Camping Le Lac des Charmilles

3.6

• Stroom

3.6

Mooie nette camping met ruime plekken. Met de hond konden we rond het meer wandelen, hele mooie natuur. De omgeving vonden wij minder. Niet fijn fietsen en weinig moois te zien. Naast de camping ligt een CCP terrein. Daar hadden we ook prima kunnen staan, zonder voorzieningen, alleen met elektriciteit.

Robber

jun 2023

Schoon, voldoende ruime staanpl voor caravans. Euro 19 per nacht met ACSI. Verwarmd zwembad. Wifi 10 uur = 4 Euro.

Ged-Mead

apr 2019

Leuke camping, vriendelijk personeel, grote grasvelden. Korting met ACSI-kaart, c 18 euro tijdens het paasweekend. Toiletruimte goed, douches prachtig warm. Leuke wandelingen rond het meer. Het enige nadeel is dat er geen fietspaden in de buurt zijn en dat de weg buiten de camping snel, vrij druk en niet breed is. Maar afgezien van dat een kleine negatieve, ten zeerste aanbevolen.

Route de Viré

50160, Torigny-les-Villes, Frankrijk

49° 1' 42" N 0° 58' 20" W

49.02828 -0.97225

terrassencamping gelegen bij meer - broodjesservice - snackbar - pizzeria - restaurant - nabij stadscentrum (500m) - supermarkt (Lidl) op 300m

1 apr t/m 1 okt

ACSI - Campingcard