@Pmbuth
heerlijke plek aan een rivier De staanplek was in de maand mei rustig. Naast de staanplek is een recreatie veld voor de bewoners. Deze tip wil ik graag delen met jullie er staat ook een toilet.
sta hier tussen de bomen en zit in het hoge gras vol boterbloemen en madeliefjes met een lekker bakkie. Niks meer te wensen💜
wij zijn een vijftal dagen te gast geweest op, in deze tijd (3e week in mei), zeer rustige camping. de voorzieningen waren prima in orde, schone en nette douche / toiletten, lekker warm douche en afwas water. kortom een plaats waar we met veel plezier aan terugdenken. en een ruime plaats voor onze camper met tent.
vandaag aangekomen op deze plaats. wat mooi dat een bedrijf een deel van haar parkeerplaats voor ons camperaars heeft opengesteld. Heerlijk om zo dichtbij even een broodje en iets lekkers te kunnen halen. Kortom een fantastische tussenstop plaats. De plaats zelf werd bij ons bezoek s’avonds niet verlicht. Dat vinden wij wel een minpuntje.
4 dagen gestaan op deze Camping. we zijn met de bus naar Barcelona gegaan De bus stopt voor de camping. bij het afrekenen bleek dat er per nacht €9 in rekening wordt gebracht voor het gebruik van stroom. Dit is wel erg veel toch.
Het laatste zomerweekend in Bremen was er een met een festival. supergezellig De staanplaats was helemaal vol. Onder de eikenbomen was het goed vertoeven. regelmatig viel er een eikel naar beneden. in de loop van de avond gaat de terrein verlichting uit en is het pikke donker. tip: zorg dat de elektriciteits paaltjes een lamp bezitten die aanblijft. veiligheid boven alles.
het is heerlijk vertoeven op deze camperplaats. moeilijk te vinden is de plaats voor afval, water lozen en laden en ook de toilet kun je legen deze plek is ( zie bord)vooraan bij de weg