Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend

Locatie host
Gesloten van 6 t/m 17 feb.
Wij zijn René en Floortje, samen met onze dochter Lianne zijn we sinds april 2024 de trotse eigenaren van Camping Montard.
Onze mooie camping licht midden in de natuur, aan de rand van een groot bos met wandel en mountainbike paden. Genieten van het mooie uitzicht en 's ochtends wakker worden met het geluid van de vogels en een kabbelend riviertje. Op loopafstand een prachtig zwemmeer met zomers een stormbaan en strandwacht. Op het terras van onze bistro kan je genieten van een heerlijke pizza of een patatje met een snack, een koel drankje en een ijsje. Voor een diner of lunch kan je ook bij het naastgelegen restaurant terecht. We hopen jullie snel te zien in Lamonerie/Masseret.
Groetjes René, Floortje en Lianne
Douche

Route du Ruisseau des Forges 2
19510, Tulle, Frankrijk

Locatie host
Gesloten van 6 t/m 17 feb.
Groetjes René, Floortje en Lianne
Lees verder
Camping met Nederlandse beheerders - gebruik GPS-coordinaten - zwemmeer met strand en ligweide - brasserie met streekgerechten - recreatiezaal - centrum 4km
1 jan t/m 3 jul
€ 22,50
4 jul t/m 10 jul
€ 26,50
11 jul t/m 22 aug
€ 31,50
Toon alle tijden en prijzen