@cyd_Charrise
Het echtpaar dat de camping beheert is erg vriendelijk en behulpzaam en werkt hard voor de gasten. De camping kijkt uit op de rivier, met een aantal prachtige plekjes op het platteland. Ruime percelen, goede schaduwrijke bomen, en een zwemplek die misschien wel de beste is langs dit deel van de rivier. De douches en toiletten zijn schoon, maar wel een beetje oud. Er is een broodservice en een snackbar (alleen in het hoogseizoen). Het kantoor is in het laagseizoen geopend van 17.00 tot 18.00 uur. Reserveer een plek en betaal later. We verbleven er twee nachten op doorreis naar huis.
Een heerlijke plek, ik heb hier al twee keer eerder verbleven. Geweldige plek voor een camper, redelijke prijs en ze accepteren de ACSI-kortingskaart. Er is een café/snackbar die van donderdag tot en met zondag (juni) geopend is. Het mooiste is dat het aan de rivier ligt en een van de beste plekken is om te zwemmen (of te varen). Er is een kajakverhuur op een steenworp afstand en een mooie picknickplaats op gras vlak bij het rivierstrand. Fietsmogelijkheden aan beide kanten van de rivier voor alle niveaus.
Dit is een kampeerparkeerplaats met voldoende ruimte, maar omdat het nieuw is aangelegd, kan de grond oneffen zijn en op sommige plaatsen gewoon onverhard. Naast de rivier is het een zeer populaire zwemplek. De spoorlijn is vlakbij, kijk op de kaart, en er rijden zeer regelmatig treinen, zelfs 's nachts. Geweldig voor regenspotters, het dorp is mooi, maar verder weinig. 8 van de 10 op basis van gebruik. Juni 2025
Rustige, grote camping, dorp op loopafstand van bars en restaurants. Toiletten allemaal schoon en goed onderhouden, vriendelijke ontvangst, goede toegang. Strand niet te bereiken, maar zwembad in de buurt.