@Osje62

Prima plek voor 1 nacht. Rustige camping aan de prachtige Saône, met een restaurant naast de camping. Vriendelijke ontvangst, je mag zelf een plek zoeken. Wij betaalden op 7 juli 2024, 16,50 voor een nacht. Er was om half 6 nog plek genoeg. Sanitair is verouderd maar schoon.

Leuke kleine camping met een vriendelijke ontvangst bij de receptie. Keurig nette en schone douches en toiletten. Op de camping kun je pizza en flamkuchen bestellen. Er is een broodjes service en je kunt gekoelde drankjes kopen. Op loop afstand is een restaurant.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Prima camping. Eenvoudig sanitair maar schoon. Hele vriendelijke mensen bij de receptie en op de camping. Lekker dicht bij Cochem zowel lopend als fietsend goed te bereiken. Mogelijkheid tot eenvoudige maaltijden op de camping. Geen dure camping. Prijs kwaliteit verhouding prima.

Wat een super vriendelijke ontvangst. En wat een leuke kleine camping. Er staan wel een aantal vaste bewoners maar ze hebben een veld waar je zo op kan rijden met je camper met aanhanger of caravan. Goed sanitair. Bij de receptie kun je pizza’s en pasta’s bestellen en ook drankjes. Helemaal prima voor een nacht maar ook langer is leuk.