Camping Le Mesnil

Tjark-Leny

okt 2023

Beetje treurig zo in het naseizoen. de municipal camping ligt aan de weg. wc's, douches, afwas zijn allemaal in andere gebouwen. We stonden tussen heel veel mobil homes. Vriendelijke ontvangst. we betaalden€18,90 zonder stroom. Later zagen we een veel leukere camping in het dorp, aan het zandstrand: daar stonden campers en keken op zee: Le Grand Sable. ook een vrij kleine cp daartegenover.

Aad-en-Mieke

jun 2023

Prima camping, sanitair oud, maar schoon. Geen broodservice meer, bakker in t dorp is er mee gestopt. Wel n restaurant, waar je oa mosselen en pizza kunt. eten.

Polly001

sep 2022

De prijs is lager dan hier vermeld. 11.90 voor een camper, 2 personen en stroom per nacht. verouderd sanitair maar schoon. lieve mevrouw bij de receptie

Route de Sotteville sur Mer

76740, Saint-Aubin-sur-Mer, Frankrijk

kleine camping tussen St. Aubin sur Mer en Sotteville sur Mer - aan D68 - heuvelachtige terrassen - breed strand op loopafstand - gratis WiFi - bakker komt 's morgens in seizoen - restaurantje - avondsluiting camping - bushalte vóór de camping - centrum 1km

31 mrt t/m 3 nov