Valence d'Agen

• Stroom

• Douche

• Wasmachine

Aardige kleine camping met verwarmd sanitair. de camping is zeker niet het hele jaar open dus let op. Water kun je alleen halen bij het sanistation buiten de poort. waar je drie euro betaalt voor een onbekende hoeveelheid water. in ieder geval 40 liter. daar kun je ook dumpen. Valence is aardig om heen te lopen. vooral de beelden van Toutain zijn de moeite waard..

Rob-Asella

sep 2025

Fijne rustige camping. Nieuw sanitair, ruime plaatsen. Je kunt met de camper op het gras of op verharding staan. Zeer vriendelijke ontvangst, veel tips gekregen over omgeving. Valence zeker de moeite waard (markt op dinsdag) evenals Moissac. Prachtige fietsen langs het kanaal.

Pmbuth

mei 2025

wij zijn een vijftal dagen te gast geweest op, in deze tijd (3e week in mei), zeer rustige camping. de voorzieningen waren prima in orde, schone en nette douche / toiletten, lekker warm douche en afwas water. kortom een plaats waar we met veel plezier aan terugdenken. en een ruime plaats voor onze camper met tent.

Route des Charretiers 600

82400, Castelsarrasin, Frankrijk