@Aad-en-Mieke

2007

Van 2 tot 7 oktober 2024 op deze mooie camperplaats verbleven. Ruime verharde plekken. Vriendelijke ontvangst. Douches en toiletten kraakhelder. Vrijdag inderdaad heerlijke kippensoep. Al met al een aanrader. Tot een volgende keer.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

prima camping met goed sanitair. alleen € 5 per persoon per nacht aan toeristenbelasting vinden wij belachelijk. totaal betaalden wij € 82 voor 2 nachten.

Prima camping, sanitair oud, maar schoon. Geen broodservice meer, bakker in t dorp is er mee gestopt. Wel n restaurant, waar je oa mosselen en pizza kunt. eten.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

prima camping met n vriendelijke, Nederlands sprekende eigenaar. vanuit het zwembad n prachtig uitzicht. 2 avonden pizza besteld, waren heerlijk! er is inderdaad wat geluidsoverlast van de weg die naast de camping loopt, maar wij zijn makkelijke slapers, dus geen last van gehad.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

prima camping, goed sanitair, oud maar schoon en n fijne regendouche. zeer vriendelijk personeel en de kok kan heel lekker koken!

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Sitecode: 72023

Prima camping, aardige ontvangst en schoon sanitair. De camping ligt aan n meer, waar gevist kan worden en waar bevers in zwemmen.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Prima veilige plek om n nachtje te staan. Een zgn parkeerwachter kwam rond 22.00 uur langs om geld te halen. Ik bleef in het Nederlands zeggen dat ik hem niet begreep en na n minuut of 5 droop hij af en ging hij naar me volgende camper.

Plaatsen rondom n groot grasveld, sanitair nieuw, fietsen mogen binnen staan, volop fietsmogelijkheden in de regio en het centrum van Deurne dichtbij. Aad en Mieke

Verharde plaatsen met gras voor je deur, prima schoon/ nieuw sanitair, uitstekende WiFi-ontvangst en zeer vriendelijke eigenaren. Wat wil je als camperaar nog meer. Aad en Mieke

Wij hebben een weekje op een camperplaats gestaan. Verharde plek met grasveld. prijs € 20,50 inclusief alle voorzieningen. Toiletten en douches worden 2x per dag schoongemaakt. Gastvrije en vriendelijke beheerders. We gaan er zeker vaker naar toe.