Parking

• Honden toegestaan

Spessartwald

mei 2022

De plaats zou perfect in orde zijn, maar de in- en uitgang is niet zonder problemen voor grotere voertuigen. Wij, 12 voet lang, kwamen vast te zitten in een telefoonlijn met de antenne en braken een telefoonpaal af. (er is geen hoogtelimiet) Desalniettemin is het een prachtige plek en zeker een bezoek waard.

Ceesph

aug 2021

de naam camperplaats niet waardig, gewoon een erg drukke parkeerplaats zonder schaduw, als je met een camper kan rijden dan is de aanrij route geen probleem, maar bespaar je de moeite.

Lecram

jul 2019

Als ik sommige commentaren lees in verband met de bereikbaarheid van deze Cp , stel ik me toch wel vragen , in hoeverre het verantwoord is dat sommige personen met een Motorhome onderweg zijn ? Ondanks werken en omleiding langs nog kleinere wegen dan gewoonlijk, was er nooit een probleem om er door te komen met een integraal van 7,5 m, dus is deze plaats zonder problemen goed bereikbaar .

Chemin Sous Ville 40

84580, Apt, Frankrijk

rustige bewaakte plaats - let op: steile en smalle weg omhoog - blokken noodzakelijk - centrum 600m

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!