@brandenbarg
24 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

3 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

7 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2018
Voor ons een dikke 1 wat een waardeloos verzorgde rare massaal concumptieplek. En betalen doen al je alleen al kijkt naar de douche en het stroom. Dit is nog een makkelijke geld maken. Oja kijk uit voor de bomen die hangen zo onder je voorruit. Wat is het voor voor onderhoud in het Duits?? Unterhalt of nooit van behoort?
Wat een plek zeg, niet om aan te zien. Kijkt zo bij iemand in de achtertuin of je kijkt naar fabrieksterrein. Foto’s zijn bedrieglijk te noemen. Wel verschoonstation dus dat maakt een 4
Een prima plaats hoor, alles aanwezig en een rustige plek voor een goede overnachting. Op 50 meter een bakker, ook niet vervelend👍
Overnachten en ja dan weer door, maar wat een doods uitzicht .
Langsgereden, ik wil toch graag de NKC app veranderd zien tbv beoordeling, want dit in geen plaatst op te staan. Ik hoop dat we ooit sterren kunnen geven op verschillende onderdelen om tot een beter realistischer cijfer te komen
Zeker een mooie plek enkel kan het er erg warm worden begin augustus, de warmte kan er duidelijk niet weg
Hier kun je niet mee overnachten. Dit moet 600 m verderop. Op deze plek kun je enkel nog lozen en water bijvullen!!!