Ze weten langs de Tarn van prijzen met camping maar deze is zeker waar voor je geld
Een mooie verzorgde camperplek. Lozen wc en vuilwater. Bijvullen water 2,- 100 liter. We zaten naast een huis met twee mega honden was even schikken maar zijn oké. Dorpje in idyllisch. Lijkt erop of er nieuw leven in is geblazen. Er leuk café pizza hout gestookt dus de moeite waard om nachtje te staan
Wat een fijne en rustige plek met de stoelen naar het beekje gericht is het een soort meditatie. Prima staan dus
Prima camping heerlijk rustig aan een stromende beek. Kan gekanood worden en een dorpje op loop afstand voor ziet je fan stokbrood. Aardige jonge eigenaren. Gedateerd saboteer maar wel schoon.
Sorry maar ik snap de prijs van deze camping niet!! Hoezo 60 euro?
Deze plek is zo mooi niet als hij er op foto. Hondepoep smerig water door de rivier. Ik vind het heel druk en jawel de camperaar uit Nederland vindt het nodig breed uit te gaan staan zodat er geen plek meer is. Dus weinig plek erg druk en dus “hutje mutje”
Twee nachten er gestaan. Plek is goed maar dan!! 58,50 voor twee personen. Verblijfkosten €44,- dan stroom verplicht afnemen dat terwijl ik zonder wilde.. kosten, €4,75 per nacht dus€ 9,50. Toeristenbelasting erbij. Totaal €59,10!!!!! En dan ook nog betalen voor het bijvullen water €1,- 100 liter. Ik vind het een beetje oplichterij. Eigenaar lijkt een beetje gemaakt aardig.
Uitstekende camping. Douche en toilet verbouwd uitstekende voorzieningen en zeer netjes. WiFi gaan ze verbeteren camping is zelf ook ontevreden over de verbinding en bereik. Ik stond er met mijn pasje van nkc 18+ en mijn zoon voor £13,70. Voorjaar tarief. Alles inclusief.. prima prijs
Je. Staat op het grasveld achter republiek het eten deplaats niks mis mee. 20 pond betalen of biertje drinken. Ook oké eten oké. Maar smorgen een enorm hard geluid van de weg die achter het grasveld loopt. Vanaf uurtje of zes erg vervelend.
Een goeie plek om te staan. Naar Oxford toe met de fiets. Fietsstad van Engeland zeggen ze. Eten is goed. Geen faciliteiten om en wc te legen en afvalwater te lozen. Zo wie zo een aandachtspunten voor Engeland.. erg slecht geregeld
Een 5, een prima plek om op de ferry te stappen. Geen wc, alleen een water en loospunt. Ik geef het een 5 omdat het geen bijzondere plaats is, kaal en leeg en de omgeving zegt alles over dat ik snel op de boot naar Engeland wil. Oja ik had pijn in mijn nek van de betaalautomaat. Sinds wanneer zijn we niet groter dan 1.40 cm
Prima plek zonder voorziening maar het is ook niet de bedoeling dat je hier langer dan 48 uur verblijf. Dat is in de zomer een probleem lees ik in de beoordeling. In de winter niet, heerlijk rustig. Dus zomergangers als jullie deze plek willen behouden op tijd weer weg en als er 4 campers staan helaas vol is vol.
Prima plek, douchen, stroom alles voor elkaar voor een prima prijs.
Prima overnachtingsplek
Mooi plek zoals al velen hebben gezegd. Ik wil wel een opmerking maken over de hoeveelheid politie die voortdurend aanwezig is. Dit komt met name door de vele verschillende culturen en populatie aan het strand. Opvallend toch wel een soms wat onbehagelijk gevoel. 's Nachts soms onrustig. Wietrokende jongeren en scheurende motoren. Politie geeft veilig gevoel maar zegt wel iets over de omgeving.
Sitecode: 22046
Prima plek. Geen Electra maar met zon en een zonpaneel kom je een heel eind. In het stadje is het heel stil bijna verlaten. Goed uitgangspositie om te fietsen.
Een twee omdat het een camperplek zegt te wezen. Echter een verschrikkelijke ongemakkelijke plek stond een familie die door gemeenschap uitgezet blijkt te zijn. Het was er snikheet een beschutting en het gaf ons toch een onbehagelijk gevoel om daar te staan zijn verder gereden
Prima plek om te staan; sauna is een welkome uitkomst.
Lekker stil en mooie plek om te staan. Electra en water niet nodig anders 10 euro 24 uur of een nacht met stroom voor 5 euro.