@Leoanne
- 2019
Wij zouden deze overslaan een volgende keer. Matige staat van onderhoud van de camping. Het toiletgebouw is al zeker een jaar niet schoongemaakt zo te zien. (toiletten zelf zijn redelijk schoon) Het hele terrein oogt rommelig en er rijden tot heel laat auto's de camping op en af.
Simpele "camping", eigenlijk meer een camperplaats met voorzieningen. Gedateerd sanitair, niet heel erg schoon maar wel warme douches. incheck om 14.00. een beetje gehaast. Plaatsnummer toegewezen, betalen en door! Restaurant aan de overkant is prima. Aardige bediening en gewoon lekkere oesters en mosselen ❣️
Deze camping was prima voor ons. Op deze dag, waar we overal (ook bij campings die 60 euro per nacht kosten) "sorry complet" te horen kregen konden we hier voor 18.44 pn zelf een plekje uitkiezen. oké... sanitair niet nieuw maar wel schoon en warme douche. Leuk dat er allerlei kampeerders waren. Campers, tenten, fietsers. ❣️ Fietsen gaat prima hier in deze omgeving.
Prima camping. Vriendelijke ontvangst, ruime plaatsen (de meeste schaduwrijk en vlak), schoon sanitair, ruime warme douches. Veel fietsmogelijkheden in de omgeving. Supermarkt en bakker op fietsafstand. Zwembad naast de camping toegankelijk.
Fijn dat we in een ieder geval een overnachtingsplaats hadden (er was geen enkele camping waar plaats was) Binnenkomst ging vlot bij de automaat en er was nog voldoende plek. Toiletten waren echt heel vies al moet ik zeggen dat ze de volgende ochtend wel werden schoongemaakt. Wij fietsten langs het water naar Niort, een leuke route maar zijn s'middags weer vertrokken hier.
Positief verrast door een vriendelijk meisje bij de receptie. Ik had gemaild of er een plekje vrij was en kreeg vrij vlot antwoord dat de camping vol was maar de camperplaats ervoor nog 2 lege plekken had die niet gereserveerd konden worden. Gelukkig was er nog eentje bij aankomst. Prima sanitair en een warme douche met een badge. Kleine plek, geen luifel, maar prima voor een nachtje. Geluid van de doorgaande weg viel mee.
Niet gereserveerd maar de aardige mevrouw bij de receptie deed erg haar best en we kregen de volgende dag toch een plekje. Superschoon sanitair, warme douche, leuk aangelegd terrein met mooie planten en netjes onderhouden. Gemakkelijke route naar het dorpje en dichtbij het meer. Voor ons prima voor 2 nachten.
Snel vergeten deze camping. Oké, het is hoogseizoen en we zijn blij dat we rond 15.30 in de middag nog een plekje voor 1 nacht krijgen. Maar.....de plek blijkt bezet en we komen ergens achter een sanitairgebouw met loosplek terecht...Volle stoffige camping met verrassend veel Nederlanders
Fijne rustige camping. Prijs/kwaliteit prima. Sanitair is schoon en in orde, douches warm. Grote plaatsen. Niet vergeten brood te bestellen, je fietst gemakkelijk naar de bakker in het dorpje maar terug is wel heftig. Lopend afdalen vanaf de camping naar het meer is pittig maar wel zeker de moeite waard. Heerlijk zwemmen in het blauwe water op een (bijna) prive strandje ❤️
Wij stonden hier 1 nachtje. Rustige camping, schoon sanitair, warme douches. Grote plaatsen, heel "open" (mocht voor ons wel wat intiemer 😊) Vriendelijke mensen bij de receptie. Heerlijk gegeten in het restaurant ❤️ Fietsen over rustige paden langs de Saone. Van het zwembad hebben wij geen gebruik gemaakt.
Dit is eigenlijk normaal helemaal niet wat wij zoeken maar alles is ons meegevallen. Keurig sanitair, warme douches, ruime plaatsen, direct aan het strand. Heerlijk gegeten in het restaurant. Het zal aan de tijd van het jaar hebben gelegen (8mei) maar het was rustig en ook de prijs die wij betaalden viel ons mee.( 27.50) We onthouden deze camping ❣️
We kwamen hier vorig jaar voor het eerst, toen stond het beneden helemaal vol. Nu (het weer was wisselvallig) was er plaats. De plekken waar vorig jaar nog campers stonden werden nu voorbereid om "huisjes" lees aanhang/tent woningen te plaatsen. Wij hebben fijn gestaan, schoon sanitair en heerlijk warme douches maar het lijkt erop dat het campingleven hier niet lang meer zal duren. Bovendien...personeelstekort dus restaurant dicht.
Ook al lazen wij "vandaag gesloten" we wilden het toch proberen en met succes want de camping is gewoon open en wij vonden hier een fantastische plek. Heel aardig ontvangen op de receptie. Sanitair is prima in orde. Plaatsen zijn groot en mooi. Heel geschikt om van hieruit te wandelen of fietsen. Wij zetten hem op ons ❤️ lijstje
Vriendelijk ontvangen aan de receptie. Zelf een plekje uitzoeken, daar houden wij van. Ruime plaatsen, keurig sanitair, warme douches. Prima pizza gehaald, lekker stokbroodje en wijntje in de mini supermarkt. Wij fietsten naar Crest, leuk en heel goed te doen. Wandelen vanaf de camping ook leuk!
Fijne rustige camping. Netjes onderhouden en ruime plaatsen zelf uitkiezen. Gemakkelijke incheck en nette prijs kwaliteit verhouding. Wij stonden hier ivm het weer maar 1 nachtje. We fietsten naar Langres. Het is met een normale fiets wel te doen maar er zit een flinke klim in.
mooi aangelegde camperplaats met ruime plekken op goede afstand van elkaar. Aanmelden ging eenvoudig, wel Jammer dat je niet eerst even de plaatsen kunt bekijken.. Wij lezen hier 12.50, wat inderdaad een zeer vriendelijke prijs zou zijn. Wij betaalden echter 22.50 en dat vind ik aan de dure kant gezien het sobere sanitair waar je dan ook nog een moet betalen voor een douche.
Fijne camperplaats als uitvalsbasis naar den Bosch en omgeving. Wij hebben heerlijk gefietst naar Helvoirt, Cromvoirt, Haaren, Oisterwijk en Vught. Het sanitair vinden we voor de prijs die je betaalt wat aan de magere kant. Te weinig voorzieningen en heel erg basic.... Ook hebben we ondanks het bordje "Vol" nog wel 3 campers binnen zien komen die gingen staan op plaatsen die daar niet voor bedoeld waren.
Een leuke rustige plek met prima sanitair. Veel fiets en wandelmogelijkheden. Eenvoudige incheck en toch ook.nog een vriendelijke dame die kwam vragen of alles duidelijk was. Dit is voor ons de eerste keer maar we komen zeker nog eens terug.
Prima Municipal camping. Aardige mevrouw aan de receptie. Ruime schaduwrijke plaatsen (sommige wel wat scheef) Sanitair gedateerd maar wel schoon. Douchewater aan de koude kant😥 Dorpje is dichtbij en leuk om even te bekijken maar verwacht geen toeristische winkels ed.
Prima rustige doorgaans camping waar wij een leuk fietstochtje naar Angoulême maakten en onderweg bij het leuke Bivouac iets aten en dronken. De plekken op de camping zijn ruim. (niet zelf kiezen) De prijs (28.60) vonden wij voor 2 personen Incl elect wat aan de hoge kant. Douche en toiletruimtes waren echt niet schoon en wat gedateerd.
Leuke camping, vriendelijke ontvangst, zelf een plaats zoeken en die waren er nog genoeg toen wij rond het middaguur aankwamen. Superschoon sanitair, (wordt de hele dag door schoon gehouden), warme douche (zelf regelen) Mooie strandjes en restaurants op fietsafstand. Echt een leuke familie camping met ook veel tenten en dus voor ons (ook gezien de prijs) een camping om te onthouden.
Vriendelijke ontvangst, zelf een plaats zoeken. Ruime plekken . De ligging is goed, dichtbij strand en centrum met restaurants. Het park zelf is een beetje rommelig en het sanitair is slecht onderhouden maar wel schoon. Wij betaalden voor 2 nachten , 2 pers. 58 euro incl electra. Fietsten hier vandaan naar Albufeira. Eerste stuk door mooi natuurgebied over een houten pad, later minder...
Voor de €11.30 (Incl elect) die we voor 1 nacht betaalden moet je misschien niet te veel verwachten maar de sfeer op deze camping voelde een beetje vreemd. Veel vaste bewoners en zeiltjes en hoezen overal overheen gespannen. Een muntje voor 1 euro leverde gelukkig uiteindelijk toch nog een warme douche op maar was fijn geweest als we dat bij de incheck al geweten hadden. Echt aardige( studenten?) bij de receptie , daar lag het ook niet aan ...
Niet helemaal onze camping maar gezien de ligging en het keurige sanitair toch 3 sterren. De prijs 46 euro pn incl electra liegt er niet om.... (wij maken geen gebruik van zwembad) Fietsen naar een van de kleinere strandjes goed te doen maar voor de wat langere fietstochten moet je niet hier zijn. Als we weer eens hier in de buurt zijn gaan we de andere camping hier proberen. Heel benieuwd naar de verschillen in prijs en kwaliteit.
Niet echt onze camping maar goed, we konden hier wel heel makkelijk een plek krijgen, in tegenstelling tot wat ik lees in eerdere berichten. Plattegrond mee en kijk maar welke van de aangekruiste plaatsen je wilt. Inschrijven en installeren. Schrokken wel even van de prijs....64 euro voor 1 nacht is wel heel veel. Geen gebruik gemaakt van zwembad en dergelijke.... sanitair was netjes maar ook niet superschoon. Prijs/ kwaliteit niet helemaal ok
Vriendelijke ontvangst, zelf een plaats kiezen en inderdaad een prima 3 gangen maaltijd incl fles wijn en koffie voor nog geen 20,-pp. Sanitair ruim voldoende, warme regen douche. Toiletten hadden iets schoner gekund.
Wij kwamen laat aan en de receptie was al dicht. Aangemeld bij het restaurant, we mochten zelf een plek kiezen. Geïnformeerd naar de prijs, deze was 27.50. De volgende ochtend ga ik afrekenen is het 46.00. Na mijn uitleg mag ik dan toch de beloofde prijs betalen. plaatsen zijn ruim en de camping is op een natuurlijke manier opgezet. Personeel vriendelijk. Sanitair basic.
we schreven het al eerder. Heerlijke gemoedelijke familiecamping met basic maar prima sanitair en fijne ruime plekken op loopafstand van het strand. Heel leuk om hier door de duinen lange fietstochten te maken.
Prima camping, alles mooi onderhouden en schoon. Vriendelijke ontvangst, ruime plaatsen, net sanitair en warme douches. Gratis wifi en een overzichtelijke website met handige tips. Wel prijzig. Vorig jaar op heen en terugreis hier gestaan toen betaalden we nog 27,50 voor 2 pers incl elec per nacht, nu rekenden we voor 2 nachten 75 euro af.
Wat de plek betreft misschien wel een ster meer waard; grote plaatsen, rustige omgeving, maar wij vonden het sanitair echt een beetje achterstallig en niet echt schoon ook.
Wij sluiten ons aan bij de vorige schrijvers. Prima plaats voor 1 nachtje, daarom 3 sterren. Keurig en rustig terrein. Goede prijs kwaliteit verhouding. Als Camping zouden we hem wat minder beoordelen vanwege het sanitair.
Prima camping, niet te groot en direct aan het strand. Rustig gelegen. Aardige ontvangst. Schoon en mooi sanitair. Warme douche. wij stonden hier 4 nachten incl stroom Wifi voor nog net geen 100 euro. Wij fietsten naar Cap d'Adge - en Sète+.
Leuke ligging aan het strand maar het terrein ziet er wat verwaarloosd uit en ook de toiletgebouwen kunnen een opknapbeurt gebruiken. Wel warm water gelukkig. Wij betaalden 12 mei voor 2 nachten 2 personen 51 euro incl stroom We hebben veel gefietst in de omgeving, de mooie fietspaden verrasten ons. Zo.avond eten in een van de restaurantjes dachten we.....helaas alles dicht. Toch nog een leuke avond bij Jeanine a la Mer, de enige die open was
Een van de weinige campings in deze plaats die open was. Wij stonden hier 2 nachten. Heerlijk rustig (vermoedelijk is dat in de zomer wel anders) Fijn strandje grenzend aan de camping even als een lang pad waar je (met veel klimwerk) op andere strandjes en rotspartijen kunt komen. Sanitair dik in orde!
Hoewel dit eigenlijk niet "onze" camping is; wel heel tevreden. Zeer vriendelijk op de receptie. Heel schoon en ruim sanitair( watertemp zelf regelen) Wij stonden 3 nachten Beetje gefietst en 1 dagje Barcelona met de trein (in 1 uurtje)) Wel veel Nederlanders en vrij kale plekken.
Onze eerst ervaring met Camping-car Park. Het leek in eerste instantie ingewikkeld maar gewoon de aanwijzingen volgen en dan krijg je je pass'étapes. We spraken mensen hier die erg enthousiast waren over deze plaatsen. We hebben warm gedouched, (1 dames douche was koud) sanitair basic maar prima. Heerlijk gefietst langs het kanaal en de Loire.
Vooral de ligging van deze cp is fijn. Heerlijke oesters en zeevruchten op loopafstand. En ook zijn de restaurantjes in Andernos makkelijk bereikbaar. Wij stonden hier 1 nachtje( 🤭zonder te betalen, hadden de info daarover totaal gemist)
Prima camping met pad naar het strand. Makkelijk te bereiken nog geen 300 meter! Zelf een plaats uitzoeken. Wij troffen het met een heerlijke plek onder een boom. Sanitair werd meerdere keren per dag schoongemaakt terwijl wij er waren dus ik begrijp de negatieve reviews niet zo goed. Het douchewater was prima warm👍🏼 Wij fietsten naar Aveiro. Niet een hele leuke route maar wel de moeite waard.
Fijne camping met ruime plaatsen en prachtig uitzicht. Sanitair is prima in orde. De campingeigenaar heeft ons opgehaald en ook weer op weg geholpen want de toegangsweg is wel een beetje spannend. Wij fietsten de ecopista van Arco de Baulhe naar Amarante en weer terug. Zeer de moeite waard!! Ook het museumpje op loopafstand van de camping is erg leuk. Bakker dichtbij en aanschuiven om te eten kan op sommige dagen. Wij komen hier graag nog eens.
3 sterren omdat we aardig ontvangen werden en kunnen zien dat ze er hier wel weer iets moois van willen gaan maken. Er is nog veel te doen. De receptie en het barretje zien er al goed uit maar de kampeer en camperplaatsen moeten echt nog worden opgeknapt. Toiletten waren schoon, douchewater wisselde van temperatuur. Veel schouders eronder en dan wordt het wel weer wat. Wij vonden 1 nacht echt genoeg.
Aardige ontvangst, zelf een plekje kiezen. Mooie ruime plaatsen met of zonder bomen. De weg langs de camping hoorden we wel maar niet hinderlijk. Sanitair was echt erg gedateerd en eromheen groeide het onkruid overal. Het water voor de douche en vaat was lauw. Het plaatsje de moeite waard om te bezoeken en genoeg restaurantjes om even iets te eten of drinken. Wij stonden hier 1 nachtje
Prima camping! Lekker dichtbij het strand en aardige hulpvaardige mensen aan de poort. Wij hadden een grote plek aan de overkant van de receptie. Daar waren meer dan 4 douches en deze waren (net zoals de rest van het sanitair) wat gedateerd maar wel prima schoon en het water was warm. Fietsen in de omgeving 👍🏼
Hoewel we slecht weer hadden, toch 2 nachten hier gestaan. Aardige mevrouw bij de receptie. Warme toiletruimte en schoon sanitair met warme douche. Het fietspad naar Remiremont vonden wij de moeite waard. Dorpje valt wat tegen.
Goede locatie, niet ver van het centrum. Veel fietsmogelijkheden. Elburg, Harderwijk, Ermelo. Heerlijk door de natuur! Sanitair basic, keurig schoon
Mooie plaatsen, prima sanitair en een goede uitvalsbasis voor fietstochten. Veenhuizen, Assen.
Eenvoudige, leuke camping met aardige ontvangst. Zelf plekje kiezen. Klein "restaurantje" waar je prima kunt eten en vriendelijk wordt bediend. Wij stonden hier 3 nachten. Sanitair eenvoudig maar goed schoongehouden en warme douche. Op de fiets naar Viana da Castello, de eerste paar kilometers even op een drukke weg maar daarna een lange fietsroute was prima te doen.
Voor een fietstocht naar Porto was dit wat ons betreft een prima camping. Zelf een plek uitzoeken. We stonden 2 nachten hier. Het werd de 2e dag wel aanmerkelijk voller. Sanitair ruim voldoende.. 2 e dag merkte je ook daar dat 't drukker was. Prima visrestaurant op loopafstand.
Ruime en rustige en schone municipal. Eenvoudig en wat gedateerd sanitair. Zelf een plekje zoeken (vinden wij altijd al een ster waard😉) Omgeving lijkt wat uitgestorven... Het was warm, we hebben niet meer dan een kilometer of 10 gefietst. Mennetou sur Cher zeker de moeite waard om te bezoeken. Van deze vakantie was dit de voordeligste overnachting. We betaalden nog geen 12 euro inclusief stroom.
Vriendelijk ontvangen en als je geen elektriciteit gebruikt is 16€ per nacht voor 2 pers en een camper, ook een vriendelijke prijs. Verwacht niet te veel. Het zwembad(voor ons nooit zo belangrijk)was klein. De douches inderdaad wat vooroorlogs maar schoon en warm dus prima. Fietsen naar Amarante gaat goed en als het minder warm geweest hadden we zeker meer van de Tamega route gedaan. 2 l water in het barretje waren onze redding bij 42°
Prijs kwaliteit verhouding is een beetje scheef hier. Omdat we maar 1 nacht staan betalen we 30.95 (zwembad niet inbegrepen) Als we langer zouden blijven gaat er 7.50 korting af. Omdat we niet gereserveerd hadden moest er gekeken worden of het wel kon.... Later op de dag werd het hele terrein volgestouwd. Toch nog een positief einde. Het eten in het restaurant was erg goed!!!
3 sterren omdat de ligging van de camping prima is. Leuk door het park fietsen naar Burgos. En ook onze ontvangst was vlot en prettig. De camping is wat rommelig en viezig... Toiletgebouwen zien er ook oud en viezig uit. Het sanitair is wel goed schoon en douche lekker warm.
Prima ontvangst, zelf een plekje uitzoeken. Camping heeft 2 gedeeltes. Wij stonden aan de rivierkant, een leuke plek. Sanitair redelijk, had wat vaker schoongemaakt mogen worden wat ons betreft. Wel heerlijk warm water.
Rustig, schaduwrijk, gemoedelijk, schoon, oud, eenvoudig en ruim. Dat zijn wel zo'n beetje de steekwoorden die van toepassing zijn. Wij wilden hier 1 overnachting doen en bleven uiteindelijk 3 nachten. Mooi zwemmeer op fietsafstand. Aardige mevrouw op de receptie! We betaalden 26.98 voor 2 pers. Camper en electriciteit per nacht.
Deze camping zouden wij volgende keer overslaan. Met de ontvangst was niets mis, we werden echt vriendelijk te woord gestaan door een aardige mevrouw met baby in de draagzak. De camping is in april blijkbaar overgenomen door deze nieuwe eigenaars. Het sanitair is verouderd en niet echt schoon. Wij hebben het idee dat men zich vooral richt op de verhuur van caravans, tenten ed. Qua ligging is de camping prima. We fietsten in 20 min naar zee
Rustige schaduwrijke "eco" camping met ruime plaatsen. Zelf een plek uitzoeken en aanmelden bij de receptie. Wij betaalden 24 euro per nacht voor 2 pers. incl. electriciteit. Sanitair prima, warme douches. Bakker van 9.00-9.30 Een tuintje waar je mag plukken. Fietsen kan in de omgeving.
Rustige camping, vriendelijke ontvangst, basic schoon sanitair, douches warm. Heerlijk gegeten in het restaurant bij de camping.