@KarinenRob
- 2022
- Pilote Bavaria Fjord
- 2012
Mooie stadscamping, prijs/kwaliteit verhouding is oké. Mooi, groot park aan de overkant van de camping. Voor een wandeling en/of uitlaten van de hond. Op loopafstand van centrum met winkels, markthal, terrassen enz.. Gigantische cathedraal en een eeuwen oude abdij met een verrassende geschiedenis. Leuk om rond te lopen.
Een geweldige, rustige, nette gemeente camping. Geen vakken, geen nummers, vrij om te staan waar je wil. Eenvoudig en netjes sanitairgebouw. € 18,50 incl. 16 Amp stroom voor 2 personen per dag. Riviertje stroomt langs de camping waar je verfrissing kunt zoeken. We hebben hier een heerlijke tijd gehad.
Geweldige CP, mooi en net sanitair. Met restaurant en terras. Gezellig ingericht en er heerlijk gegeten. Pluspunt een afgescheiden hondenveldje, waar de honden kunnen ravotten. In de avond leuke sfeerverlichting op het terrein.
Wat een mooie CP. Alles erop en eraan. Met mooi ruim sanitair en..... HEET water. We hebben een heerlijk verblijf gehad en komen graag nog eens terug.
Leuke CP met uitzicht op wijngaarden en zwemvijver. Geweldig leuke wandeltocht gemaakt, door landelijke omgeving. Uitgezet door de familie zelf met wetenswaardigheden onderweg. Geen sanitair, maar dat hebben wij camperaars niet nodig. We komen hier zeker nog eens terug. Alleen al, zoals wij lezen, om de wijn te drinken op vrijdag/zaterdag.
Tarief is basis, wij betalen € 23.00 (2 personen en 2 honden) Grote gemeente camping in open duingebied, dus niet vlak, wij stonden 100 mtr van het strand. Receptie spreekt ook Duits en Engels. Sanitair prima voor Franse begrippen. Wandelen/fietsen op en langs het strand is prima te doen.
Prima camping. Prijs is basisprijs. Er staan merendeel Fransen. Dicht bij erg leuk centrum met winkeltjes, terrasjes, restaurant. Let op! Receptie is gesloten van 12:30 tot 14:30. Sanitair voor Franse begrippen prima.