Camping Les Clos

• Stroom

Markenjoyce

jul 2025

Rustige fijne Camping met veel faciliteiten. Mooie grote schaduwplekken. Wij stonden aan de rivier. Heerlijk om in af te koelen. Zwembad niet gebruikt, maar is er wel. Sanitair is prima! Je kunt lopend naar het dorp 1,4 km. Sfeervol verlicht in de avond. Top plek.

fransenamine

jun 2025

Uitstekende camping. goede voorzieningen. Wel jammer dat de snack(bar) alleen in juli en augustus open is. Terwijl ook nu de camping volledig is bezet. gratis bus naar het dorp.

Leoanne

apr 2025

Ook al lazen wij "vandaag gesloten" we wilden het toch proberen en met succes want de camping is gewoon open en wij vonden hier een fantastische plek. Heel aardig ontvangen op de receptie. Sanitair is prima in orde. Plaatsen zijn groot en mooi. Heel geschikt om van hieruit te wandelen of fietsen. Wij zetten hem op ons ❤️ lijstje

Route de Gap [D94]

26110, Nyons, Frankrijk

Camping met vriendelijke ontvangst - gebruik GPS-coordinaten - receptie tussen de middag gesloten - ruime plekken - toegangsweg geschikt voor campers <7m - centrum 2km

3 mei t/m 14 mei

15 mei t/m 2 jul

19 aug t/m 19 sep

Toon alle tijden en prijzen

ACSI - Campingcard