Camping A Stella

BobenAstrid

okt 2025

Pluspunten: direct aan zee, vers brood, prima pizza's en vriendelijke medewerkers. Aandachtspunten: alles contant (reken op 35 euro p/n), geen atm in de buurt, ook geen supermarkt.

Nienkie

jun 2025

2 nachten gestaan rondom Pinksteren, locatie is top als je van strand houdt, we konden nog direct aan strand staan (kwamen net na de middag aan). Met ca 25-30 graden nog te doen (weinig-geen schaduw). Vriendelijk personeel en mogelijkheid tot halen van broodjes, koffie, pizza en ijs. Let op alleen cash betalen mogelijk, ze accepteren geen bankpas/creditcard. Sanitair verder prima, maar niet superschoon (wel warm water). Prachtige zonsondergangen.

Prachtige camping op super lokatie! Fantastisch uitzicht op zee hadden wij. broodjesservice, pizza’s te bestellen. Geen winkel in de buurt. Gemoedelijke sfeer. Sanitair voldoet prima. Wij hebben onze trektour Corsica hier afgesloten, kon niet beter!

D80

20253, Farinole, Frankrijk

eenvoudige camping, direct aan zee - let op: steile toegangsweg naar beneden - snackbar - strand met stenen, zandstrand 1km - centrum 6km

16 sep t/m 30 okt

1 apr t/m 15 sep

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!