• Camperlocaties

@Rob-Asella

Betrouwbare reviewer

2015

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

Geen reservering, toch voldoende plek. Betaalden €18,40 voor camper met 2 personen plus elektriciteit. Prima camping met prima sanitair. Broodjes bestellen voor de volgende dag tot 19.00 uur. Receptie open van 8.30-12.30 en van 15.00-19.30.

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

Wat is dit een heerlijk rustige camping! Fijne warme douches, heet afwaswater, toilet zonder bril maar mer papier en dat voor maar €11,80 euro voor de camper met 2 personen en stroom. Langs het kanaal een klein uurtje fietsen naar Gien, leuk klein stadje. In Briare nog een mooi aquaduct over de Loire gebouwd door dhr. Eifel. Zie foto.

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

Wij kunnen alleen maar aansluiten bij de vorige positieve reviews. Ik(Rob) heb alleen last van het verkeerslawaai. Kan de eigenaar niks aan doen maar daarom voor mij niet de vijfde ster helaas.

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

Fijne rustige camping. Nieuw sanitair, ruime plaatsen. Je kunt met de camper op het gras of op verharding staan. Zeer vriendelijke ontvangst, veel tips gekregen over omgeving. Valence zeker de moeite waard (markt op dinsdag) evenals Moissac. Prachtige fietsen langs het kanaal.

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

Wat jammer, het hadden zeker vier sterren kunnen zijn. Dame in kwestie was al om 17 uur weg terwijl er te lezen was dat je nog tot 21 uur iets kon drinken. Poort schoof om 20 uur al bijna dicht in plaats van 21 uur en vanaf donker (20 uur) geen licht meer aan in de douches en afwasplaats en maar 1 toilet verlicht. Wanneer je de camping open houdt blijf dan ook de service leveren voor €22,80. Wel veel rust en keurig sanitair.

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

Keurige camping met prima sanitair. Bij aankomst receptie gesloten tussen 12-14 uur. Lekkere hamburger gegeten bij de bar. Verder voor ons niet veel te beleven. Wij hadden overigens ook een plaats zonder gereserveerd te hebben.

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

Fijne camping met vriendelijke ontvangst. Prachtige fietstocht gemaakt langs de Rhône van Beaucaire naar Arles over de Via Rhôna. Sanitair prima in orde, 's avonds een barretje. wij konden november tot 19.00 uur broodjes bestellen.

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

Op veel plaatsen staan bomen met laaghangende takken. Zo ook de plaats die wij toegewezen kregen. Gelukkig voldoende ruimte dus zelf een andere plaats uitgezocht. Verder prima plek voor €25,10 voor een camper met 2 personen zonder huisdieren.

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

Wij betaalden maar liefst 28 euro voor een camper met 2 personen zonder huisdier en dan moet je nog muntjes kopen voor een douche! Plaatsen waren netjes.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Mooie camperplaats met zicht op het kanaal wanneer je in de eerste rij kunt staan. Van ons toch enkele aandachtspuntjes. Je zit onder een vliegroute van vliegveld Eindhoven. Levert gelukkig niet veel overlast en is ook niks aan te doen. Drie toiletten (waarvan 1 met douche) is erg weinig. Ophouden is soms geboden 😉. Tot slot, wij vonden de plaatsen niet erg breed. Begrijp me goed, geen verkeerde camperplaats maar voor ons geen tweede keer.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Wat een heerlijke camperplaats. Vriendelijke ontvangst, toiletten en schaapjes aanwezig. Verdere voorzieningen ook aanwezig, dikke pluim! Wij komen zeker eens terug.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Wat is dit een fijne camperplaats. Heerlijk rustig, stroom voorhanden bakkertje dichtbij, vriendelijke ontvangst, wat wil je nog meer. En dat allemaal voor €14,00.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Let op!!!!! De genoemde prijs van 75 Deense kronen geldt ALLEEN voor de quick stop plaatsen voor de slagboom van 20.00-10.00 uur. Voor de andere plaatsen betaal je gewoon de volle mep van ongeveer 50 euro per nacht! Toch 5 sterren van ons voor de camping, die was echt super!

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Inderdaad, zo fijn dat mensen dit beschikbaar stellen. Wij hebben nergens gebruik van gemaakt maar wel €10,00 achtergelaten met dank voor de gastvrijheid!

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Ons plan was hier te eten en te overnachten. Dat laatste hebben we niet gedaan. Enorme stof boel op de parking en heel veel langsrijdend verkeer. De drie sterren zijn voor het eten.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Wij waren er al roerend dus hadden een fijne plaats met zicht op het water en picknickbankjes boor de deur. Rustige camperplaats met goede voorzieningen. Automaat die een kaart uitgeeft waar je verder alles mee kunt betalen en toegang hebt tot de sanitaire ruimte. Beetje vreemd, bij de heren twee toiletten en drie douches. Ik zou het eerder andersom verwachten. Leuke wandeling naar de stad, rondje rond het meer bij het kasteel is goed te doen.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Alles goed geregeld. Slagboom opent automatisch bij binnen rijden, bij uitrijden heb je een kaart nodig die je uit een automaat trekt. Betalen met Mastercard werkt prima. Twee ruimtes met douche/toilet. Voor nu voldoende, we stonden met 4 campers. Aabenraa is een leuke plaats op een half uurtje wandelen. Je komt dan langs de Lidl die al om 07.00 uur open is.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Leuke camping met veel vaste plaatsen. Een douche kost €1,00 voor drie minuten. Twee personen met camper zonder stroom €25,00 vonden wij goed aan de prijs.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Wij kunnen alleen maar aansluiten bij alle andere positieve reacties. Mooie plek, goeie voorzieningen en schitterende omgeving om te fietsen. Pontje naar de overkant naar het mooie Steyl waar ook genoeg te doen is. En dat alles voor een billeke prijs

Een locatie beoordeeld—12 maanden geleden

Ook wij kunnen alleen maar aansluiten bij de super positieve reviews van eerdere bezoekers. Prachtige plaatsen met voldoende privacy en rust en een eigen grasveldje voor de deur ☺️. Centrum Tilburg 20 minuutjes fietsen langs een veilige route. Dankjewel voor deze mooie plaats 🙏.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Een paar dagen voor aankomst een mail gestuurd voor reservering waarop geen reactie. Bij bellen op de dag van aankomst werd gezegd dat het vol was maar dat zojuist iemand had afgezegd. We konden dus staan, zelfs voor 2 nachten. Ontvangst was heel vriendelijk en verder is alles eigenlijk al geschreven in voorgaande reviews.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Ook wij zijn super enthousiast over deze mooie en rustige camperplaats. En we hebben heerlijk gegeten bij Hoeve 1827.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Niks mis met deze camperplaats. Ligt naast een volkstuinen complex en aan een fietsweg waar veel scholieren langs komen. 's Nachts wat geluid van treinen en snelweg.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Rustige camping met prima plek voor de camper. Vriendelijke ontvangst. Toiletten (met papier) zijn netjes maar het houdt niet over. Restaurant daarentegen super! Heel vriendelijke bediening en lekker eten tegen een normale prijs, inclusief gratis welkomstdrankje. Wij betalen €21,00 voor een camper met 2 personen. Hierin zit €6,00 voor stroom.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Een prima camperplaats volledig verhard met grasdallen. Ruime plaatsen allen voorzien van elektra. Terrein wordt keurig bijgehouden, vaak is er iemand van de gemeente aanwezig. Kosten 15 euro per nacht inclusief vuilwater en WC lozen en water innemen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Wat een zalige ouderwets echte camping! Fijne plekken, kies maar een plaatsje. Nog steeds op dinsdag, donderdag en zondag live muziek. Vriendelijke ontvangst en inderdaad, no nonsense. Het één scoort wat meer, het ander wat minder maar over het geheel verdienen ze van ons zeker 5 sterren.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Nog steeds alles waar wat in de vorige review staat. Er zijn drie toiletten, redelijk schoon, zonder toiletbril. Wij gebruiken liever het toilet van onze camper.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Vandaag waren wij hier en de camperplaats was zowaar open! Ook de sanizuil werkt vandaag. Muntjes of toegang verkrijgbaar, 5 euro voor 20 minuten. Op één van de foto's zie ik het zwembad van de camping aan de overkant. Hoort hier niet thuis. Uitzicht vanuit de camper "is niet bijzonder". Daarom maar 2 sterren.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Dit is een Camping Car Park locatie. Wij betalen €16,24 voor een nacht. Keurig sanitair. Zeer gezellig stadje op loop afstand.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

De locatie van deze camperplaats klopt niet. Je komt uit op de plaats van de witte auto. Wel is er een Camping Car Park camping aan de andere kant van de straat. Dit is dus geen camping meer maar een Camping Car Park locatie.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Rustige kleine camperplaats gelegen aan prachtige wandel- en fietsroutes. LET OP: inrijverbod 1ste keer alleen negeren als toegang camping-cars is toegestaan (zie foto's). Daarna nog 2x inrijverbod negeren. Zeker de moeite waard. Vriendelijke ontvangst! Ontbijtje verkrijgbaar evenals een drankje of iets te eten bij de kraampjes.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Prima rustige plaats om te staan. Ondergrond is hard, bestaat uit grind. Plaatsen afgescheiden door liggende ronde palen die je bijna niet meer ziet door het vele onkruid. Voorzieningen werken allemaal.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Eenvoudige standplaats met mooi vlakke en harde ondergrond. Kraantje voor water aanwezig evenals een vuilnisbak.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Wat een fijne ontvangst. Mooie camping aan de Moezel. Keurig verzorgde plaatsen en net sanitair. Broodjes kunnen besteld worden. En dat voor 14,64 euro, 2 personen met een camper zonder stroom.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

We waren hier voor de tweede keer. Alles nog steeds perfect geregeld! Op naar de derde keer 😁.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Zeer rustige nacht gehad ook al was er een dorpsfeest. Vriendelijke ontvangst door havenmeester. We hadden het mooiste plekje ondanks (of dankzij?) onze late aankomst. Supermarkt op 400 meter met ook heel vriendelijk personeel.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Lozen toilet en vuil water beschikbaar. Verblijf geen 7 dagen zoals vermeld in beschrijving maar 3x24 uur. Betalen via app Campercontact werkt handig.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Mooie camperplaats waar je staat op het pas gemaaide gras. Ook wij kregen een vriendelijke ontvangst en konden een plekje uitzoeken. Stonden met slecht twee campers. Betaalden €16,50 voor een camper met twee personen plus elektriciteit.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Wat een heerlijk rustige plaats om te staan. Diverse wandelingen (ook met de Komoot app) door prachtige omgeving.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Fijne rustige plaats om te overnachten met vriendelijke eigenaar. Ongeveer 10 minuten lopen naar bakker en supermarkt.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Wat leuk! We hebben heerlijk gegeten voor niet veel geld (35 euro voor 2 personen zonder drank). Heel vriendelijke bediening en het buffet werd super aangevuld. Je staat vlak bij een weg maar daar komt niet veel verkeer over 's nachts. En het kost je verder niets 👍.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Wat een vriendelijke ontvangst! Keurige plaatsen op het grind. Locatie in de app klopt niet. Moet zijn rue du Moulin 2

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Complex om binnen te rijden inderdaad. Je moet eerst betalen en je kaartjes nemen, dan een tweede keer op het scherm beginnen waarbij je aangeeft dat je een kaartje hebt. Vervolgens het nummer invoeren dat op het kaartje met de QR code staat. En voila, een wonder geschiedt. Je kunt binnen rijden. Wij stonden in de buurt van een sta caravan waar een hoop herrie uitkwam in de late avond. Water om toilet te spoelen werkte niet. Leuk dorp met bakker.

Sitecode: 22091

Mooie plaats aan de rivier. Goed sanitair, rustige nacht gehad. Prijs is 34 euro voor camper met 2 personen inclusief water en elektriciteit op de plaats aanwezig.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Vriendelijke ontvangst. Bij inschrijven goede uitleg gehad over hoe het hier werkt. Wat een vertrouwen! Dankjewel daarvoor. Zelf je biertje pakken en schrijf ook zelf op wat je hebt gedronken. 's Morgens stonden de bestelde broodjes in een mandje klaar op de toog, wat een service. Een fijne wandeling gelopen van 6,7 kilometer.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Eigenlijk kunnen wij het alleen maar eens zijn met de eerdere positieve reviews. Meer dan 5 sterren waard! Fijn welkom door Frans inclusief rondleiding, uitstekend sanitair, super schoon en gezellig volk op de camping.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Mooie weide om te staan. Voorzieningen allemaal een beetje onduidelijk. Toilet werd op verzoek van slot gedaan, grijze container voor restafval stond wel genoemd maar was niet te vinden. Wel weer broodjes bezorgd aan de camper door eigenaar met vriendelijke hond Odiel.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Ondanks de vriendelijke ontvangst en het lekkere eten in het restaurant voor ons niet voor herhaling vatbaar. 2 camper plaatsen tussen allemaal vaste plaatsen met vooral stacaravans. Geen zicht op het water, bossen of groene weiden. Sanitair is netjes, douche gratis. Wij stonden hier voor €15,00 inclusief elektra.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Rustige camping. Grasmaaier waarschijnlijk defect of te duur aan brandstof 😊. Mooie plek met stroom, camper en 2 personen voor €18,94. Sanitair toegankelijk met code. Alles aanwezig, ook Toiletpapier en netjes schoon.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Zeer primitief en slecht onderhouden. Zowel het snoeiwerk op het terrein als het sanitair. Het laatste nog maar net bruikbaar 😝. Wel een heel rustige camperplaats met (te) veel groen en veel vogeltjes. Geen idee waar het nieuwbouw sanitair moet komen waar ik in een eerdere review van 2019 over las. Niet voor herhaling vatbaar.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Prima gestaan. Drie sterren vanwege het verouderde sanitair dat redelijk was bijgehouden. Dorpje met verschillende bakkers dichtbij.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Wat kunnen we nog toevoegen aan alle positieve reviews? Niets meer. En verbeterpunten? Ook niets 😊. Vandaar gewoon 5 sterren!

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Leuke, rustige camping. De rivier Dordogne hoor je wel stromen maar zie je niet omdat hij een stuk dieper ligt. Kunt er vanuit de camping alleen maar bij komen wanneer je naar het dorp wandelt. Sanitair is netjes en schoon. Douches gratis, vriendelijke service aan de receptie.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Wat een heerlijke camperplaats. Rustig en alles aanwezig of in de buurt.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Alles is al eens beschreven in eerdere reviews. Fijne camping met fijne (schaduw) plaatsen. Bakker, supermarkt op loopafstand. Zou 5 sterren krijgen wanneer het sanitair beter werd bijgehouden, al is het nu zeker niet smerig!

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Deze camperplaats is gesloten om ons niet bekende reden. Zie foto. Het is trouwens veel beter staan op de camping aan de overkant.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Mooie rustige kleine camping met ruime plaatsen. Geen receptie. Je kunt zelf een plaats uitkiezen. Rond 18.00 uur komt er iemand langs voor de betaling. Eenvoudig maar schoon sanitair. Bakker en buurtsuper op 500 meter.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Wij sluiten ons helemaal aan bij de positieve punten van de vorige reviews. Verder is er voor ons niks negatiefs te noemen. Ga zo door!

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Wat een leuke, charmante camping. Heel vriendelijke uitbater, uitstekend sanitair en zalig rustig gelegen.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Super prijs kwaliteit verhouding. Wij betaalden 15 euro inclusief elektra en douche. Rustig plekje, zon of schaduw, alles is aanwezig. Strandje waar je zo de Maas in kunt lopen. Zalig! Na een flinke bliksem inslag even zonder stroom gezeten, was ook heel snel weer geregeld. Voor ons een aanrader deze camping.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Leuke rustige camping waar we onze eigen plaats konden kiezen. Ruimte genoeg beschikbaar. Sanitair is netjes. Zeer vriendelijke ontvangst.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Eens met alle eerdere positieve commentaren. Toch ook wat aandachtspunten. Voor de heren twee WC's en twee douches, wel heel erg weinig voor het aantal camper, camping en havenplaatsen. Zeker wanneer het toiletpapier op is..... Ook staan de campers erg dicht bij elkaar. De geadviseerde brandveilige afstand van 5 meter wordt hier zeker niet gehaald. Maar we hebben hier toch een nachtje prima gestaan gezien de positieve punten.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Wij sluiten ons aan bij de laatste twee positieve reviews. Aanvullend, douchen kan voor 1 euro. Vier minuten water, ruim voldoende. Eten in het restaurant niet duur en lekker. Wij stonden voor €20,00, camper met 2 personen en elektriciteit.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Keurig nette camperplaats met nog netter sanitair! Oud spul op de aangrenzende camping werd afgebroken. Hier wordt duidelijk gewerkt aan een nette toekomst. Toegang tot sanitair is geregeld middels een key card. Hier betaal je geen borg voor en je steekt hem bij vertrek in de brievenbus bij de receptie. Klein dorpje op loopafstand (20 minuten) met winkeltjes en eet en drinkgelegenheden. Aangrenzend aan de camping nog een Naturbad met terras.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Rustige camperplaats. Waarom toch maar drie sterren? Niet duidelijk is waar je moet melden, sanitair staat wel aangegeven maar is echt niet meer van deze tijd. Laat het dan gewoon weg. Ook moesten wij €12,00 betalen voor stroom en water terwijl ik helemaal geen water nodig had. Alleen stroom gaat blijkbaar niet. Al die dieren vonden wij dan weer wel gezellig. Toch zal ik hier niet snel een tweede keer komen.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Prachtige plaats om te staan. Helaas niet voor de prijs in de app. Wij betaalden €43,50 euro voor een camper met 2 personen en elektra. Met de kabelbaan naar boven (€9,10 pp.) en naar beneden wandelen is een aanrader.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Zeer rustig. Alleen wat bouw geluiden om ons heen. Verder zaten weet grootste deel van de tijd in de wolken dus helaas weinig genoten van het uitzicht. Geen WiFi voorhanden waardoor extra kosten voor data.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Wij sluiten ons aan bij de eerdere positieve reviews. Mooie wandeling gemaakt bij de waterval omhoog. Tegenover de camping pizzeria Pink Panter. Prima pizza voor weinig geld (€8,00).

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Hele fijne plaats om te staan. Vrendelijke jongeman aan de receptie die goed Engels sprak en redelijk Duits. 15 minuten fietsen naar Angera voor de boot naar Arona. Oversteek kost €2,30 pp. Supermarkt Conad op 6 minuten fietsen. Sanitair simpel maar schoon. Broodjesservice.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Leuke rustige CP. Lekker gegeten en gedronken aan de vijver tegen goede prijzen. Mooi dorp met prachtig uitzicht.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Wij stonden niet achter de sporthal maar op de camperplaats waar je met een pasje in moet. Voor ons geen probleem, we zijn voorzien. Verlichting op de camperplaats brandde niet. Jeugd gooide van achter een haag steentjes tegen onze camper. We voelden ons niet veilig. 's Nachts de gendarmerie gebeld die kwamen polshoogte nemen. Daarna was het rustig. Gezellig dorpje met veel terrasjes. Er is één douche aanwezig.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Wij sluiten ons aan bij de eerdere positieve reviews. Ondanks dat alles volzet was toch een plaatsje voor ons op de parking. En raad eens, wij waren hier zeker zo blij mee. Meer ruimte en meer rust.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Voor ons was de sfeer niet aanwezig op deze camping. Het sanitair was netjes, het zwembad en de jacuzzi aanwezig maar toch.... Voor ons hier geen tweede keer.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Hele vriendelijke ontvangst. Zelf een plekje kunnen uitzoeken. Restaurant ging pas op 27 mei open. Bar was wel open tussen 17-19 uur. Er was ook een zwembadje dat net open was gegaan. Toiletten en douches superschoon! Voldoende activiteiten zoals raften en kajak in de omgeving die desgewenst bij de eigenaar kunnen worden geboekt. Al met al een heerlijke camping, dikke aanrader!

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Zeer rustige camping met grote plaatsen op gras. Vriendelijke eigenaar die behalve Frans ook goed Engels spreekt. Mooie fiets en wandel mogelijkheden rond de camping. Sanitair keurig netjes.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Helaas sanitair nog niet klaar. Daarom maar twee toiletten. De bouwvakkers waren terug naar Oekraïne aldus de eigenaar. Ook het zwembad was nog niet open. Maar verder veel positieve zaken. Prima douches, super aardige bediening, website en menukaarten in het Nederlands en natuurlijk de mooie en rustige ligging omlijst met vogel gezang! Overnachting voor twee personen met camper en elektriciteit €25,40.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Wat een rust! De toegang is geregeld met een zuil waar je kunt betalen met bankkaart. Wij betaalden €21,00 voor camper en twee personen.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Nog steeds zijn wij heel positief over de camping en de eigenaren. De prijs is alleen wel aangepast sinds Pasen van dit jaar aldus de man die het geld kwam innen. Kost nu voor één nacht, twee personen plus camper €25,00. Toch een flinke opslag!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 4 jaar geleden

Wij stonden hier twee nachten op de "kleine" plaats. Hele aardige ontvangst, voorzien van informatie en duidelijke afspraken over gebruik elektriciteit en douche. De drie sterren zegt niets over de camperplaats maar meer over ons. Wij houden van wat meer uitzicht dan Birre's Paradise biedt. Wel weer fijn dat ook Leuven op de fiets via de fietsknooppunten goed te doen is.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 4 jaar geleden

Ik was hier op 11 januari. Camperplaats gesloten vanwege hoge waterstand van de Maas. Zag er wel eitjes uit maar kon hem niet echt beoordelen. Daarom maar één ster.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 4 jaar geleden

Ik was hier in de winter. Camping eigenlijk gesloten maar een plaatsje was geen probleem. Snoertje uitgerold en ook nog stroom! Zeer vriendelijke en behulpzame, Nederlands sprekende eigenaar.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 4 jaar geleden

Ik heb hier maar een paar woorden voor nodig. In alle opzichten een zálige camping!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 4 jaar geleden

Ik kan me alleen maar aansluiten bij de eerdere reviews.. Overigens geen last gehad van geluid ook al stond ik pal achter de Mac.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 4 jaar geleden

Prachtige plek aan de Ourthe. Wel erg nat maar ik kreeg persoonlijke begeleiding naar een minder zachte plek. Zeer vriendelijke ontvangst door zowel Karel als John. 20 minuten wandelen van Barvaux voor je boodschappen en/of een biertje met of zonder maaltijd. Hier kom ik zeker in de zomer nog eens terug. En oh ja, respect voor al het werk dat ze hebben verzet na de enorme overstromingen van 2020.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Inderdaad een prima plek om Mechelen te bezoeken. Maar voor ons 's nachts veel te veel last van het verkeer. Zullen hier niet meer overnachten.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Prachtige plek van waaruit je heerlijk kunt fietsen. Drie sterren vanwege de locatie, werkte het water en de elektra dan zouden ze er meteen een ster bij krijgen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Leuke CP maar inderdaad behoorlijk schuin allemaal en druk bezocht. In de middag hoorden we enorm vaak een sirene, 's nachts was het verder rustig. Beauvais is een leuke stad met veel terrasjes. In een eerdere review werd gesproken over een beheerder, wij hebben niemand gezien.

Sitecode: 22022

Keurig nette camperplaats die inmiddels inderdaad wel €10,00 kost. Plaatsen zijn in de zon maar er is een picknicktafel onder de bomen. Enig ongemak door de vele steekvliegen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Zeer rustige plaats. Camping is open tot 31 augustus, wij waren hier op 3 september. Self supporting dus verder geen probleem. Sterretje extra voor de rust en het uitzicht.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Camping waarschijnlijk al een tijdje gesloten. Er is nog wel een service plaats (zie foto). Geen electra, maar je kunt er nog wel overnachten.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Kwamen vandaag om 12.30 uur aan. Je moet je eerst aanmelden bij de receptie voorsat je de CP op kunt Maar die is van 12.00-15.30 gesloten. Maar doorgereden. Zag er verder wel goed uit.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Prima plaats om te staan. Prima sanitair. met lekker warm douche water en bloedheet afwas water. Wij waren hier op 3 september en het sanitair was nog open. Murat zelf is goed bereikbaar en een heel mooi plaatsje met veel horeca en andere winkeltjes. Ook veel enorm steile straatjes.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Deze CP heeft voor ons alles wat wenselijk is. Dorpje met supermarkt en barretjes op fiets/loop afstand, stroom en water vlak bij de plaatsen en een schitterende zonsondergang aan de overkant van het meer. Het sanitair onder de acceuil is keurig netjes en ziet er vrij nieuw uit. Gebouwtje op de CP zelf is wat verouderd maar ook prima voor gebruik. Wij boeken nog een nachtje bij 😊.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Mooie plek aan de rivier de Lot. Stad heeft niet veel te bieden. Voldoende voor de boodschappen. Wel gelegen aan een drukke doorgaande weg. Sanitair voldoende aanwezig en behoorlijk schoon.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Wij kunnen het alleen maar eens zijn met de andere reviews. Zalig rustige plek, ruim voldoende plaats, aardige mensen en prima sanitair. Restaurantje ook een aanrader en zeker niet duur! Gratis toegang tot het verwarmd zwembad. Het meer stond helaas helemaal droog. En oh ja, brood kun je bestellen in de nabij gelegen auberge.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Wij kunnen ons alleen maar aansluiten bij de vorige reviews. prima plek om te overnachten.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Creditcard gebeuren is buiten dienst en waterkranen zijn verwijderd. Verder een heel fijne plek om te staan, zeer rustig en ruim.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

De verderop gelegen parking is voor een camper niet meer te bereiken. Er staat een slagboom over de toegangsweg. Wel kun je prima staan op het grasveld aan de rechterkant van de toegangsweg.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Helemaal eens met vorige reviews van dit jaar. Leuke plek voor een leuke prijs.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Zeer vriendelijke ontvangst. Mooie camperplaatsen en prima sanitair. Op fietsafstand verschillende supermarkten en voor de niet- fietsers is er ook brood en frietjes op de camping verkrijgbaar.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Fijne rustige camperplaats. In- en uitrijden geen enkel probleem gehad met de automaten. Oprijden tot de slagboom en het scherm springt aan. Stopcontacten bij lantaarnpalen hadden wel spanning maar daar hebben wij geen gebruik van gemaakt.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Camperplaats niet te vinden. Er ligt vlakbij wel een camping, maar dat lijkt alleen voor vaste plaatsen.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Camperplaats is gewoon open. Heerlijke plaats aan een riviertje en wakker worden met vogel gezang. Wegverkeer totaal geen last van gehad (zaterdag op zondag).

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Aanvullende info: Ligt aan een spoorweg waar regelmatig een diesel trein langs komt. Parking verboden voor campers zwaarder dan 3,5 ton.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

We stonden op 15 mei aan een gesloten poort. Bord erbij dat vanaf 9 mei op zondag het terras open is..... Ziet er niet uit als een camperplaats!

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Er zijn twee standplaatsen waarvan één onder een kastanjeboom. Wij hebben de andere gepakt gezien het jaargetijde ☺️. Verder staat in de reglementen dat er maximaal 3,5 ton is toegestaan zoals voor alle parkeerplaatsen in Boutersem. Goed om dat in het overzicht te vermelden lijkt me.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Rustige plek om te staan. Koppeling om water te kunnen vullen (junction 2 voies rap. plastique) hebben we gekocht voor €1,10 bij Gedimat. Zit op de hoek van de weg naar de CP. Aardige mensen die zelfs na sluitingstijd van 17.00 uur nog hebben geholpen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Zeer rustige cp. Toen wij er waren stonden er zeker wel 40 campers maar er is voldoende ruimte. Leuk stadje op loopafstand. Aardige beheerder.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Daniël is een fijne verteller. Weet veel te vertellen over wijn en leuk om te horen hoe hij wandeluitstapjes maakt in eigen land. We hadden een privé plekje naast de bomen. Niks op aan te merken, we komen zeker nog eens terug.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Keurige camperplaats met alles binnen handbereik. Leuk restaurant met terras en uitzicht op de Rijn. Wat ons plezier wel danig beïnvloedde was de weg die recht achter de camperplaats ligt en de spoorlijn die zowel achter de camperplaats loopt als aan de overkant van de Rijn. Van rust is dan ook helaas geen sprake, ook ‘s nachts niet.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

We staan lekker rustig. We staan nu met zeven kampeerders (zie foto) Blijkbaar geen probleem.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Prachtige plekken en super sanitair! En dat voor maar 10 euro!

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Het nieuwe sanitair oogt niet zo nieuw meer ☺️. Gaten in de deuren en sloten die niet meer werken. Toch ruikt het er fris dankzij de geurblokjes en ziet het er redelijk schoon uit. Camping zelf is sfeervol, net als het terras. Broodjes ‘s morgens verkrijgbaar in het restaurant. Wij betaalden CZK 290 voor één nacht, camper met twee personen inclusief stroom.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Prima ontvangst en heel rustig gestaan. De tweede nacht was de camping voller dan de eerste nacht maar nog steeds heel rustig. Prachtig fietsen rond het meer over asfalt en soms kiezel. Sanitair werd goed bijgehouden. Voor ons echt een dikke zeven!

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Wij kunnen ons alleen maar aansluiten bij alle eerdere positieve reacties. Heb je kleinere kinderen die zich lekker willen kunnen uitleven moet je hier waarschijnlijk niet zijn. Dan wordt er ingegrepen door de eigenares 😊.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Gezellige drukke camping. Gaat er allemaal heel gemoedelijk aan toe. Tarieven staan duidelijk vermeld. En zijn zeker niet teveel voor wat we kregen. Als we al iets kunnen opmerken, het aantal douches is wat beperkt als de camping vol is. Vanuit de camping kun je zalig langs de Elbe fietsen. Wij hebben de Bastei Brücke bezocht wat goed te doen was op de fiets.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Nette mixed parkeerplaats. Bereikbaar via de straat Enselskamp. Geen voorzieningen, wel schaduw van de bomen wat met 36 graden erg prettig is. Redelijk vlak terrein met grint.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Helaas een zes vanwege alle ganzenstront. Verder een heerlijk rustige locatie met leuke fietsmogelijkheden.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Prima voor een nachtje staan. Lekker eten voor niet veel geld. Vriendelijke mensen. WiFi in de Taverne, mobiel netwerkbereik niet zo goed.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Camping van alle gemakken voorzien. Alleen prijs/kwaliteit vinden wij niet in verhouding: € 29,60 voor camper met 2 personen, inclusief electra. Voor die prijs verwachten we toch wel moderner sanitair.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Voor maar 5 euro een hele mooie plaats inclusief electriciteit. Op de aangrenzende camping kun je iets drinken en ontbijten. Helaas niets eten. Maar de Grote Markt en kasteel zijn op loopafstand met diverse gezellige terrasjes en restaurants.