@JenR
- 2021
Zeer zeker een aanrader met kinderen (die van ons zijn 3 en 7 jaar). Letterlijk op steenworp aftand van de (grote) recreatieplas, zeer goed sanitair, dpeeltoestellen zover je kunt kijken, onbemand in- en uitchecken en alle campervoorzieningen. Wierden is met gezellige centrum te fietsen, fietsen te huur bij het naastgelegen vakantiepark (dag van te voren boeken!). Kortom; wij komen hier vaker!
Prima parkeerplek voor een doorreis of, zoals wij, een slaapplek voor de expo. Zeer grote P met aan de ene kant de sporthal (druk, ook bij aankomst 22:30 uur) en aan de andere kant bij de begraafplaats zeer rustig. Geen ‘bijzonder plekje’ maar netjes, schoon en verlicht!
Wij reizen met twee jonge kids (2 en 7 jaar oud) en in het laagseizoen ivm werk. Bij aankomst dolblij.. Speeltuin naast de camper, prachtig park en supermarkt dichtbij. Betaald voor electra, water en eten besteld bij de brasserie dat grenst aan het park. We kwamen alleen expliciet hierheen gereden omdat er ook een toilet aanwezig was, maar deze werd om 17:00 uur (!) op slot gegooid.. 😞 Teleurstellend! Gelukkig mochten de kids in de brasserie.
Waardeloos. Uren voor gereden omdat ons dit een fijne plek leek met de kinderen en de enige met toilet in de buurt. Overal in het dorp en ruim ervoor reclame gemaakt met borden. Aankomst; pion ervoor en gesloten. Nergens uitleg, nergens aangegeven; gewoon dicht! Rijd het dorp in, links op de hoofdstraat (klooster in je rug) en je treft een 24/7 parking met poort en stroom. Toilet? rijd 3 minuten in diezelfde richting en dan rechts. Ook 24/7 open!
Altijd zo’n duidelijk verschil tussen luxe camperpoezen en nuchtere mensen. Prima parkeerplaats, wellicht in het hoogseizoen wel warm (maar waar niet?). Geen stroom of water, maar staat super duidelijk aangegeven. Voor een mega toeristische trekpleister niet heel duur. Toiletten op 5 minuten lopen, zijn dag-en-nacht geopend. Voor een uitgebreid bezoek aan de berg een dikke prima! 👍🏼😄
Wij reizen met twee jonge kids (op moment van schrijven 2 en 7 jaar) en vooral in het laagseizoen ivm werk. Begrijpen het gezeur van hieronder écht niet. Ja, het is duur. Maar dit is mijn 15e keer Disneyland (eerste keer met camper) en heb nog nóóit zo dicht bij het park gestaan voor 40 euro per nacht! Toiletten mee te redden, kleine tien minuten lopen vanaf camper. Geen luxe plaatsen, maar komen hier om te slapen! Luxe? Boek een duur hotel! 😉
Wij reizen met twee jonge kids (op het moment van schrijven 2 en 7 jaar) en meestal in het laagseizoen ivm werk. Dikke prima, deze stoplocatie. Zeer geschikt voor doorreizigers. Entree met bekende camping car organisatie, gebruik je pas of krijg direct een nieuwe pas via de paal. Betaling digitaal. Stroom, water, waterlozen en mega speeltuin aanwezig. Toiletgebouwtje van de gemeente maar spoelde wel erg slecht door. Bij ons in de favorieten! ❤️
Wij reizen met twee jonge kids (op moment van schrijven 2 en 7 jaar) en we reizen altijd in het laagseizoen ivm werk. Deze plaats is gewoon 365 d/pj geopend met tolpoortje. Prijs laagseizoen 17 euro. De plaats zelf, tja.. Groot en stroom, wc’s en douches nu verbouwd maar goed de deur kan op slot en er is licht. Gigantische kuilen op het terrein. Het volstaat (wc en stroom) maar dat is het ook. In het dorp zelf moderner maar geen toilet. 🚽😞
Wij reizen met twee jonge kinderen (op moment van schrijven 2 en 7 jaar) en voornamelijk in het laagseizoen i.v.m. ons werk. In deze regio verreweg de beste stop (paar uur gezocht). in het laagseizoen. Grootste nadeel is de gesloten WC tussen december en april. We hadden liever wat betaald voor het toilet dan sluiting. Met WC geopend vier sterren waard. Genoeg ruimte voor de kids om te klieren buiten. Stroom kost 2 euro voor 2 uur.
Wij reizen met jonge kinderen (op het moment van schrijven 7 en 10 jaar oud) en veelal in het laagseizoen door ons werk. Zeer prima camperstop voor een overnachting, voor langere tijd weinig te doen voor de kids, maar dat zochten we ook niet. Speeltoestel, douches en WC (schoon), stroom en water. Deze camperstop komt op ons favorietenlijstje 👍🏼❤️ …