8 speciale verharde plaatsen voor campers - aan de Aisne - verwarmd sanitair - naast zwembad - eerste kerstdag en 1 januari gesloten - aankomst tot 18.30u - centrum en bakker 200m
Avenue du Mail
02200, Soissons, Frankrijk€ 12,20 • 1 jan. t/m 30 nov.
Kortingskaartenprijs kwaliteit verhouding top! goede wifi. goed sanitair. en dit voor maar 16 euro voor camperbusje, 3 personen en elektriciteit.
Nette, rustige camping aan de Aisne. Zeer vriendelijk ontvangst. Ruime plaatsen. Sanitair is zeer schoon. Je krijgt een code om binnen te komen. Wasmachine/droger aanwezig.(€4) Geen broodjesservice. Centrum met bakker/ kleine supermarkt op 2km. Grotere supermarkten liggen verder weg. Speeltuin voor de kleintjes. Tafeltennistafel voor de wat oudere 's Avonds is er een lichtshow op 5 hist. gebouwen in het centrum. €26/2 nachten/2 p/stroom
lees meerMooi en goed onderhouden gemeente camping voor een zeer schappelijke prijs. We hebben hier met plezier 2 dagen gestaan. Ondanks dat we in het hoogseizoen waren waren er meer dan voldoende plekken.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
Avenue du Mail
02200, Soissons, Frankrijk49° 23' 34" N
officedetourisme@ville-soissons.fr
€ 12,20 • 1 jan. t/m 30 nov.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet