@Sasant
- 1987
- Hymer B-Klasse SL 674
- 2007
- Integraal
Desolate, gegroefde grindtuin zonder V / E. Slechts een paar vuilnisbakken sieren de rand. de locatie is goed, alleen zijn er 2 punten.
Eigenlijk 20 punten waard. Hemelse vrede 's nachts en een onvergetelijke sterrenhemel. Maar ondanks meerdere pogingen werd er niemand in het wijnhuis gevonden, we willen graag iets meenemen. Weinig auto's rijden als beulen. Uitdagend is de, in twee richtingen sterk vallende ruimte, wiggen, blokken en planken brengen, dan is dit een droom. We komen terug, zie je binnenkort 😍
Ik begrijp de hype niet. Weinig goed onderhouden, zeer groot gebied, veel verkeer. Voor een goede nacht, maar prijs als een top cursus ???
Grindplaats bij de brouwerij (voor volwassenen) en bij het vulkaanmuseum (voor het gezin) en bij het sportveld (voor de dorpelingen);). Gratis en rustig 's nachts. Zeer goed
Mooie CP direct aan het meer, enigszins ambitieuze prijzen. Strand, hondenstrand, grote ontspanning en speeltuin, restaurant, zwembad ... Alles zeer goed onderhouden, we voelden ons zeer comfortabel!
Veel verkeer eromheen. Plaats is geen schoonheid, maar ok voor bijvoorbeeld passerende mensen, smalle percelen. Binnen 15 minuten bereikbaar.
Mooie, goede plek, naast een rivier en meren. Wandelpaden gaan hier recht naar toe. Het was hier lekker rustig.
Parkeerplaats voor 24 uur. Geasfalteerd, camperservice in het midden. 5 min aan het strand. We verbleven hier eind oktober, relatief rustig. Geen luxe, maar schoon en rustig.
Schone, goed onderhouden camperplaats met automatische check-in. De plaatsen zijn gescheiden door siergrassen en groot genoeg. Ondanks de ligging nabij uitvalswegen aangenaam rustig. 5 (!) serviceplaatsen zorgen voor een snelle service. Mont St. Michael is langs een bijna 5 km lang pad rechtstreeks te bereiken vanaf de camperplaats. Binnen drie minuten ben je bij de bakker. 😊
De plaats is gelegen in het havengebied, deels verhard, deels grind. Locatie is op loopafstand van de oude stad, compenseert de staat van de camperplaats. Plaatsen langs de toegangsweg, hebben wat geluidsoverlast. Je kunt beter een beetje achteraan gaan staan. € 11 is een faire prijs, incl. stroom en camperservice.