@H-Ans
We hebben hier 2 nachten gestaan. Prachtige omgeving, erg nette camping. Zulk mooi en schoon sanitair hebben we nog niet gehad tijdens onze rondreis. Alles is piekfijn in orde hier en de eigenaren zijn erg vriendelijk. Een aanrader, deze camping! We hadden helaas geen supergoed weer en toen de zon wel even scheen, bleken we er op ons plek (nr 20) weinig van te merken. Jammer, want daardoor bleef het plek wel vrij modderig.
We kwamen hier aan terwijl de receptie nog dicht was. Prachtige omgeving, goede eerste indruk van de camping. Zag er netjes uit. Tot we er overheen liepen en op een aantal plekken tentjes met lappen en plastic zagen staan, met zigeuner-achtige types erbij. (druivenplukkers?) Het trok ons niet aan hiertussen te gaan staan, dus we zijn doorgereden. Jammer!
Deze camping komt bovenaan ons lijstje te staan! Rust, natuur, prachtig uitzicht, fijn zwembad , vriendelijke eigenaren en broodservice. Precies wat wij zoeken. Het sanitair is eenvoudig, maar prima. Hou je van gezelligheid en vertier? Dan moet je hier (in september) niet heen! Ook in de directe omgeving alleen maar rust. Wij houden daarvan!
Er zijn van die plekken waar je vanaf het eerste moment ontspant. Dit is zo’n plek! Rust, ruimte en alles ontzettend netjes en goed geregeld! In de omgeving is het heel fijn fietsen. Wij komen hier zeker terug!
Een prachtige entree met een Nederlands sprekende dame aan de receptie. Alle faciliteiten zijn aanwezig, maar overal moet voor betaald worden. Het sanitair is geweldig en alles ziet er nieuw uit. We mochten achterop de camping kiezen uit een paar camperplekken. Toen er later nog een aantal campers bij kwamen staan, leek het steeds meer op een parkeerplaats. Vooral omdat vlak voor deze plek de weg loopt. Een erg prijzige parkeerplaats!
We kwamen bij toeval weer hier terecht, nu in juni. Waren er al eens eerder geweest, toen in het hoogseizoen. De ontvangst was weer erg vriendelijk en we mochten nu zelf een plek kiezen. De plekken zijn flink ruim en het was rustig. Het sanitair is vrij simpel, maar voldoet. Leuk om naar het riviertje te lopen over het grote, lege grasveld achterop de camping. Als de zon langer was blijven schijnen, waren we een nacht langer gebleven.
Wat een heerlijke camping! De eigenaren zijn ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Het bestelde brood wordt bij de plaats gebracht. De plekken zijn echt mega groot en zien er netjes verzorgd uit. Fijn ook om water op de plek te hebben. Toen wij er stonden, waren de plekken tegenover ons leeg. Wat een rust! We hebben fijn gefietst in de omgeving. Zo dichtbij Nederland en zo echt Frans. Wij komen vast terug!
Wat een heerlijk groene camping om tot rust te komen! We hadden een mooi ruim, verhard plek met veel privacy. Doordat er op de seizoensplaatsen naast ons niemand aanwezig was, was het ontzettend rustig. Sanitair netjes en de eigenaresse vriendelijk. Mooie omgeving om te fietsen. Kortom, wij komen terug!
Heel fijne, groene camping in een prachtige omgeving om heerlijke fietstochten te maken. Gastheer Rudolf is ontzettend vriendelijk en heeft plezier in zijn werk. We hebben al op veel campings gestaan, maar nog nooit sanitair gehad zoals hier. Je hebt een complete badkamer voor jezelf met toilet, wastafel en douche. Alles superschoon! Wij komen zeker terug!
Wat een superplek! Ruimte, rust en vriendelijkheid! Zelf plek uitzoeken, ‘s avonds wordt geld opgehaald. Mooi terrein, dorp op 20 min wandelen. Prachtige omgeving om met Ebikes te fietsen. Veel heuvels! Ipv 1 nacht, bleven we er 3! En we komen zeker terug!
Rustige, eenvoudige camping dichtbij het strand. Vriendelijke ontvangst, we mochten zelf een plek uitzoeken. De plekken zijn ruim en gescheiden door hagen. Wij kozen een plek aan de buitenkant. We werden wakker met alleen het geluid van vogels. Het sanitair is prima. Dichtbij de camping een pad om naar le Crotoy te lopen, een erg leuk plaatsje! Wij komen hier zeker terug!