• Camperlocaties

Betrouwbare reviewer

Ja
2014

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

Eigenlijk een mooie camping met alle voorzieningen aan de maas ruim sanitair. we stonden hier de laatste dagen v.h.seizoen. jammer dat de vriendelijke beheerder de boel niet meer schoon hield het sanitair was smoezelig tot vies. Advies aan de gemeente sluit buiten het seizoen een van de sanitaire blokken af en maak die dan wel goed schoon en leeg elke dag de vuilnisbakjes in de toiletten en douches

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

wij stonden hier 12 tot 14 /10-25 mooi plek a/d maas een paar honderd meter van centrum van Sedan en supermarkt op 1500 m.. CP ziet er verzorgd uit Sani zuil met pas te bedienen (Pass’Étapes) wat heeft de camperaar nog meer nodig!

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

prima CP met alles erop en eraan douche/toilet zelfs verwarmt en netjes. Het plaatsje is groter dan verwacht maar wel aan het verloederen

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

Voor de camperaar een prima plaats Chalon op enkele km goed te doen met de fiets, Langs het canal de Marne zijn we stroomop naar Vitry -le-François gefietst (31 km) leuke route en plaats, de dag er na naar Ay mooie route met oa. zeer oude bomen van rond 1850. Camping heeft een nieuw goed onderhouden sanitairblok verlichting is op orde staan plaatsen ruim ,bakker en kleine supermarkt op 150 m. en een restaurant /snack bar op de camping

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

mooie CP. we hebben hier 2 nachten gestaan. Betaalde stroomaansluitingen zou de plaats perfect maken.

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

5-10-‘25 hier alleen gestaan voor het bezoeken van deze mooie stad. Dezeplek ligt tegen het centrum op 30m loopafstand van de tramhalte De slagboom te openen met code deze is telefonisch te verkrijgen verder steld de plek niet veel voor en zijn erg krap. Wij zijn door gereden naar CP in Saint Imoges sc. 46112

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

Deze stadscamping voldoet prima ligt op 1,3 km van het centrum. Stad biedt veel bezienswaardigheden het bezoeken waard. 3-4-10/2025

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

mooie ligging van de camping tegen Pierrefonds aan. De Belgische beheerder is zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Sanitair blok is verwarmd maar langzamerhand wel aan vervanging toe. Bezoeken van het kasteel is een must . In de nabijheid ligt ook het monument/ museum van de overgave van de Duitsers van de oorlog 1914 - 1918 een bezoek zeer de moeite waard.

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

ik waardeer deze plek als camping en geef 2 sterren de gemeente zou voor de gevraagde prijs/nacht de camping best mogen renoveren zodat de klanten waar voor hun geld krijgen. Aan de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de beheerder en anderen ligt het niet die doen hun best.

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

fijne rustige camping met propere nieuwe afwasruimte en schone sanitaire ruimten we hebben er 3 nachten gestaan en hebben de Somme van hier uit in westelijke en oostelijke richting gefietst .

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Hier 3nachten gestaan van 15 t/m 18-9-‘25 prima camping en de CP zag er ook netjes en opgeruimd uit . 3km van Amiens met de fiets langs de Somme

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Hier 13/14-9-25 gestaan begin v.d fietstocht langs de Somme s-nachts lekker rustig. Geen enkele voorziening.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

prachtige CP. deze behoeft geen uitleg compleet met alle voorzieningen 👍

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

op terugweg uit Scandinavië kwamen we hier uit de cp is een goed onderhouden plek op gras rondom in het hout en enkele bomen tussendoor. alle faciliteiten aanwezig maar wel over het erf verspreid (douche kost € 2 voor 6 min.goed warm water), dus relaxed douchen ( 30-6-25)

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

wij waren hier 28/6 op de camper plaats mooie plaats, v/d camping hebben we niets gezien. geen gebruik gemaakt v.d. douche. voor zover we konden zien maar een douche voor de camperaars wel een paar dames en heren toiletten. Aan melden en betalen links bij cp. inrit met gepast geld. wij betaalden € 14,-

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Cp gelegen bij mooi plaatsje. de CP heeft een stortplaats voor chem.toilet en voor inname schoon water maar geen afstort op die plek. verder een keurig verharde ondergrond metopen structuur waar gras doorheen groeit leuke en rustige plek om te staan.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Aan deze overnachtingsplaats is niets aan te merken je staat er mooi en in ons geval lekker rustig ( we stonden er 23 op 24 - 6-25 met 5 campers) ik heb geen water punt gezien , er staat een vuilnisbak en er is een echte poepdoos maar ziet er niet fris uit.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Wij werden zeer vriendelijk ontvangen door eigenaar(en)Dik voor elkaar hier nette douche ‘s en toiletten 3 stuks. Douche en toilet gecombineerd dus ‘s-morgens in het hoogseizoen zal/kan de rij wachtenden voor de toiletten groot zijn voor hen die zelf geen toilet aan boord hebben.

Sitecode: 102023

wij stonden beneden op de parkeerplaats prima plek voor overnachting (20-6-25) en een mooie wandeling gemaakt over de Steinfossen loop brug

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

wij stonden hier 16/17-6-‘25 het is een mix parking met ook aangrenzende haventjes. Het is onverhard het toiletgebouw is nieuw en super schoon met warm water en drinkwater aan de achterkant. betalen met QR code wel even puzzelen invullen gaat alleen in het Noors. Verder een rustige nacht gehad. Jammer dat je niet af kan storten.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Prima CP. heel ruim opgezet op een bedrijventerrein alleen jammer dat er geen stortplekken zijn voor grijs water en chem. toilet . 18-6-25

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Rustig gelegen camping a/h water, sanitair is netjes schoon maar inderdaad gedateerd. Je kan er heel goed met de fiets boodschappen gaan doen op 7 km afstand

Sitecode: 19015

het is een plaats waar je de camper kan plaatsen rustige plek achter het restaurant ( vriendelijke uitbaters) beheren ook het museum en de toiletten begin juni geopend van 12 tot 18 uur wij hebben er prima gegeten .Je kan er inderdaad prima wandelen en ook golfen denk ik op naast gelegen baan.Museum gaat over de omgeving. In de winter een drukke plaats ivm skiën en of langlaufen

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

sluit me helemaal aan bij vorige schrijver wij stonden hier 9 t/12 juni-‘25 de ze plek mag je niet missen bij een tour door Noorwegen super . Gemoedelijk, rustig en mooie plaatsen aan en nabij het riviertje, Top locatie voor iedere camperaar

Sitecode: 19589

Wij stonden hier met de Pinksterdagen zeer ruime camping tegen het strand aan. de afstand van de staanplaatsen tegen de duinen naar de voorzieningen is erg groot. water wel dichterbij. Voor hen die slechter ter been zijn zeker een handicap.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

immense staanplaats voor bezoek aan Stavanger pittige prijs maar dat is Noorwegen. 2,5 km van centrum (met de fiets) veilig via fietspad. Ondanks volle bak op de camping werd alles goed schoon gehouden

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

4 juni ‘25 Prima plek om te staan, pal tegenover Haugesund tussen fjord en de plezierhaven mooi uitzicht op over het water . via QR code de app GoMarina geïnstalleerd en daar kan je mee betalen althans met creditcard gewone bankcard weet ik niet ( de havenmeester kan je helpen)

Sitecode: 19919

wij stonden hier 3-6 tot 4-6 -‘25 en betaalden 315,00 NK voor overnachting incl. stroom,water,afstorten grijswater en toilet en gebruik Douche. Wordt ‘s- avonds opgehaald . Heel rustige plaats.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

bestaat deze CP nog? wij zijn de weg ingegaan die de Garmin aangaf in het dorp maar daar waren volop bouw werkzaamheden op die plek aan de gang en doorgaand verkeer de wijkjes in afgesloten 2-06-‘25

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Alleen deze CP bestaat nog de links en rechts aangegeven cp’s bestaan niet meer 3-6-‘25

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

is volgens mij geen CP meer.

dit is geen camperplaats je kan er staan als je wilt.2-6-25 1* is teveel

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

het is een camping met hoofdzakelijk vaste staanplaatsen met tussen door plek voor passanten wij stonden hier 2 nachten van 31-5-‘25 tot 2-6-‘25. de prijzen zijn ondertussen 350 NK per nacht incl.stroom voor de douche betaal je 20 NK voor 4 min. afstorten en water gratis. Sanitair matig tot voldoende ,afwas mogelijkheden matig wel overal heet water. Er is maar een wasmachine in werking voor 40 NK was droger is er niet. Althans waar wij stonden.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

wij stonden hier 2 nachten 22 & 23 mei ,sluit me aan bij de vorige schrijvers( sters) we wensen deze ondernemers succes met de ombouw van hun camping. wij hebben goed en lekker gegeten in hun restaurant.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

het is eigenlijk meer een goed uitgeruste CP. met prima voorzieningen maar voor ons een ongezellige piek zeker nu de helft van de camping een grote bouwplaats is. Verder sluit ik me aan met de laatste reviewer. 25/25-5-‘25

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

wat wil een camperaar nog meer? hier heb je goede faciliteiten super schoon en nieuw een sauna een bbq plaats een keuken met magnetron en fornuis maar wat belangrijker is midden in de natuur met idd diverse dieren die ‘s- avonds en ‘s-morgens heel vroeg te aanschouwen zijn

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

een mooie wel grote CP met een mooi sanitair blok is de prijs waard

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

nette CP rustig gelegen nabij het plaatsje Höör . Mooi uitzicht over een dal. we stonden er 2 nachten alleen, mogelijk de prijs wat aan de hoge kant, maar de rust en de natuur maakten alles goed (8 & 9 mei ‘25

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

prima overnachtingsplaats lekker rustig jammer dat er geen service ruimte bij is waar je in ieder geval je spullen toilet zou kunnen legen. vriendelijke ontvangst.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

opweg naar Zweden en Noorwegen hier onze overnachting gedaan een prima plek en zeer goed geslapen helaas geen noodzakelijke voorzieningen zoals afstorten en innemen anders was het 5sterren geworden

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

vreemde regeling wij gingen op de parkeerplaats achter de slagboom en betaalden €8,10 en bewust zonder water en elektriciteit. toen we de volgende morgen het toilet gingen legen kon ik geen water trekken om het toilet te spoelen om dat de code z.g fout zou zijn. Conclusie; je kan beter buiten de omheinde parkeer plek gaan staan(waar trouwens5-6 campers stonden) als de faciliteiten het zelfde zijn. (17-10-‘24)

Sitecode: 20248

prima camping niet al te groot maar heeft wel 2 sanitair blokken altijd warm water zowel de douches als afwas voorziening . Receptie wordt bemand door zeer vriendelijk personeel/eigenaren. Vaison altijd weer een leuke stad om te bezoeken lopend of met de fiets

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

mooie CP we stonden hier 13-14-10/‘24 prima nacht gehad nergens last van gehad. De stad Privas helaas geen bezoek waard

helaas gegevens kloppen niet is gesloten 8-10-2024

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Deze camping verdient in onze ogen eigenlijk 6 of 7 sterren. De nieuwe Engelse eigenaar heeft de Camping een week geleden pas overgenomen van Nederlander maar voor service en klantvriendelijkheid een 10. Wij komen hier zeker terug.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

dit is een voormalige camping en nú omgebouwd tot een camperplaats van PASS ‘ ÉTAPES toegang voor een nacht € 11,00 all-in . Bij aanhoudende regen mogelijk problemen met parkeren buiten de aangelegde parkeervakken. Bakker bij de ingang van de cp. van hoge kwaliteit . Ivm slechte weer na een nacht doorgereden 26/27-09 —24

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

weer een mooie CP helaas hebben wij van af het moment dat we aankwamen regen gehad maar doet nik af aan de prima cp met alles er op en er aan ( geen douche)

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Grote ruime parkeer plekken en met àlles wat je nodig hebt ( muv 24 uur stroom. ) het stadje is helaas inverval maar zeker een bezoek waard. we stonde daar 24-25-09/24

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

fijne rustige CP water om toilet te spoelen gratis, drinkwater €2,- / 100 ltr. oud kolen mijn dorp met nog enkele attracties en een heel goed restaurant le petit d’Asie aan het einde van het dorp (let op 21.00 uur gaat in heel het dorp de openbare verlichting uit ook op de CP en dan is het pikke donker zorg voor. een zaklamp).19-20–09/2024.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

vrij nieuwe camping zo te zien top sanitair vriendelijke en behulpzame receptie en personeel. Ruime staan plaatsen met aandacht voor groene plekjes tussen de staanplaatsen, broodjes service. met de fiets in 10 tot 15 minuten in het oude centrum en inderdaad een aanrader om te bezoeken.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

wij geven 5 sterren met name om de prachtige ligging aan het riviertje de Saale en zijn omgeving en met alle voorzieningen en hoe de cp wordt onderhouden. Met de fiets naar Naumburg een dom stad is 13km en goed te doen moet je zeker bezoeken. bezoek ook de 2 deels ruïnes op ongeveer 1,5 km afstand kan goed met de fiets.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

immense parkeerplaats met een aparte hoek voor de campers. prijs € 20,- inclusief stroom. bij de kiosk is een beheerder van 8 tot 17 uur ( diverse camper die wat later kwamen en smorgens 8u weg waren hebben gratis gestaan)serviceplek ? chem toi afstorten in een v.d toileten , grijs water in een put op parking laten lopen en drinkwater a.d.achterkant v.d.kiosk tegen de muur op het grasveld , douchen kan ook €2,- .Het dorp en park zijn prachtig

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Hele mooie cp bij een caravan reparatie bedrijf Fa. Wöller heel klantvriendelijke mensen hebben ook een winkel er bij met algemene camper spullen en onderdelen.all in €25/ nacht douche, stroom, en afstorten. met fiets naar Greifswald geweest. De Dom bezocht en de rest v.d. stad vele oude Hanse stad gebouwendaarna door gefietst naar Wieck via fietspad langs de haven is zeker de moeite waard. 29-5-‘24

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Helaas klopten de coördinaten weer niet als je van uit het centrum van het eiland aankomt rijden dan op 100 meter noor aankomst punt rechts een grote parkeerplaats oprijden en via de slagboom naar de camperplaats achterin rijden. voor het legen chem. toilet sleutel bij de kassa halen. buiten de krijtrotsen en mooie natuur weinig te beleven we zijn daarom ook maar een nacht gebleven.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

prima CP ruime plaatsen en twee nieuwe sanitair blokken en 2 afstort plekken reserveren is aanbevolen. met de bus eenvoudig naar het centrum lijn 3 of 30. geef het adres in ipv de coördinaten wwij kwamen nl aan de achterkant v/h terrein uit.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

super grote cp op een mooie plek tegen het strand met aan de ene kant een station voor de nostalgische stoomtrein en aan de andere kant een fietspad en de zee en strand. maar enige aandacht mag de plek wel hebben zonde dat hij zo verwaarloosd wordt .

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

wij hebben hier 3 overnachtingen gestaan en veel gefietst in de omgeving veel groen mooi gebied de camperplaats was met pinksterweekend dik bezet . water en stroom gratis + gebruik sanitair 3 overnachtingen tot. € 57,- het geheel maakt een verlaten indruk maar is het niet. Sanitairblok tegenover brandweerkazerne. omgeving heerlijk rustig.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

zoals eerder omschreven voldoet aan alle te stellen eisen van een ccamperplaats.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Mooie camping met prima plaatsen voor de campers . (12/13-10-,23)Sanitair is niet nieuw meer maar super schoon/ proper ja de douches hebben een vast ingestelde temperatuur maar volop water. Wij wensen het jonge stel dat dit voorjaar de camping van hun ouders hebben overgenomen alle succes. Er wordt op de receptie zelfs Nederlands gesproken.

Helaas deze cp is gesloten van 12-10-23 t/M 16-10-23 ivm festiviteiten

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Echt een super cp met super eigenaar , wij kwamen daar aan met een gebroken fietsendrager meteen is een mevr. met ons mee gegaan naar hun garage om te kijken of die iets voor ons kon betekenen 13-9-23 . We konden de fietsen en de drager achter laten en hebben zo onze rondreis naar/door zuid Italië af kunnen maken en zijn 10-10 weer terug gegaan. Waar NKC reisverzek.het af liet weten deden zij hun best om te helpen met contact met camperdealers.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Deze CP krijgt van ons 4* voor de ontvangst vriendelijkheid en zeker service dit is top vandaar onze 4*.Jammer dat de afwas met koud water dient te gebeuren en ook de warmwater voorziening voor de douches laat veel te wensen over ook 400 watt electr. is zeer summier (mensen met camper zonder douche en keuken is het behelpen)Als ze dit aanpakken krijgen zeker een 10+ gestaan van 23-9 tot 26/9-23

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Aller vriendelijke ontvangst ook hier met een espresso en een glaasje chianti ,Italië begrijpt dat de toerist verwent wil worden.We stonden hier van 2-10 tot 4-10-23 prachtige plek prachtig uitzicht,het opstijgende geluid van de treinen en autobaan een km verderop voor ons geen probleem. De douche’s hadden heerlijk warm water evenzo voor de afwas. Waarom kritiek opde eenvoudigestaat van het sanitair?Het was allemaal schoon.Een CP is geen 5* hotel

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

we stonden hier van 29/9 tot 2/10-‘23 prima camping goed en schoon sanitair (2xdgs gereinigd) zeer mooi uitziend zwembad breng wel badmuts mee. prima restaurant( ook druk bezocht door local’s) prima stop dus.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

wij stonden hier 26 en 27 sept. ‘23 er is gratis stroom/water/afstorten grijs en bruin en de plek is verlicht. de saniplek is aan een opknapbeurt toe. de plek ligt tegen een best drukke doorgaande weg daar moet je je voor kunnen afsluiten. direct achter de sanizuil loopt een pad tussen de vijgenbomen door naar het mooie Toscaanse dorp.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

let op donderdag is de CP tot 14/15 uur gesloten voor de markt. er onder het dal in wel mogelijkheid om dan te parkeren . Camperplaats bied verder weinig of niks . het plaatsje is heel mooi maar ook super toeristisch

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

prima staanplaats als je eigen voorzieningen hebt in het bij ge bouw was een ruimte open met toilet en wasbak maar was smerig. stroom zoals eerder vermeld indien nodig verkrijgbaar. op 2à 300 meter een benzine pomp, een supermarkt en een bar/ restaurant daar tegenover een DHZ zaak en huishoudzaak. het dorp is meer dan het bezoeken waard.25-9-‘23

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

super plek om Rome te bezoeken . voor €15,- koop je een douche kaart voor 10 douche beurten (wat je over hebt wordt bij teruggave kaart verrekend) gecombineerde tram/bus/ metro kaart kost € 1,50 en is 1 uur en 40 minuten geldig verkrijgbaar in winkel bij de ingang v.d. CP. tram opstap op 150 meter bij kruising links vd uitgang C P.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

mooie schone cp tegen het centrum van een mooie en schone stad met prachtige oude straten en dito huizen beiden verdienen hun compliment

Sitecode: 2061

wij wilden hier een weekend gaan staan om Auxerre te bezoeken en te gaan fietsen maar door de beheerder zijn wij vertrokken het lijken wel kampbewakers zo van slikken of stikken

Sitecode: 2067

wij stonden hier 24t/m26-6-‘23 een mooie rustige plek aan de Yonne en gelegen aan fietsroute naar Auxerre. aanrader om aan te doen op weg naar het zuiden

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

wat een personeel op deze camping als de vraag die je stelt ze niet aanstaat krijg je de de opmerking van dan moet je maar vertrekken. Trouwens de welke camping sluit tussen de middag en laat zijn klanten bij 30graden in de brandende zon staan van 12 to 14 uur wij zijn doorgereden naar een camperplaats verderop. Ik adviseer de gemeente hun personeel op stage te sturen naar de municipalcamping in Nevers en een cursus omgansvormen te geven

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Het is een echte doorgangscamping het oogt slecht onderhouden sanitair bij hoofdgebouw prima onderhouden en vrij nieuw jammer dat er maar een afstort plaats voor toilet is en de water voorzieningen bij de standplaatsen opgeheven zijn. Het is een van de weinige kampeer gelegenheden bij Lyon

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

camping plaatsen en de camperplaats zijn prima. saniblok ziet er maar. sobertjes uit komt misschien door de bouw. het stadje zeker de moeite waard om te bezoeken en vergeet de fiets niet mooie maar pittige stukken wij stonden hier 2 nachten en trekken nu verder de Cantal in je ademt hier het eeuwenoude karakter van dit vulkanisch gebied

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Sanitair is ruim voldoende.Alles aanwezig,Mooie ruimte voor de was,voldoende afwasbakken met overal warm water.Wat moet je nog meer?Leuke camping dicht bij de stad.

Hallo Camper contact je moet je info Updaten 6-6-‘23

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

mooie plek boven op de berg mooi uitzicht stroom is afgesloten(jammer) mooi uitzicht 06-06-‘23

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

prima CP annex camping vriendelijke en makkelijke eigenaar al vaker in deze regio vertoeft maar nooit ontdekt . sanitair is proper en wordt goed bij gehouden wel wat verouderd maar geen probleem. Een locatie om vaker aan te doen open van 1-4 t/m 15-10

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

super mooie plek midden in de natuur aan een oude afgraving met zingende vogels en kwakende kikkers en karpers in het wuivende riet ,en alles wat de camperaar nodig heeft. op 1,5 km met fietspad naar het dorp Bram met alle voorzieningen. Top

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Deze locatie is geen camperplaats meer de plaatsen worden verhuurd aan caravan en tenten bezitters die in de nabije kerncentrale werken. campercontact verwijder svp deze camper locatie 15-05-2023

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

mooie ruime cp camper staat op kunststof matten je staat hierdoor stabiel prima dus . van hier vandaan zijn wij langs het canal les 2 mers gaan fietsen naar het zuiden 13-5-‘23. Marmande krijgt als plaats een 6/7

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

mooie rustige plek bij sportpark. Voorzien van alles wat de camperaar nodig heeft en een nette afval plek voor het gescheiden verwijderen van je afval . Goed gedaan.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

de CP verdient eigenlijk een 10 met zij geheel vernieuwde sanitair blok prachtig. alleen jammer dat de aan de anderekant v.d.rivier lopende spoorlijn de rust verstoort. wij betaalden €26,- voor een overnachting incl stroom.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

wij stonden hier 16-17/10-22 inderdaad rustige cp met voorzieningen maar de stroom werkte niet (geen spanning op de contact dozen)

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

een prachtige plek.Tot nu toe de mooiste die wij gezien hebben.Super vriendelijke eigenaar.Alles keurig bij gehouden,een onvergetelijke uitzicht.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

gescheiden parkeerplaats met een betaalautomaat alleen voor de campers wij betaalden 11-10-22 € 15,- voor een nacht . een uitgeleefde parkeerplaats goor vies en smerig was overigens wel voor 60% bezet met campers. politie controleert dat je niet op auto gedeelte gaat staan en omgekeerd. Italië mooi land maar smerig en heel slechte wegen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

wij stonden niet op de CP maar op de camping, een prachtige plaats aan het meer (12 & 13 -10-22) komende vh zuiden is de weg een crime we betaalden €18 per nacht met acsi korting. sanitair is proper maar verder matig het douche water tussen lauw en koud

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

de camping ligt perfect voor een bezoek aan Venetië.De bus stopt bijna voor de camping .Goed onderhouden en schone camping ,nieuw sanitair en andere faciliteiten.Restaurant is goed.kortom:waar voor je geld.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

het spijt me voor de boer maar het is een plek van en met niks, verwaarloosd. mensen zeer vriendelijk. Afvalwater gestort in een dubbele gootsteen maar was niet aangesloten . prijs € 20, incl. stroom is heel heel duur vergeleken met de super camping bij Verona en nu ook weer bij Venetië. Het enige wat tel-de is dat je “veilig “ stond en maar 12 km v.Padua met kaarsrechte fietspad stonden hier 2 nachten).met een beetje moeite zag het er netjes uit

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

wat een beauty van een camperplaats € 24 incluis alles mooie ruime plek alles tot in de puntjes onderhouden sanitair 3x per dag gereinigd warm afwaswater etc vriendelijk personeel echt alles Top. ( we hebben al op vele plekken gestaan maar die waren in verhouding veel te duur ( soms 15 tot 20 euro voor alleen staan plekje

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

prima overnachtingsplaats sanitair is sober maar oké, wel jammer dat je de afwas als je daar gebruik van wilt maken alleen maar koud water heeft. onze poes heeft zich op het achter terrein prima vermaakt. Personeel vriendelijk en behulpzaam. stonden hier 21+22-9/22

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

wij hebben hier 3 overnachtingen gestaan 16-19/09 prima plek voor die prijs met alle voorzieningen, ggen wonder dat de plek afgeladen vol was. we hebben er volop kunnen fietsen al zijn de fietsroutes hier wel wat anders( weinig of geen fietspaden) dan we in Nederland gewend zijn

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

heel mooie locatie, met campers boven 8 meter wat lastiger te bereiken. Er staan electrciteitskasten maar zijn gesloten. wij stonden hier 3 nachten 12-13-14 /9 het plaatsje Candelo heeft een leuk plein

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

was een tegenvaller! sanitair blok gesloten van 2 september tot half juni 2023 maar nog wel hoogseizoen prijs betalen . verder een goede staanplek

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

voor ons 5 sterren CP mooi wandelen, en voor onze poes prima plek om zijn nachtwandelingen te maken. dd.09-9-22

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

let op met de coordinaten van Campercontact kom je uit voor het bruggetje net voor de inrit van de camperplaats. Nu zijn er vanaf het kanaal 2 één richtingsborden geplaatst dus mag je er alleen via het dorp naar toe( officieel). het plaatselijke verkeer trekt er zich niets van aan. mijn advies komt jenavigatie uit voor het bruggetje en de borden gewoon negeren of voer het adres in en rijd via het dorpje ( Garmin camper stuurde ons buiten om)

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

wij zijn vandaag 17-6-22 hier om 11.30 aangekomen een medewerker v.d schoonmaakdienst heeft ons binnen gelaten wist verder ook van niets receptie was gesloten tot 17.30 uur. sanitair is zeer gedateerd. ‘s-avonds was de receptie niet bereikbaar omdat er een privé feest werd gegeven met disco buiten leuk voor de camping gasten met kleine kindjes. het hoog seizoen was 15-6 gestart hier. een grote bende kinderen gaan gillend de camping over. 0 punte

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

wij stonden hier 2 nachten 12t/m 14 -5-22. Camping is zeer onrustig overdag door de spoorlijn en de weg maar ook door omgeving. veel tap punten zijn afgesloten. de douche’s ‘s-ochtends zeer lauw. op delen van de camping rioollucht uit de afgesloten water punten

Sitecode: 19568

prima CP.met toilet en met één douche beiden vrij toegangkelijk maar zagen er goed uit. helaas geen mogelijkheid om el.dietsen op te laden maar verder prima plek met keuzes zon en of schaduw, s-morgens om 8.45 de bakker.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

super mooie cp aan zee in de duinen. zo zouden alle cp’s mogen zijn omgeving leuk en veel fiets mogelijk heden . Boodschappen op 7 a 8 km. Wij stonden daar 26/27 en 28 mei 2022

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Rustige camping maar onlogisch opgezet zoals het sanitaire hoofd gebouw meteen bij de ingang.dichtbij Carnac leuk stadje en mooie omgeving aan zee prima fiets gebied .

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

kleine stadscamping met goede voorzieningen sanitair recentelijk opgeknapt wordt 2x daags gereinigd altijd heet water douches lekker warmwater. pal tegen het mooie centrum, wij stonden hier 27-28-29 mei ‘22

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

mooie aangelegde camping veel groen en bloem rijk. plaatsen goed afgeschermd en afgewisseld met huisjes en plaatsen voor tenten en caravans. sanitair perfect in orde

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

mooie cp los van enkele parkeerplaatsen voor auto’s en schoolbussen voor het nabij gelegen planetarium en het village Gaulois. apart gelegen sanizuil met alles er bij, ‘s-nachts lekker stil / 22-5-2022

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

prima camper-camping geen aanmerkingen m.u.v restaurant zeer eenvoudig menu. stonden daar 3 overnachtigingen 15-5-2022

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

een prima plek, precies wat je als camperaar nodig hebt: Sanizuil met schoon drinkwater stortplek toilet met spoelwater en grijswater stortplek en dat alles gratis. wij stonden hier 2 nachten 10 & 11 mei 2022 . prachtig tegen de bosrand en mooie natuur , fiets en wandelgebied (soms bezetten wandelaars camper plekken met hun auto maar er is ruimte zat)

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

CP is een tiental meters verplaatst er zijn nu 5 plaatsen met stroom direct a.d.staat . Links afslaan op de rotonde direct voor BP tankstation. de rest 15 plaatsen staan op zandvlakte tegenover. Goed werkende sani zuil ( vrij nieuw) gratis muntje halen bij BP pomp. Deze plek geeft wat een camperaar nodig heeft vers water en afstort mogelijkheid, electra is een plus , Super! 20-10-21

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

17-10-‘21 De plek is prima om Madrid te bezoeken hij is afgesloten en vermoedelijk veilig. Op de zaterdag- morgen was er om negen uur nog niemand op de receptie terwijl er al campers voor de poort stonden te wachten om te vertrekken. en tussen 1/2 10 en 10.uur kwamen er 2 securitie mannen om de poort te openen en de stroomvoorziening die die die nacht was uitgevallen te herstellen. de bouw van douche en wc is helaas ondoordacht, jammer.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

meningen verschillen, wij stonden hier 2 nachten 12-13 okt ‘21. Het is een grote parking klopt maar je bent camperaar je je hebt een sta plaats nodig dat is alles. De plek is aan het lange uitgestrekte park dus prima en ligt tegen het stadje dus ook prima. overdag is het een levendige plek maar s-nachts was het rustig. Wij hebben er ons geen moment onveilig gevoeld, politie laat er zich ook met enige regelmaat zien. Al met al het kan slechter.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

volledig uitgeruste camperplaats let op s-avonds gaat het hek dicht contact via intercom. uitzicht over het dal is prachtig. het plaatsje heeft minder te bieden. wij stonden hier 12 okt ‘21

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

staan hier (20+21/10-21)voor de 2e keer (1e was okt 2017) zeer vriendelijk door Isabele ontvangen, 21/10 met de fiets naar naar prachtig dorpje/stadje Nisa geweest( 14 km heuvels). Camperplaats is een en al rust. Ook Castelo de Vide is een aanrader.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

hebben hier het weekend van 28-9 tot 5 -10-21 gestaan prima plek afgesproken prijs 100,-€ 3 avonden muziek geen overlast alleen maandag avond buiten de camping langs de Taag een of ander houseparty tot s-nachts 04.30 was wel overlast. met fiets of Uber naar de stad prima te doen . Camping geeft het 60tiger jaren gevoel.( back to the Sixties)

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

zwaar verouderde en enigszins verwaarloosde CP kosten voor overnachting €6,-wel met water en afstort mogelijkheid grijs en wc. wij waren hier 28-09-‘21 niet blijven overnachten

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

wij stonden hier 26 en 26-9-‘21 wij vonden het een prima plek veilig geheel ommuurd op afgesloten terrein,staan kost €6,- een douche van 6 minuten €1.- . water gratis, wc storten en grijs water gratis , wifi gratis . Iedereen krijgt eigen toegangscode voor s-nachts binnen te komen stroom €3.- wasmach. €4,50 en de droger indien nodig €2,50 en ja het is een volledig verhard terrein

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

hier 2nachten 13 tot 15/9-‘21 gestaan in volle rust helaas veel regen gehad . restaurant een aanrader voor de locale pot

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

op de in site aangegeven coordinaten kwamen wij verkeerd uit volgens ons moet het zijn N 43.16’0462”en W 001.54’0471”

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Mooie zeer goed verzorgde camping , ruime staanplaatsen en prima,schoon,verzorgt sanitair. Vriendelijke eigenaren

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

S-nachts lekker rustig

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Wij stonden hier 10/11 okt ‘19 met nog 3 campers en een Fr.echtpaar met een kleine caravan. Jammer dat er geen grijs water afvoer is en het storten v/h toilet niet in het hok van de boten kan. Het Fr.stel vd caravan leegden hun wc in de struiken helaas, daar het een cp is zullen de camperaars wel de schuld krijgen

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Wij wilden een overnachting met stadsbezoek gaan doen in Die. Het is een oude en zeer verpauperde stad geworden. De cp heeft een slagboom maar de sanizuil was erg vervuild en het sanitair vuil en smerig. Na een goede lunch zijn wij door gereden. G & M-J

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Ruime tot grote CP/ parkeer terrein lozen grijs water? Alleen laag bij de grond een waterkraan op de sani zuil voor spoelen wc en water inname, lijkt ons smerig dus ook maar niet gedaan. Helaas sta je nog ver van Aix-en-P.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Wij waren hier 2 op 3 okt-‘19, een prima cp met alles er op en er aan en dat voor 5€. Schaduw/ zon, bomen en rust zeker een 8 waard. Het oude stadje op loop afstand meer dan dr moeite waard. G & M-J

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

30-9-‘19 gestaan plek is prima jammer dat men maar een kraan heeft om water in te nemen en ook de toiletten mee te spoelen, hier heb ik geen water ingenomen. Dorp is leuk om te bezoeken. G & M-J

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Hier overnacht 29-9 op 30-9-‘19 een zeer gedateerde camping en sanitair de beheerder doet er volgens mij wel alles aan om het ordelijk te houden. Super rustig tussen de bergen en de route er naar toe zeer de moeite waard als je van klimmen en dalen houdt en smalle berg weggetjes

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Wij kwamen hier aan 29-9-‘19 stond vol met auto’s en wat daar nog op moest lijken zijn maar naar de camping gegaan omdat de sani zuil wr ook uitlag

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Wij waren hier 29-9-‘-19 een gore sanizuil waarvan de muntautomaat was afgeplakt ( dus niet bruikbaar) en ook geen water te trekken. Omdat de zg CP ook niets te bieden had stond vol met auto’s en wrakken zijn we maar het campinkje opgedoken voor een nacht helaas moet je het grijswater storten on een put bij de sanizuil. Gelukkig maakte de route hier naar toe alles goed was prachtig

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Goede plek om te staan wij waren hier 26 t/m28-9-19. Aardig stadje wel gezellig en goede restaurants, Au Petit Gazouillis is een echte aanrader als je van specialiteiten van zuid west Fr.houdt. Van af de cp kan je prima langs het kanaal fietsen helaas loopt de fietspad niet door tot Carcason

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Prima plek wij stonden hier 25 op 26-9’19 de voorzieningen liggen wat verspreid op het terreintje maar is geen bezwaar. Het plaatsje zelf heeft leuke en oude elementen die het bezoeken waard zijn.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Mooi gelegen camping, jammer dat de gemeente het sanitair wat opkrikt. Water en stroom op de zeer ruime plaatsen en heerlijk rustig, inderdaad zou je er meer campers verwachten. Wij hebben er 2 nachten gestaan 23 t/m25-9-‘19. Het nabij gelegen plaatsje heeft een mooi plein omgeven door bastides

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Mooie plek aan het water geen stroom, water tappunt en storten grijs water bij het sanihuisje douche heeft alleen koud water. Er is geen camping meer te bekennen. Als je naar de rivier kijkt loopt rechts een (zg jaag) pad naar het dorp +- 5 minuutjes lopen

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Rustig dorp 360 inwoners kerkje en een hotel/ restaurant en nog 2restaurants echt een dorp waar wandelaars verblijven of doortrekken. Wij stonden er 22 op 23-9-‘19 alleen prima voorzieningen water een stroompunt storten wc en grijswater.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Hier 3 overnachtingen gestaan en van hieruit met de fiets diverse plaatsen en kastelen en kerken bezocht. Let op onze navi stuurde ons door het dorp naar de overkant van de rivier niet doen volg de borden in het dorp. Jammer dat het saniblok niet voor camperaars is de sanizuil is prima.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Correctie op vorige beoordeling “reiden moet zijn rijden”

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Mooie plek zoals omschreven. Kwamen hier bij toeval ivm het zeer slechte weer van uit Frankrijk die dag sneeuw enz. Lijk mij een mooi plekje bij mooi zonnig weer.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Wij stonden hier 27 op 28 oktober 18 mooie camping met uitmuntend sanitaire voorziening en. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel . Helaas was het koud maar 8 graden ( -1 in de nacht) en continu regen. Op 28 okt reden we de sneeuw in richting Perpignan.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

23-10-18: prachtige omgeving mooie plek mochten helaas niet op bovenste niveau parkeren maar een niveau lager waardoor minder mooi uitzicht. Aanrader.

Sitecode: 19539

Stop 21 t/m 23-10-‘18 . Betaalden € 13,- p/n let op coördinaten voor de ingang kloppen niet volg zodra je van de rotonde afdraait het bordje waarop camper afgebeeld staat nl.links af en die weg volgen. De containers met de nieuwe douches zijn wel erg krap. Eigenaren zijn vriendelijk en behulpzaam.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

>19 op 20 okt 2018 hier gestaan helaas slecht weer en zeer fris. Heel mooie ligging en v/ /a Motril via de A 4133 de A346 en de A 348 een prachtige route naar deze camping. Eigenaar zeer vriendelijk eb behulpzaam. Camping heeft eigenlijk een opknap beurt nodig maar dat mag je van een bezoek niet weerhouden.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

We hebben hier een nacht nacht gestaan 17 op 18/10-18.er stonden een paar campers meer en ook zigeuners verder is het een grote asfaltplaat. Winkels op 150 meter. Veel lawaai van omliggende wegen en auto’s en brommers die even de plaat rond komen reiden. Een 5 voor de beoordeling is al veel maar oké je staat op een legale(niet propere) plek

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Wat een gore plek om te staan achter een bouwval van huisjes en schuurtjes. De eigenaar ziet er ook al zo uit. Wij zijn omgedraaid en naar de camping tegenover gegaan voor € 19,- perfect

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Prima service plaats en rustige cp.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Wat een beauty van een CP en ook de ligging wij waren hier 2 op 3/10 ‘18. De rust en en vergeet niet het restaurant eenvoudig maar zeer smakelijk 3 gangen € 7,-

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Een super CP en dan voor 3€ we stonden hier van 1 op 2 okt ,18 . En de route hier naar toe van boven Porto mag je niet missen fantastisch .

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

24/25-9-‘18 hier gestaan mooie camping vrijwel nieuw sanitair lekker rustig s-nachts mooi uitzicht over het strand bij ondergaande zon. € 19,- voor de wasmachine €4,- en de droger €3,- indien nodig. Badplaats vlakbij met winkels.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Hier gestaan 25-26/9-18 mooie plek s-avonds mooi uitzicht over het park en rustig. Met de bus lijn 7 C 1-2 naar het centrum. Onze navi wist nog niet van een richtingweg, rijd de S-20 de Av.de la Construction tot aan laatste rotonde tussen sporthal(grote glimmende koepel) en het voetbalstadion op Rt re af en darna op de 1eRt weer re af de Marina Fernandez-fontecha op.

Sitecode: 62086

21-23/09-18 hier gestaan mooie plek alles wat je als camperaar nodig hebt aanwezig blijft jammer vd vliegtuigen anders een fijne rustige CP. En de metro/trein meteen boven aan de weg om naar het mooie Bilbao te gaan en je stapt in het centrum uit prima.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Super plekje jammer dat je wat moet rijden om je toilet en grijs water te lozen maar oké

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Wij waren hier 15-15-9-18.Wat een mooie cp nog een service punt er bij en het wordt een 10👍😎

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Hier gestaan 24 t/m 26 -6-18. Mooie camperplaats als ze het sani blok wat erbij staat zouden openen kregen ze van ons een dikke 10. Goeie fiets/mountainbike paden naar de omliggende dorpen

Sitecode: 20739

Wij waren hier 21-23/6-‘18 helaas regen nat koud 12gr en ‘s-nachts 5 gr. Camping is aardig en mooie ligging helaas introductie was mager. Sanitair prima en netjes

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

We stonden hier 2 nachten 17+18+19/6-‘18 Rommelige camping plekken links direct achter receptie veel te schuin oplopend slecht. Restaurant en personeel een 9 sani ook prima. Met fiets naar Dresden heel goed te doen je staat zo op de Alt markt (mooi plein en goeie restaurants en shopping mall. Prijs camping all in € 17,- p/n

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Hier 12-13/6’18 gestaan Maar één man/vrouw toilet en keuken direct bij de staanplaatsen. Het Sanitair in het gebouw tegenover restaurant was prima in orde en alleen toegankelijk met “eigen” sleutel.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

15-6-‘18. Klopt goede plek om Poznan te bezoeken mooi centrum en vergeet niet de kleine basiliek te bezoeken bij het oude Jezuïeten klooster. Ook het boven gelegen park is een bezoek waard alles is met de fiets te doen.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Stonen hier 13-14/6-‘18. Mooie plaatsen goed onderhouden sani ziet er goed uit jammer dat het douche water van de ene naar de andere douche kam stromen. Hotel met restaurant in de renovatie. Heel mooi terrein

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Gestaan van 11/12 -6-‘18 mooie camping alle voorzieningen keuken met koelkast en kook gelegenheid +magnetron net en schoon sanitair weinig last van langs komend verkeer . Het stadje het bezoeken waard met klooster en kathedraal. Het nabij gelegen historisch park was gesloten ivm restauratie.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

9 t/M 11 -06-‘18 hier gestaan zeer net sanitair maar kan ook niet anders slijt meer door poetsen dan gebruik😀. Prijzig 2 nachten + stroom+ de was gedraaid 210,- zloty . Geen warm water bij de wastafels buiten en geen afwas mogelijkheden, wel veilig gevoel met staan.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Nette camping misten een plek voor de vaat(afwas) en een wasplaats voor event. handwas. Sanitair schoon en nieuw ruimten zijn wel krap bemeten douche in camper heeft net zoveel ruimte.Zakopane stelt zelf niet veel voor een lange winkelstraat

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Stonden hier van 7-6 tot 9-6-‚18 prima plek zeer veilig gevoel gratis o.v 70+ en fietspad v/a ca. 1 km naar links tot Krakow mooi stadscentrum omringt door een mooie groene zoom. Buslijn 112 en 162 en tram 52 in stad v/a congrescentrum

Sitecode: 19375

Prima cp hier gestaan 6-7/06-‘18. Prachtig uit zicht over omgeving. Dorpje met 6 rest.er komen veel dagjes mensen ivm klooster. Er is ook een I info centrum met info over amfitheater enz. G & M-J

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Hier gestaan 5 op 6 juni ‘18 een mooi nieuw sanitair unit erbij maar de rest is een onordelijke vieze camping een 6 is eigenlijk te veel. Veel lawaai van een kartbaan iets verder op

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Wij stonden hier een nacht 4/6-5/6-18. Als camperplaats oké! Maar als camping niet veel, ruime plaatsen, elektra zal wel. Geen warm water aan de was bakken(scheren) Het park met restaurantjes tegen over de ingang heel mooi

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

We stonden hier 1 t/4 juni super plek en zeer vriendelijke mensen voor ons een 10 ook al valt er altijd iets op aan te merken.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Van morgen 31-5-18 aangekomen betalen incl stroom en wifi met code 610,- + de poes 55,- =665,- chk =30,25 €. Douchen kost 20 chk of 1 € om de handwas of mach.was te doen 100,-chk= 4,5 €. Sani ziet er goed uit het hok voor de vaatwas verouderd maar ook ver en vies, de wifi met code zg.overal op de gehele camping te gebruiken werkte niet helaas 100 chk voor betaald. Camping ligt mooi aan het meer

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

29 op 30 mei ‘18 hier gestaan op door reis naar Tsjechië prima plaats voor 6 campers en alles wat nodig is voor de Camperaars . We hebben de omgeving verder niet verkent. G & M-J

Sitecode: 61946

27 op 28 mei ‘18 hier gestaan (alleen) mooie parking bij een recreatieplas in het groen overdag druk aan het strand cafetaria kleedhokjes en toiletten aanwezig. Wandelen en fietsen en zwemmen afgezet stukje voor kleuters veel gras om te zonnen er is een volleybal veldje en tafeltennis. G & M-J

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Mooie plek tussen een bos en een therme, je staat er in de volle zon op plaveisel. Wij stonden hier 27-28 mei ‘18 bij 28 gr. 😅

Sitecode: 20247

Wij stonden hier 25 en 26 mei 2018.Sanitair een 9+ helaas geen verlichting langs de paden en geen watertap punten desondanks toch een 8 alles super schoon en bijna in de stad

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Sluit mij helemaal aan bij vorige schrijvers, miste wel de stort plaatsen voor afval en grijs water/chemtoi

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Mooie groene plaats bij een meertje met wandel fietsrouten waren hier 22-5-18 ligt bij restaurant/stube (prima kost) verder in deze tijd rustig stonden er met 2campers 1,5 km van centrum leuk plein.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Nog steeds een prima plek €5,- met alle op cp te verwachten voorzieningen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Wij stonden hier 25 mei 2015. In de mist, sneeuwstorm, windkracht 8-9, na 3 uur en ruim 500 kronen lichter zijn we maar weer vertrokken, helaas. Je moet het treffen. Een dag er voor, bleek er geen vuiltje aan de lucht.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

21-22 mei 2015 hier gestaan. Was nog winter. Sanitair was goed bruikbaar. We kwamen van af Luleå via Jokkmokk, waar onderweg niets was. Veel wild gekampeerd. In het hotel was WiFi en in het stadje goeie restaurants.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Wij stonden hier 17-18 mei 2015 op weg naar de Noordkaap. Eigenaren een jong stel uit Zwitserland, leuke mensen. Goede keuken. Wij waren er vroeg in het jaar met sneeuw en ijs met nog een Belgische en Duitse camperaars in de zomer, een super plek.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Wij stonden hier op 11-12-13 mei 2015 op weg naar de Noordkaap. Vriendelijke eigenaar en mooie verblijfplaats.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Ruime camping met huisjes. Stonden hier 31-10/01-11-‘17. Een van de weinige campings die nog open is in deze tijd van het jaar in Fr. En zeker in deze regio. Camping verdient zeker een 8 maar de nog jonge eigenaren zouden een steuntje in de rug kunnen gebruiken om sommige gebreken op te lossen zoals verlichting bij de afwasbakken buiten, het rolstoel vriendelijk maken van het sanitair blok.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Super CP wij waren hier 1-11-'17 feestdag voor de Fransen (aller Heiligen), de plaats stond bijna vol. Al het vorige beschreven klopt.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

27/28-10-'17 hier overnacht. Prima Cp met noodzakelijke voorzieningen direct gelegen aan bezoekerspark, toeristen info direct boven prachtig gebied.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

26/27-10-'17 hier gestaan leuke prima cp met recent nieuw sanitair (gehandicapten) toilet met wastafel, urinoirs voor de mannen met wastafel maar geen stortplaats chem. toilet. wel kraan voor water inname En aan het oude centrum toen wij er stonden waren er 8 camperaars

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

22-24/10-'17 hier gestaan. prima camping. goede warme douches en warm water voor de afwas, en ligt in een prachtig gebied. 23-10 de gehele dag het klooster en het park bezocht een aanrader, mag je niet missen met de watervallen en de grotten.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Hier gestaan 25-26/10-'17 omheinde cp met water elektra en afvoer van grijs en toilet. Je krijgt code om uit te rijden en een sleuteltje voor het loop poortje. Overdag wat rumoer van het service station met auto en vrachtwagen wasplaats. Prima en veilige overnachtingsplek.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

23/24-10-'17. Een 3 omdat hij zo dicht tegen het centrum ligt. Het is niets meer dan een overvolle parkeerplaats met op alle hoeken buiten de vakken geparkeerde auto's evenals de straat er naar toe! Een cp van niks we hebben er dan ook niet overnacht.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Waren hier 23-10-17 er stonden 2 campers de rest was bezet met auto's en op elke hoek en in de straten er omheen stond alles vol en opgestapeld. Lijkt meer op een gewone parking je kan het volgens mij geen cp noemen. Wij hebben en eind verderop geparkeerd.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Als camperplaats goede plek. Wel tot 22.00 rumoerige omgeving en 's-morgens vroeg verkeer. Supermarkt op 400 m open om 09.00 uur. Er worden inderdaad veel honden uitgelaten.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Rustig en landelijke cp. Heel lieven mensen die nog best wel wat Nederlands spreken. Alle voorzieningen zijn aanwezig . Sportieve omgeving om te fietsen. Ongeveer 12 km van Castelo de Vide, heel mooie stadje. Echt de moeite waart.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Hier overnacht 15-16/10 '17. Goede cp a/d rivier, gemeente douche en wc nabij langs de weg, zag er goed uit. Gegeten bij restaurant boven a/d brug was gezellig met locals en ook veel Spanjaarden flink nageborreld met Engelsman die al negen jaar met zijn boot in de haven lag.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

We waren hier 12-13-14/10-'17.Mooie netjes onderhouden cp. Met 3 naast elkaar gelegen grijs water afvoer plekken. Je loopt via de achter uitgangen naar het prachtige strand via vrij recent aan gelegde trappen met verlichting. Douche's ja extra luxe op een cp.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Hebben hier van 10-10 tot 11-10'17 gestaan. camperplaatsen waren vol, zijn dus maar op het grote open terrein naast de cp gaan staan net als vele anderen. wel een kaartje gekocht voor € 3,- maar goed ook: kregen de volgende dag controle. De cp ligt a/d rand van lagos; is een aardige plaats en super toeristisch - maar ja dat is de gehele kust hier

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Heel mooie plek aan zee, in het weekend overladen vol met dagjesmensen langs het hele strand. je kijkt zo over het strand. Maar wat een rotzooi laten die Portugezen achter langs de randen. jammer!

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Stonden hier 6-10-'17 helaas stond er ook een koelwagen te draaien de hele nacht. Om zes uur 's-morgens zijn we richting Lissabon vertrokken .

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Goede overnachtingsplaats; op 3-10-'17 stonden er wel 60 campers. leuk stadje. Temperatuur die dag nog boven 30 gr

Sitecode: 19818

3 op 4 oktober hier gestaan op parkeerplaats mooi uitzicht op het stuwmeer waarin een zwembad en speelgelegenheid voor kinderen en wandelpaden. Douches en toiletten nieuw op 50 meter

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Eenvoudige niet al te grote camping waar van de bovengelegen sanitaire ruimte er goed en proper uit ziet en keurig word bij gehouden. Het tegenover gelegen restaurant behorend bij de camping mag je niet missen om te gaan eten een prima keuken waar een dag menu wordt geserveerd wat wat echt een aanrader met entree en digestief en dessert voor een Nederlandse lunch prijs en heel leuke eigenaar. Top!

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Mooie cp op prachtige locatie,een aanrader deze stad en omgeving te bezoeken wij hebben twee overnachtingen gedaan 27-28-09-17 en goeie temperatuur en goede restaurants

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Stonden hier 17 op 18 oktober 2016. Rustige plaats. Voorzieningen zijn er wel bij het gebouw v.d. Secours, maar een zeer vuil toilet. Je moet geen bezwaar hebben om tegen het kerkhof aan te staan. Voor een nacht prima plek. Bakker en supermarkt op 200 meter.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Wij hebben hier 11-10-'16 een tussen stop gemaakt. Deze dag mistral maar dan ook mooi weer. Directe omgeving lommerrijk.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

3/4 okt-2016 hier gestaan prima plek achter de bakker. Sani zuil vooraan met toiletgebouw.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Hier gestaan 4 op 5 okt '16 Pracht plek. Om zeven uur uitgenodigd door eigenaresse voor een aperitief met een hapje. Wat een uitzicht over het dal! Een aanrader als je in de buurt bent.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Plek is prima maar wel wat lawaai. Wij stonden hier 24 en 25 sept 2016, toen viel het mee.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Een eerste klas camperplaats, super in een van de mooiste plekken in Brabant. Hier gestaan 10-11/6-'16

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Goede plek hier gestaan 9 op 10 juli '16 Konden Op zaterdag pas na 22 uur terecht ivm toernooi. Let op Camper app coordinaten klopten toen niet stuurde ons naar P aan andere kant van kanaal

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

6-juli-'16 hier gestaan tot 23 uur rumoerig door gasten. Om half zes in de morgen al verkeer over de langs lopende weg. Uitzicht heel mooi, lees ook de ander beoordelingen sluit me hierbij aan.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

6-7-2016. Mooi uitzicht op de heuvels, ruime plaatsen. Sanitair is zwaar verouderd en niet onderhouden, water tijdens douchen loopt niet goed weg en de ruimte zelf is goor en vies.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

16-6-16 hier gestaan. Smalle weg naar camping ligt tegen het dorp. Op 500m. de bus naar Dublin € 3,50 alleen met gepast geld betalen (munten) ook de weg terug houd er rekening mee. G&MJ

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Eind juni hier geweest niet kunnen, vinden parkeerplaats was een gribus, wij zijn naar de nabij gelegen farm camping gereden Knights Folly Campsite Bath road Bitton. Zeer vriendelijke mensen 12£ nacht. Compleet nieuw sanitair blok bijna af. G&MJ

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

2-3 juli hier gestaan mooie plaatsen midden in de bossen in het hart van New Forrest. 'S-Nachts super stil. Werden 's-morgens gewekt door paarden die rond de camper aan het grazen waren en een mooi wandel gebied 145 ha. een aanrader. G&MJ

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

Hier 2-7-'16 gestaan een kleine armoedig aandoende camping. Plek is rustig maar erg schots en scheef. Douche is nog steeds niet af als de plek tegen over het toilet douche moet worden. Een zes is al hoog gewaardeerd zeker als camping. G & MJ

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

Hier gestaan 5-6 juni 2016 Goede plek met voorzieningen nodig voor camperaars.Wel wat naar achter gaan staan ivm ventilator geluid. 'S-morgens zwemmen in het zwembad of alleen douchen voor €3,- alle ander voorzieningen gratis.

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

9-6-2016 hier gestaan. Goede camping jong uitbaters leuke plekken. Sanitair is goed. Handwas is niet toegestaan. Wij hadden 's-avonds na regenbuitje heel veel last van super kleine vliegjes zeer irritant maar komt op veel meer plaatsen voor.

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

Hier gestaan 12-13-'16 leuke plek bij ruïne wel erg rumoerig ivm mix P plaats auto's en bussen rijden af en aan tot laat. Toeristische plaats maar zeer gezellig in de pub (live muziek) geen enkele voorziening verder.

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

Hier gestaan 4-6-'16. Staanplaats op het strand met meerdere campers ivm lang weekend Ierland. Veel lawaai ivm bruiloft tot 's-morgens 5 uur uit nabij gelegen cafe en restaurant. Openbaar Toilet bruikbaar van 10 tot 18 uur verder geen voorzieningen

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

Echt mooie plaats rustig in de nacht en de pub vast a/d parkeerplaats 21-6-2016 hier overnacht na twee dagen military route gereden te hebben door de Wicklow mountens.

Sitecode: 41931

13-6-'16 hier gestaan mooie plaatsen alleen voor Campers en caravans. Goed sanitair. Camperplaats vast aan het dorp keuze uit 5 supermarkten en wandel mogelijkheden en ook om te fietsen maar dat is in Ierland risico vol op de smalle wegen.

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

15-062016 hier overnacht goede plek in haventje goed kunnen fietsen. Drinkwater aanwezig en eventueel ook elektra. Pub en winkel op 200 meter

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

Mooie ruime plaats met picnick plaatsen en mooi uitzicht op het (enige)fjord van Ierland. Verkeer valt 's-avonds stil wij stonden hier 10 op 11 juni '16

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

Prachtige camperplaats. Let op geen voorzieningen. Hier gestaan 3 op 4 juni 2016. Uitzicht over de baai geweldig. Je moet wel van alleen op een stille plaats houden.

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

1 en 2 juni 2016. Hier gestaan. Mix camping op boerderij. Sanitair helaas zeer gedateerd. Eigenaar super vriendelijk en behulpzaam. Goede fietsmogelijkheden naar zee. Ongeveer 3 kilometer naar strand.

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

Prima plek voor het bezoek aan Canterbury gratis bus er naar toe aangekomen vrijdag 27-5-16 's-mmorgens 8 uur gelukkig nog een paar plaatsen maar blijft wisselen.

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

Goede plaats direct aan de Moezel. We hebben hier gestaan 14-5-16 + overnacht. Prima fietspaden langs de Moezel.

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

Wij stonden hier 16 mei. Mooie stille plek op oud rangeer terrein. Goede fietspaden langs de Prüm, verder niet veel te beleven. Stroom €0,50 per kWh. Water €0,50 voor 50-80 ltr.

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

Op terug weg v/u Spanje via Aix en Pv. deze camper plaats aangedaan in de Jura en ja een hele mooie plek een 8 waard. Alles ziet er verzorgd uit.

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

Wij hebben er een overnachting gedaan 9 op 10 nov.heel mooie plek we stonden er met nog 2 campers en dat gratis kunnen de Nederlandse camperplaatsen een voorbeeld aan nemen beoordeling 9.5

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

Een overnachting -3-10-'15 camperplaats om het rugby veld gesitueerd sanitair en service plaats vervuild en lange tijd niet gereinigd zo te zien. Onze beoordeling een 4,5. Op loop afstand van het dorpje wat de moeite waard is om te bezoeken on

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

Wij stonden hier 3 en 4 oktober; beoordeling 9,5 en als de afwasplek van warm water wordt voorzien: een 10 met griffel. Prijs 1e nacht 12€ en 2e nacht 11€. Wij waren zeer tevreden

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

Mooie camping en grote camperplaats. Wij stonden hier 30 en 31 okt 2015 op de camping daar de camperplaats over vol was. De voorzieningen zijn prima. Maar Camperaars let op de plaatsen op de camping zijn zeer nauw en de bomen laag er wordt naar zeggen bijna dagelijks schade gereden door de takken die nog als stompen de weg op steken, opgelet dus met je camper als je op een campingplaats gaat staan

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

Op deze parkeerplaats 18-10-'15 gestaan als tussenstop. Toiletten blok was gesloten. Best veel lawaai in de ochtend heel vroeg. Er zijn veel plaatsen en tegenover supermarkt. Plaatsje zelf op zondag doods maar het was ook slecht weer.

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

Hier gestaan 21 okt '15. Rustige plaats, goed om te overnachten. Met fiets eerste en daarna laatste stuk wat lastig langs de weg daarna prima fietspad naar Cordoba. Patisserie super goed brood! Smaken verschillen.

Wij stonden hier 2 nachten. Heel mooie plek, rustig, heel netjes

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

Mooie camping met prachtig uitzicht wij waren hier 25-26 okt 2015. Jammer dat WiFi niet gratis is over gehele camping; kost 4€ toegang voor één apparaat 24 uur. Verder lekker rustig.

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

Prima staanplaats rustig en loopafstand naar centrum prachtig plaatsje

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

In mijn ogen een camping waarvan het sanitair in verval is en snel vernieuwd dient te worden. Met de fiets is Salamanca te bereiken via een zandpad langs de rivier. Beoordeling camping 6

Een locatie beoordeeld—bijna 11 jaar geleden

Prachtige camperplaats waren daar 19 juni 2015 tijdens de midsommer feesten bij het slo. Helaas niet gebleven voor overnachting, stonden 5 aftandse caravans met Roemenen die in de stad zaten te bedelen, we zijn wat terug gereden en zijn op een parkeerplaats gaan staan waar al heel snel 2 campers bij kwamen.

Een locatie beoordeeld—bijna 11 jaar geleden

Ruim terrein, sanitair goor en niet meer van deze tijd. Douches in mobiele wagens cabines kleiner als in camper en afvoer zeer traag waardoor je voeten in het water blijven staan. Het enige positieve is de ligging 5 kilometer van het centrum en de bus om de hoek en vriendelijke mensen aan de balie. Een nieuw sanitairblok en hij krijgt 4 sterren nu maar een.

Een locatie beoordeeld—bijna 11 jaar geleden

Gisteren 13 juni 2015 aangekomen op camperplaats Sjølyst Marina bij Oslo. Zag er goed uit alles geordend. Er is stroom en water sanitair. Zag er redelijk uit en goed schoon. Met de fiets prima te doen naar Oslo centrum. Vandaag het Vigelandparken bezocht en het nationaal museum en nog enkele plaatse. Als camperaar geven wij deze plaats een 7,5.