@Koopenontrack
- 2020
Prachtige camping op super lokatie! Fantastisch uitzicht op zee hadden wij. broodjesservice, pizza’s te bestellen. Geen winkel in de buurt. Gemoedelijke sfeer. Sanitair voldoet prima. Wij hebben onze trektour Corsica hier afgesloten, kon niet beter!
Als je van rust en veel privacy houdt een ideale camping! Geen poespas, gewoon puur natuur! In het dorpje een supermarktje en restaurant. Geen broodjesservice ter plaatse. Sanitair is minimaal, geen chemisch toilet of vuilwater afvoer mogelijk. Alles basic maar voor kort verblijf heerlijk rustig!
camping met veel schaduwplekken op loopafstand (30 min) van St. Florent wat een leuke plaats is. Het strand is niet bijzonder, 10 min lopen maar mooie kustwandeling te maken. Je mag zelf een plek kiezen op de camping wat leidt tot enigszins chaotische taferelen, maakt dat je soms wel erg dicht op elkaar kan staan. Zorg dat je op tijd bent als je hier wilt staan. Leuk zwembadje om even af te koelen. Brood is dagelijks te bestellen. Sanitair netjes
Wij vonden dit een fijne, goed verzorgde camping. Dichtbij 2 mooie stranden. Mooie wandelroutes en treintje naar Il Rouse en Calvi stopt op de camping en hoor je paar maal per dag, niet echt storend (nu reeds overvol, honden moeten muilkorf om in de trein) Goed uitgerust winkeltje. Alles moet cash betaald!
Vanweg de minder goede revieuws waren we wat huiverig hier naartoe te gaan. Vriendelijk ontvangen en eigenaar liet ons eerst in een karretje de camping zien, vervolgens mochten we zelf plek kiezen. De naam van de camping doet zijn eer aan! We hadden een ruime plek met heel fraai uitzicht over zee met voldoende schaduw. Een fris zwembadje om een duik te nemen. Vers brood te bestellen en water bij receptie te koop. Voor kort verblijf mooie plek!
prachtig gelegen kleinschalige camping aan een klein riviertje. aardige eigenaar. op loopafstand van het charmante Corte. nieuwe brug ( 2 jaar oud) geschikt voor campers tot 7 meter. prima sanitair. diverse wandelpaadjes rond de camping. meeste plekken hebben schaduw. aanrader!