Camping Municipal Gergy

• Lozen afvalwater

• Stroom

lafamily62

aug 2024

Wij hebben onderweg één nacht op deze camping doorgebracht met onze 5 kinderen. Niemand bij aankomst, alleen de volgende dag zagen we een dame toen we bijna klaar waren met opruimen en op het punt stonden te vertrekken. geen plek om aan de bar iets te drinken, oh ja onder het terras, in het zand, walgelijk. camping de hele nacht open zonder toezicht: auto's van buitenstaanders passeren en schreeuwen expres om mensen wakker te maken.

Osje62

jul 2024

Prima plek voor 1 nacht. Rustige camping aan de prachtige Saône, met een restaurant naast de camping. Vriendelijke ontvangst, je mag zelf een plek zoeken. Wij betaalden op 7 juli 2024, 16,50 voor een nacht. Er was om half 6 nog plek genoeg. Sanitair is verouderd maar schoon.

Odiog

jul 2022

De camping zou mooi zijn, maar niemand is op zoek naar rust en orde. Jongeren rijden de hele middag en avond op de motor heen en weer over de camping en de straat. Kampeerders komen om 02.00 uur thuis, rijden het terrein op en maken lawaai tot 3.30, jammer van de mooie ligging.

Rue du Bac

71590, Chalon-sur-Saône, Frankrijk