Aire camping-car park de Belhomert-Guéhouville

Camperplaatsen

• Lozen afvalwater

JenR

feb 2025

Wij reizen met twee jonge kids (op het moment van schrijven 2 en 7 jaar) en meestal in het laagseizoen ivm werk. Dikke prima, deze stoplocatie. Zeer geschikt voor doorreizigers. Entree met bekende camping car organisatie, gebruik je pas of krijg direct een nieuwe pas via de paal. Betaling digitaal. Stroom, water, waterlozen en mega speeltuin aanwezig. Toiletgebouwtje van de gemeente maar spoelde wel erg slecht door. Bij ons in de favorieten! ❤️

akotukker

jan 2023

Digitaal inchecken bij de slagboom lukte ons niet vanwege een internet storing. We hebben buiten de poort op het parkeerterrein gestaan tussen vrachtwagens. Konden wel gebruikmaken van het openbare toilet met wastafel. Vrachtwagens vertrokken al om vijf uur. Niet optimaal maar voldoende.

Bezocht op 3 en 4 januari 2023. Prima overnachtingsplaats. Rustig. Gelegen in het centrum van het dorpje met uitzicht op de kerk en het gemeentehuis (Mairie). Drie verharde plaatsen en drie plaatsen op het gras. Stroom (6A) voor alle plaatsen aanwezig. Servicestation werkt. Zal hier in de zomer wel snel vol zijn. We komen hier zeker een keer terug.

Rue de l'Abbaye

28240, Nogent-le-Rotrou, Frankrijk

Aan de rand van natuurpark - fitness - pingpongtafels - picknicktafels - centrum 500m

1 okt t/m 31 dec

1 mei t/m 30 sep