Le Moulin de Collonge

• Lozen afvalwater

• Stroom

H-Ans

sep 2025

We kwamen hier aan terwijl de receptie nog dicht was. Prachtige omgeving, goede eerste indruk van de camping. Zag er netjes uit. Tot we er overheen liepen en op een aantal plekken tentjes met lappen en plastic zagen staan, met zigeuner-achtige types erbij. (druivenplukkers?) Het trok ons niet aan hiertussen te gaan staan, dus we zijn doorgereden. Jammer!

Perley

jul 2025

Rustige, vredige camping, ruime plaatsen, vlakbij de Voie Verte, schoon sanitair. Heerlijke pizzeria op de camping, ook een zwembad. We kwamen voor één nacht en bleven 22, zo geweldig vonden we het.

Peters60

mei 2025

heel rustige camping met ruime plaatsen met voldoende schaduw. Een overdekt zwembad is er ook. Fijn dat je ook vers brood voor de volgende dag kunt bestellen. en de ‘voie vert’ (kms fietspad) vlakbij. ideale camping als uitvalsbasis voor bezoeken aan leuke plaatsen in de Bourgogne. Ik kom er graag weer terug.

Collonge 1

71390, Chalon-sur-Saône, Frankrijk

Camping Le Moulin de Collonge biedt zwembad, speeltuin, visvijver, sanitair met douches en toiletten, een restaurant en een broodjesservice. 1 km van het centrum verwijderd

14 apr t/m 30 jun

1 sep t/m 30 sep