Camping Municipal du Pont de Lanzac

• Stroom

cyd_Charrise

jun 2025

Het echtpaar dat de camping beheert is erg vriendelijk en behulpzaam en werkt hard voor de gasten. De camping kijkt uit op de rivier, met een aantal prachtige plekjes op het platteland. Ruime percelen, goede schaduwrijke bomen, en een zwemplek die misschien wel de beste is langs dit deel van de rivier. De douches en toiletten zijn schoon, maar wel een beetje oud. Er is een broodservice en een snackbar (alleen in het hoogseizoen). Het kantoor is in het laagseizoen geopend van 17.00 tot 18.00 uur. Reserveer een plek en betaal later. We verbleven er twee nachten op doorreis naar huis.

alma-piek

jun 2025

gewoon een superleuke en nette plek.Lekker zwemmen in de Dordogne. Wij zijn op weg naar huis, anders hadden we hier zeker wat langer gebleven

Janvle61

jun 2025

mooi plekje aan het water verder is het een prima plek om te overnachten. wij betaalden €20 incl 2 personen camper en stroom

Le Port

46200, Lanzac, Frankrijk

mooie kleine rustige camping op een toplocatie met een behulpzame Nederlandstalige beheerder - vlakbij centrum

1 jun t/m 8 sep