@BobenAstrid
- Sunlight T67S Adventure
- 2026
Gisteren
Een locatie beoordeeld · 1 dag geleden
Omgeving is prachtig. Ruime vlakke plaatsen. Minpunt is douche, was al enige tijd niet schoongemaakt. Heel apart was dat onze camper om 22.00 uur met eieren werd bekogeld. Gemeld bij de politie, die meteen reageerde en onderzoek doet. Campingbeheerder niet bereikbaar en reageert ook niet op email.
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 3 dagen geleden
Uitstekende plaats voor overnachting. Vlak. We hebben gebruikgemaakt van stroom en cassette legen. Met veel dank aan gemeente Whitehead. Zouden meer plaatsen moeten doen.
Een locatie beoordeeld · 4 dagen geleden
Mooie parkeerplaats, redelijk vlak, rustig, centrum met fiets en bus goed bereikbaar. Heel geschikt voor overnachting.
Een locatie beoordeeld · 5 dagen geleden
De camperplaats ligt achter een park met stacaravans. De plekken zijn vlak en heel ruim. Sanitair is top. Weids uitzicht. En, een hele rij wasmachines en drogers.
September 2026
Een locatie beoordeeld · 7 dagen geleden
Vlak voor de brug links is inderdaad beter. Iets van weg af is parkeerplaats vlak. Prima voor overnachting.
Een locatie beoordeeld · 9 dagen geleden
Toplocatie. Geweldig uitzicht. Heel rustig.
Een locatie beoordeeld · 9 dagen geleden
Heel geschikt voor overnachting. Rustige omgeving.
Een locatie beoordeeld · 12 dagen geleden
Helemaal perfect. Niets op aan te merken. Tip: fiets naar de rode wouw voederplaats. 8 km. Indrukwekkend. Elke dag om 14 uur.
Een locatie beoordeeld · 12 dagen geleden
Geen slagboom. Ontvangst kortaf en via deurbel. Opvallend na vriendelijke ontvangst bij (boerderij)campings tot nu toe. Prijs 10 pond pppn. Geen stroom of wifi. Voor campers is een smalle grintstrook beschikbaar. Grasveld voor tenten. Sanitair wordt nauwelijks bijgehouden en niet schoon. Ben je als camperaar niet heel afhankelijk van. Heel geschikt als uitvalbasis voor wandelingen.
Een locatie beoordeeld · 22 dagen geleden