@alma-piek
- 2016
we staan hier, op transport ivm defecte camper. Morgen naar de garage hier in Torrent. Dit is een prima plek om je camper achter te laten. Staan niet dicht tegen elkaar. Dus voor nood of stalling aan te raden
super plek. Grote plekken ook. Wij hadden een plek voor €12 per nacht. Alles is heel erg netjes en schoon. Op de fiets zo in of Mazarron, of Puerto Mazarron. Aanrader.
prima plek hoor. Mooie wandelin g gemaakt, en fietsen zal ook mooi zijn.
Ik zeg; bezoeken. Hele leuke relaxte plaats. Ruimte genoeg om je camper heen. Op loopafstand van de Aldi. Trouwens Aspe zelf is ook heel charmant. Wij hebben ook Elche nog bezocht op de fiets, heel goed te doen. Wandelen vanaf de camperplaats ook mooi.
het geheel is keurig netjes en dichtbij centrum en strand/haven. Maar de plekken zijn best klein en er is geen warm water bij de vaatwasplek. Wij betaalden €17 zonder stroom.
Het is een leuke plek. Volgens mij nog niet helemaal klaar. Jammer dat je niet de wc kunt lozen. Daardoor is de tijd om er te kunnen staan beperkt. In het dorpje is niets, maar wel een mooie fiets omgeving. Ik zou zeggen, ga hier gewoon eens heen.
VE verzorging. stroom betaald. Wij betaalde (bij het zwembad betaald) €5. Goede prijs, nette plek. Mooi fietsen langs Kinzigtal radweg. Daar ligt de CP aan
Schoon, Gezellig, Vriendelijk. Ruime plaatsen voor een nette prijs. Goede ligging, 5 minuutjes fietsen naar centrum Saarburg. Aanrader
gewoon een superleuke en nette plek.Lekker zwemmen in de Dordogne. Wij zijn op weg naar huis, anders hadden we hier zeker wat langer gebleven
Prima plek. €15 incl stroom. Je kan lozen en water innemen. Maar de douches zijn koud. Je loopt zo het dorpje in, met bakker/winkeltje en 2 restaurantjes. Ook van hier uit naar de mooie kloof Ruta del Cara
We zijn er nu. Wat een fijn plekje. En super sanitair. Wasmachine aanwezig. Echt een aanrader dit
goede nette plaatsen en zeer mooi sanitair. Vooraan de weg is een goed restaurant.
Wat een leuke plek!!! En, nog verwend met een lekker waterijsje! Er liggen mooie wandel en fietsroutes klaar. En met 5 minuutjes ben je op de fiets bij Cranebroek. Altijd leuk. Wij hebben mooie fietstochten gemaakt
niets als lof voor deze plek. Nu hadden we ook een keer het paasarragement geboekt. Echt een aanrader. Gewoon super. 5 sterren zeker waard
Gezellige nette plek. Leuke mogelijkheid om over een overkapping te zitten. Map met fiets, en wandelroutes aanwezig. Evenals keurig toilet. Ik zeg: een aanrader
Sitecode: 19279
Werkelijk super netjes. Hier is echt aan alles gedacht. Wij staan op de basis camperplaats. Is helemaal fijn. Je kunt het hier zo luxe en duurder maken als je zelf wilt, diverse mogelijkheden voor camperplaatsen. Mooie fiets omgeving. Top
Keurige cp. Vlakke plaatsen. ,Sanitair heel schoon. CP goed verlicht. Op loopafstand van supermarktje en dorp. Wij hebben nog 3 nachten bijgeboekt. Omgeving heel mooi.
hele leuke plek. 2 nachten geweest, alles keurig en gezellig.
super plek. Aan alles is gedacht. En het is schoon, en gezellig aangekleed. Leuke "bar" waar je kunt zitten, zwembad nu te koud. Goede wandel en fietsmogelijkheden. Wij vinden het een topplek. Ruime percelen ook
wat een fijne plaats. Keurig sani en afwasmogelijkheid. Petra doet s'avonds een gezellig rondje voor een praatje. En ze geeft een anti muggen stekker voor in de camper. Dat werkt goed. . Die is echt nodig!! In de avond de hond nog uitlaten is een uitdaging met die muggen. Maar we hebben 2 leuke dagen gehad. Mooi gefietst. Deze CP is een aanrader
Ruime plekken, keurig sani en afwasmogelijkheid, leenbieb. Mooi diereweidje ernaast. Wij gaan hier zeker nog eens terug komen. Gezellig.
topplekkie!!! Veel Scheepvaart dat is altijd leuk. 20 minuten lopen naar het dorp. In het infohokje liggen fietsroutes en overige informatie.
Alles wat je nodig hebt is er en is netjes en schoon. Incheck systeem handig. Lozen en water pakken ook goed. We hebben niemand gezien, maar ze zullen ongetwijfeld vriendelijk zijn. Anders begin je geen CP. Toch?? We zijn 1 nacht gebleven .
Gezellige CP. Mooie plaatsen. Leuke tent overkapping voor een drankje of aanschuifavond. Net sanitair. Wel even eerst bellen, niet zomaar oprijden. Vriendelijke beheerder hoor.
Voor de 2e keer hier. Topplek.
ok geen sanitair, maar dat heb je zelf bij je. Lozen, afval, water en stroom is er en bij de prijs van €15 inbegrepen. Rustige plek met mooi uitzicht. Goede fietsomgeving
Alles klopt. Staat op verharde ondergrond, dus altijd schoon. Er komt in najaar nieuw sanitair, maar huidige is ook goed en schoon. Leuk fietscafe erbij. Je staat tussen hagen. Alles goed, maar toch niet mijn plekje. Nu was het ook erg rustig.
sanitair wat ver lopen. Maar ach dat weet je. Op tijd gaan haha. Prima plek. Mooi gras. Vlak. toppie
we hadden gereserveerd maar ons afgemeld. het was veel te nat en drassig. niet te doen. als het aangepast wordt (dat gaan ze doen) gaan we nog eens terug
Mooie CP. Met liefde aangelegd. schoon en voldoende sanitair. Er staan verschillende picknicktafels en bankjes. Overdekte ruimte om ook te kunnen zitten. En niet te vergeten de lekkere kruidkoek die er iedere morgen staat. Ook mooie fiets omgeving. Al met al gewoon een aanrader om te bezoeken.
rust en ruimte. Dit is zoals een CP moet zijn. Kort gemaaid gras, stroom, mogelijkheid tot lozen van wc en grijs water. Gescheiden afval. Geen sanitair. Dat is ook niet nodig. Plekken zijn mooi vlak en je loopt of fietst zo de natuur in. En prijs is ook leuk: €10. stroom apart.
goede plek, loop zo het leuke stadje Leerdam in. Er is sanitair, terrasje, afval , wc en grijs water lozen. En veilig afgesloten terrein. Loopdeur met code.
Topplek. Gezellig, schoon en ligging ook goed. Echt een aanrader. Zelfs een hondedouche aanwezig. Sanitair is ook super.
Ligging is prima. 5minuten lopen naar centrum. Uur fietsen naar Russische grens. 10 min. naar de zee op de fiets. 60zlt wel te duur voor wat je krijgt. nl alleen parkeerplaats
1 ster voor de vriendelijke beheerder. 1 ster voor de ligging. -1 ster voor niet schone sanitair -1 ster voor de prijs €48 euro camper met 2 personen
Goed geregeld. Op sectie E en F zijn voldoende stroompunten. Er zijn goede stenen picknicktafels. Er is een overkapping met wasbakken. Mogelijkheid om wc te lozen En dat allemaal gratis. Wij hebben gegeten in het hotel voor pelgrims. Goed voor weinig.
ligging super. 15 min. naar centrum Krakau op de fiets. Supermarkt, Action, Rossmann en nog veel meer op 5min. fietsen. Prijs is incl stroom, water, douche en wasmachine.€36,50 per nacht. 2 personen. Plekken zijn goed.
kan geen minpunten ontdekken sanitair netjes je loopt zo de bossen in en zo naar het centrum. Zicht op skischans en het reuzenrad. Wij betalen met de camper en 2 personen zonder stroom 80 zloty. Wel jammer dat er voor de douche extra betaald moet worden. Wel mogelijkheid tot lozen grijs water en chem. wc en waterinname.
Geen mogelijkheid om vuil water te lozen. Douche modern, maar niet echt schoon. Wel op goede fietsafstand (20min) van de stad. Flink aan de prijs €35.
prima plek. Sanitair eenvoudig maar schoon. Er staan picknicktafels . Kan vuil water, en wc lozen. Water vullen. Gewoon fijne plek. Wij zijn op de betonnen plaat gaan staan pal aan de Oder. incl stroom en lozen/vullen kost het 20 €. prijs kwaliteit goed. Vriendelijke beheerder.
6€. loopafstand centrum. openbaar toilet aanwezig, deze was keurig
prima. Er kunnen er meer staan als 4 hoor. Er wordt echt wel een plek gecreëerd. Op loopafstand van het mooie centrum. Betaalde 10 € zonder stroom
op dit moment geen water, wc lozen dus wel mogelijk maar niet spoelen ..dus...charmant dorpje. Er is ook een Spar
prima plek hoor. Goede ligging. Goed sanitair. Aan te raden
we zouden past daagjes blijven. Nou het worden 28 dagen!! wat een heerlijk relaxte plek. Douches en toiletten prima. Geregeld worden er leuke dingen georganiseerd. Samen eten, muziekavond.samen koken. Superleuk hier. Wel reserveren! constant vol
eenvoudig maar goed. Stroom niet genoeg voor de koelkast. Dus die draait op gas. Douche is netjes. Terrasje aanwezig. Plekken ruim.
eenvoudige douches. maar schoon. Op loopafstand van Spar en de zee. Plaatsen zijn vlak. prima plek om te verblijven
leuke plaats om te verblijven. Sanitair schoon maar eenvoudig. Er is een zitje onder de overkapping. Er staan picknicktafels. Je kan wasmachine gebruiken. 2,5km naar Cambrils op de fiets
prima plek aan de Rijn. Toilet en douche ( 1 euro). 16 euro per nacht. Ja de trein komt langs. Voor ons geen probleem
Helemaal niets op aan te merken. Hele ruime plaatsen. Schoon en goed sanitair+wel de trap op) Goed en gezellig restaurant. Prijs ook goed. Wij betaalden 18 euro met ACSI kaart. Vriendelijk aan de receptie. Aanrader
prima plek hoor. Zo dicht bij het centrum. Top. Niet groot, maar je komt voor het stadje. Prima hoor
niks op aan te merken. Aanrader. Ook nog een mooi zwemmeer aan de camping. Sanitair ook prima. Vriendelijke heren aan de receptie.
geen ster eigenlijk. Wat een vreselijke bende. We zijn maar gauw weer vertrokken.
met camper voor de Camping. Voor 18 euro incl stroom, water en super douches. En mooi wandelgebied. Direct aan de 305 Alpenroute. Een aanrader. Er is ook nog een Gasthof, maar daar niet geweest. Zag er wel goed uit
10 euro zonder voorzieningen. Camping gedrag niet toegestaan. Maar hele leuke plek bij Kurpark en goed restaurant op 100 meter. Gezien dat je van hier mooi kunt wandelen en fietsen. leuk hoor voor paar daagjes
Sitecode: 19974
20 euro zonder toilet of douche. Kan ook geen douche munt kopen. Camperaars mogen niet wc en douche of spoelkeuken gebruiken .Stroom betaald. Maar feit dat je de stekker erin steekt kost je al 1.90 euro. We konden zonder stroom. Hond kost ook nog 2 euro. Wat van gezegd. Antwoord was: nou je hoeft hier niet te staan. Personeel ook nog eens zeer onvriendelijk en arrogant
net sanitair, maar voor wat je krijgt als CP echt te duur. Je bent gewoon 28 euro kwijt. Wel bijbehorend prima restaurant op 200 meter. En op loopafstand dorp
helemaal goed, gezellig, schoon. leuk terras waar je lekker onder de overkapping kunt zitten, of gewoon in de terrastuin. En loopt zo naar centrum Hilvarenbeek. aan te raden
Alles goed op orde. Aan alles is gedacht. Ga er maar eens heen. Hele mooie fietsomgeving. Vooral langs de Dinkel. Op zondagmorgen brengen ze ook nog als leuke extra broodjes aan de camper.
prima geregeld. stroom, lozen wc en water. Geen sanitair. Ok de plekken zijn krap, als je zo parkeerd zoals het hoort. Ook hier weer aso's die teveel plaats innemen. Lekker de luifel helemaal uitdraaien. Niet te geloven. Je loopt naar het zeer leuke dorpje. Familia supermarkt gelijk achter de CP. 5 euro voor 24 uur. Zicht op de Weser.
vooraan mooie plaatsen aan de Elbe. Muntautomaat defect. Anders 7 euro. Stroom betaald. Lozen mogelijk. Geen sanitair. Wel verkeerslawaai. Maar toch een leuke plek. Stroom betalen met 50 cent muntstukken
keurig schoon sanitair. Alle voorzieningen aanwezig. Leuk dorp, mooi om te fietsen. CP aan het meer. 18 euro stroom, douche,water,en wasmachine betalen met de Wertkarte.Plaatsen zijn ruim genoeg en vlak
hele mooie plaats om boten, treinen en de schwebefähre te zien. Iets verderop met de langste roltrap naar beneden en onder het NOK door. Rendsburg zelf vond ik niet echt een sfeervolle plaats. Wel mooie panden. Sanitair is prima. Naast de CP is restaurantje.
ligging leuk bij gezellige haven met restaurantjes. Je kunt beneden of boven staan. Mooi uitzicht op de Schlei. Heel net sanitair. Aan te raden.
hulde voor gemeente Tullebølle. CP bij mooi park. Er is toilet met wastafel, er is toiletpapier , zeep, en Dyson handdroger. Schoon. Er is zelfs een soort aanrecht voor wat vaat. LangeLand is mooi om te fietsen.
Gratis, maar plek is met kuilen en tussen de personenauto's. Totaal geen sfeer. Stroom betaald. Ook hier weer de bekende betaalautomaat. Je fietst wel zo het centrum in wat de moeite waard is
ligging leuk. Leuke haven. Douche niet echt naar waarde. Toiletten ok. 195 DKk. incl stroom. Douchen betalen Best prijzig deze plek
ligging goed. Maar 205 DKK wel wat veel. Geen voorzieningen en super krappe plekken. We hebben de punt Grenen bezocht. Zeker de moeite. Daarna doorgereden
leuke ligging. Gratis stroom. toilet is vrij te gebruiken. Kort bij klein strand. Aan het veld waar je staat is geen aandacht besteed. Best goed betaald 160 DKk
ruime plaatsen en keurig schoon
niets op aan te merken. Super sanitair. ontmoetingsruimte. Mooi aangelegde CP. Ruime plaatsen en gezellig met wilde bloemen en mooi uitzicht. Voor herhaling vatbaar
kwamen hier toevallig terecht maar komen zeker terug. Wat een fijne plek en Annick zorgt goed voor zijn gasten. Geen sanitair maar dat geeft niets voor een zo leuke plek. ik zeg: aanrader. 6 km op de fiets naar Menenpoort in Ieper
wat een leuke camping. ligging goed, sfeer goed. Aanrader
bestaat niet meer
deze cp is gesloten.Zuil werkt niet dus je kan er niet op. Gebeld en dan hoor je dat ze dicht zijn. Dus beter van de site verwijderen
plekken zijn ruim genoeg. Goed sanitair, Locatie prima. Zo op de fiets naar oa Benidorm. Water op eigen plaats. Mogelijkheid bbq te gebruiken. En zelfs een zwembadje. Maar dat nu maar niet geprobeerd
prima plek. ruime plaatsen. voldoende en schoon sanitair. van hier mooi te fietsen. en te wandelen. restaurant niet kunnen beoordelen. mag helaas geen hond in.
hele ruime plaatsen. netjes schoon en gezellig.Mooie fietsomgeving
verhard met gras.Jeu de boule baan. Vuurkorf.Leuk aangekleed met beplanting. Nette douches en toilet. Informatie punt met ruilmogelijkheid boeken of dvd .En heerlijk rustig
Prima plek. 5 minuten lopen naar centrum. Prijs op de site hier klopt niet. Is 9.60 euro.
Prima rustige plek. Geen sanitair of zwembad. Eigenaar zegt dat je in Nimes op ave Jean Jaures camper kunt parkeren. Ja een buscamper maar verder niet hoor. We waren gelukkig op de fiets gegaan wat heel goed te doen is. Half uur fietsen. Terug wel constant omhoog.
Leuke plek. Bootjes kijken. Fijn resto/snackbar op de kade. Geen voorzieningen. Prijs is 10 euro per 24 uur. Loopt zo Tiel in
Helemaal goed!! Netjes schoon. Gezellig. En prachtige omgeving
Aanmelden telefonisch. Betalen via tikkie. Dus niet via aan uit net zoals wel op stroompaal staat. Incl stroom 17.60. Is teveel voor de plek vind ik. Blijven 1 nacht
Werkt goed via aan uit net. Nette plek op uniek leuke locatie. Lekker lunchen bij t Zielhoes. geen water of toilet loos mogelijkheden
Prachtig uitzicht. Vaste ondergrond. 18 euro per 24 uur incl. stroom. Via het dorp verschillende wandelroutes naar de brug. Ook een route die vlak is en geschikt voor kinderwagen of zo. Er zijn wc, s. Alles schoon en netjes. Ook nog nette picknicktafel
Prijs is omhoog gegaan naar 12 euro. Voor syroom en douche apart betalen. Ondergrond asfalt.. Niet gezellig maar je loopt ook geen viezigheid de camper in. Vriendelijke beheerder. Locatie voor wandelen en fietsen prima.
Nette plaats. Top locatie. Alleen sanitair is minimaal. Daardoor vind ik de prijs niet helemaal in verhouding
Aanrader. Op een douche na is alles aanwezig. 'smorgens leuk om te zien hoe de champignons geoogst worden. De hele aardige eigenaar komt ook nog 'n doosje champions brengen. Hele mooi omgeving om te fietsen en je loopt zo naar de Waal.
Wc en douche moet Xtra voor betaald worden. En op de overnachtingsprijs wordt nog 3 euro coronatoeslag geteld. Betaalde 17 euro. 2 pers. Hond camper en stroom. De locatie aan de Rijn en dorp is top. Dat dan wel.
Vriendelijke eigenaren. Mooie CP. Aan alles is gedacht. Sanitair mooi en schoon. Er staat 'n koelkastje en magnetron. Verschillende zitjes overkapt. Keuze uit plaatsen voor bij inrit of achter op de wei. WiFi werkt goed.
Top. Keurig netjes. Plekken ruim genoeg. Mooi gras voor de camper. Erik en Karin vriendelijk. Mooie omgeving om te fietsen.
Hele leuke plek. Kwartiertje lopen naar 't mooie centrum. Leuk betaalbaar restaurantje. Lekker gegeten. Vriendelijke havenmeester. Leuk uitzicht. Veel scheepvaart en uitzicht op de brug. Komen zeker nog eens terug
Top plek. Staat met camper op bestrating. Vlak. Gaby en Henk bijzonder aardig. Mooi gewandeld en je kan er ook goed fietsen. Gebruik van douche. Evt wasmachine en droger. En werden nog verwend met lekker stuk vruchten akte en gourgete uit eigen tuin. TOP
Netjes. Maar wel 12 euro en nog geen toilet aanwezig. Ligging goed aan 't fietspad naar Bade Baden. 3 km. Stad is zeker een bezoek waard.
We hadden 'n mooie plaats aan het water. Schoon toilet/douche gebouw op 't veldje. En anders even het dijkje over om op de camping te douchen (verwarmd) restaurantje en snackbar aanwezig. ligt aan mooie fietsroute. We gaan zeker keer terug
Gewoon 'n prima plek. Schoon. Mooi strand. Op loopafstand ook leuk eettentje Mooi fietsen langs de Kaiserbaden Bansin en tot in Polen hele mooie boulevards. Winkeltjes. Eten.
Prima plek. Kwaliteit prijsverhouding ok. 'smorgens is 't winkeltje open en is de bakker er. Op 100 meter leuk restaurantje en de zee ook zo dichtbij. Met prachtig zandstrand. 19 km fietsen naar Poolse grens. Via mooie boulevard. In Polen grote winkelstraat. Aanrader
Gewoon een leuke camping. Kan gaan staan waar je wilt. Sanitair verouderd maar schoon. Dus ach. 2 km vanaf Troyes en Aldi om de hoek. Prima plek
Geweldig mooie plek. Schoon en ruime plekken. Wat misschien makkelijk zal zijn is een oplaadpunt voor de e bike?
Wel prijzig. 22 euro. Maar dan sta je wel aan zee. Je mag de faciliteiten van camping de Branding gebruiken. Maar die vragen ook nog 1 euro om te douchen. Plek zonder stroom of iets. Maar voor een keer wel tof zo aan zee.
Niks mis mee. Vanaf de plek loop je zo naar rivier de Saale. En op loopafstand van t centrum. Toiletgebouw aanwezig.
Prima plek om te staan. 5 min lopen naar mooie centrum. Stroom en watervoorziening. Ook zijn er toiletten. 7 euro incl stroom.