@fransenamine
- 1995
Best wel mooie camping aan riviertje. redelijk sanitair. Maar vreselijk veel vliegen. Niet fris. Komt vermoedelijk van de naastgelegen boerderij. We wilden 2 nachten blijven maar zijn toch maar na één vertrokken.
Uitstekende camping. goede voorzieningen. Wel jammer dat de snack(bar) alleen in juli en augustus open is. Terwijl ook nu de camping volledig is bezet. gratis bus naar het dorp.
Sitecode: 19119
Wat valt er toe te voegen. Prima camping. En voor € 7 maken ze een lekker ontbijtje voor je. Van een horkerige beheerder (zie commentaar 2024) hebben wij niets gemerkt.
rustige camping, als je tenminste een plek achterin, dus van de weg, neemt. Ruim voldoende en schoon sanitair. uitermate zwakke wifi. En je krijgt per dag maar 30 minuten. jammer als je de krant wilt downloaden. het barretje zou tot in ieder geval 20.00 uur open moeten zijn. Niet dus. men houdt zich hier helaas niet aan. Al met al geen slechte camping maar overprijst.
Een beetje afgelegen, maar verder uitstekende en rustige camperplaats met restaurant. waar je voor weinig een uitstekende maaltijd krijgt voorgezet. Vijftien euro voor twee hoofdgerechten met veel bijzaken. In de ochtend werden we verrast met een overdaad aan fruit en deegwaren. inderdaad, met name het zoontje van 11/12 spreekt uitstekend Engels, wat hij deels zichzelf heeft aangeleerd.
Het mag dan een prima plek zijn met gratis overnachten als je er eet (redelijk overigens), maar valt ook wat op af te dingen. Zoals eenden van de eigenaar die de hele nacht zich laten horen, de bushalte op 25m afstand, al het restaurantvolk dat maling heeft aan slapers (trouwens, ook genoeg camperbewoners die alleen aan zichzelf denken), de glasbakken die ‘s morgens om 5 uur worden geleegd. gratis overnachten is wellicht aanlokkelijk, ………
Aardige rustige camping met beperkt sanitair en vriendelijke en behulpzame uitbater. Tien euro voor camper en twee personen. Men serveert een prima diner. Als je echt alleen koeienvlees wilt maak dat duidelijk. Anders krijg je, ook al bestel je anders, varken. Kaartjes voor de ferry naar Fierze kun je het beste online kopen. Als je een voertuig op de ferry meeneemt, boek dan vooral Rozafa. De andere boot is volgepropt.
Uitstekende camping. met twee niveaus, doorsneden door een weinig gebruikte weg. De uitbater is uitermate vriendelijk en behulpzaam. Sanitair is schoon. twee eetlocaties op loopafstand (1,2 tot 1,4 km). Tirana zelf is prima bereikbaar. Camping is een absolute aanrader.
prima plek voor een nacht voor € 5 als je geen voorzieningen nodig hebt. veel restaurants vlakbij.
Perfecte en rustige plek bij dorpje met bars en restaurants. zeer vriendelijke en meedenkende eigenaresse.
De CP ligt mooi afgelegen en zeker rustig, maar het is absoluut geen aanrader. De plaatsen zijn erg klein. Er is weliswaar schoon sanitair maar slechts twee toilet/douche combinaties is erg weinig op het aantal plekken. maar het ergste waren de vliegen. Er is volgens de beheerder een geitenboerderij vlakbij. En dat is te merken. Er valt niet tegenaan te spuiten of te slaan. Echt verschrikkelijk en ook smerig.
Absoluut geen rustige plek. Constant, ook zwaar verkeer, langs je bumper. En steeds treinen die je hoort . Wel een leuk plaatsje met diverse eetplekken en terrassen.