@Robber
- 2017
- Benimar Tessoro 463
Beheerder was ziek, maar zoon sprak eveneens goed Engels en ook erg vriendelijk. Het was er rustig, ruim, schoon en zeker goede prijs/ kwaliteit! Prachtige fiets- en wandelmogelijkheden! Jammer nog geen goede temperatuur voor het mooie zwembad.
Alles is gezegd: vriendelijk ontvangst met thee en nootjes. Om 07:10 brood en warme pann3koek. Stroom, 1 nacht voor camper en 2 pers. 100 Dh. 4 x 4 ritje (je mag zelf sturen) door de woestijn met Mohammed kost 150 ruro voor 3 uur. Goed diner is inclusief.
Sitecode: 19320
Gisteren op de laatste dag van de Ramadan aangekomen. Verontschuldigingen voor het op tijd naar huis willen gaan en voor de afwezigheid op de dag van het suikerfeest. Restaurant dus ook niet open, maar soep en pizza toch door Ali of was het Saïd klaar gemaakt en voor de camper geserveerd: zo aardig en gastvrij. Warme douche, schone toilet, maar onzekere waterdruk. Pracht plek omzoomd door palmen.
Mustafa en Kamal leren kennen als zeer behulpzame toppers van deze hotel/camping. Goed verzorgde plekken. Fijne eerste kennismaking met Marokko: ook wij zijn hier gestart na de overtocht.
Voor een CP lekker ruime plekken, met stroom, water en wifi voor 13 euro per nacht en 2 pers. Wel even lopen naar sleutel vóór en dan naar toiletten / douche bij sporthal.
Veel is al beschreven en ook door ons bevestigd. Behulpzame en fijne beheerders, heerlijk ruime plekken en goede wifi. Fietsbare omgeving! Plek wordt een favoriet!
Alles is al gezegd. Leuke Nl. beheerders, ruime plekken, goede wifi, goed sanitair, (mini) zwembad + de rivier. Paradijsje.
Sitecode: 20312
plek groot genoeg maar iets lastig in te manoeuvreren met ruim 7 M.. super douches en schoon sanitair. ter plekke heerlijk restaurantje, mevrouw kookt heerlijk. rest is al gezegd.
Rijdend o GPS moesten we op de plek aangekomen "rechts af" echter de camping bevindt zichachter het restaurant, tegenovergesteld aan de aanwijzing. Prima plek! Dorp vlakbij, langs de Carmina route.
Sitecode: 62086
inderdaad lopend de CP uit en naar rechts afslaan, achter het gele gebouw een treinstation. Bij de automaat Info knop indrukken en alle hulp van de wereld. Men bedient van afstand het apparaat en contant of met kaart betalen. Een dagpas OV (65+) voor 4 Euro. Toen wij op de CP stonden, wel toilet stort, maar geen waterkraan functioneerde. Voor 0 euro staan, maar dan voorbereid
Rustige, ruime CP plekken met kinderspeelplaats, minigolf en restauranrje op loopafstand. Aanrader voor trekkers met kleine kids. Stroom, water en afvoer (ook chem toilet) aanwezig,
Rustige camping aan de rivier l'Allier met ruime plekken. Schoon sanitair en heerlijke douches. Fietspad langs de rivier om o.m. naar het centrum (veel renovatie rondom toeristenbureau) te fietsen.
Rustige plek goed bereikbaar via een wel verharde weg en geen blokken hoeven te gebruiken.
Schoon, voldoende ruime staanpl voor caravans. Euro 19 per nacht met ACSI. Verwarmd zwembad. Wifi 10 uur = 4 Euro.
Klein (8-9 ruime plekken) maar fijn: vriendelijk ontvangen, goede uitleg over de basis voorzieningen, die goed zijn onderhouden. Duidelijk fijen gastheer en -vrouw, met hart voor hun vak! Dorp biedt een keur van een etablissementen, helaas is het beste mosselenhuis op zaterdag dicht(Diana). Het lokale "steppegras"van het Hoekske was ook niet te versmaden.