@Ceesph
zijn hier verschillende keren geweest was altijd aangename plek, maar helaas de halfe cc overgenomen door zigeuners wij stonden daar als enigste camperaar savonds kwamen er een aantal dronken en onvriendelijk vlak langs de camper lopen voelde ons daar door niet echt veilig meer en zijn maar weg gereden en 1 km verder gaan staan heel jammer van deze mooie plek.
Ben bang dat deze cp gaat verdwijnen slagboom incl betaal automaat zijn weggehaald, geen stroom meer nog wel water.
Fijne plek komen hier al jaren nog nooit ongure types gezien, wel valt mij op dat er vaak over camperplaatsen wordt geklaagd zie de 2e foto hoe sommige camperaars de boel versmeren blijkbaar de plaats gebruikt om de olie te verversen en het vervolgens onder de olie en andere troep achter te laten, zo verprutst je hetvoor een ander.
wel is waar verwilderd en gesloten maar op het 1e grote grasveld kan je nog prima staan hebben 1 nacht doorgebracht.
nare ervaring gehad deze keer een stel jonge lui die savonds op de camper stonden te bonken
Zeer jammer nu niet mogelijk om te staan er wordt nu een officiële camperplaats aangelegd met zover ik kan zien met 32 plekken, afgelopen met de vrijheid.
Wat kunnen sommige camperaars enorm zeuren, komen hier al vele jaren mooie aangename plek, met op honderd meter een van de beste bakkers, ook kan je mooie wandelingen langs de Maas maken, het stadje op zich inderdaad vergane glorie en wat geluids overlast van de weg aan de overkant maar voor ons niet storend.
Komen hier nu voor de 5e keer heerlijk altijd alleen gestaan als je van landelijke rust houdt is dit de plek. Je moet wel zelf voorzienend zijn
heerlijke plek helaas bijna geen water in de Loire, en voor het eerst in jaren geen reizigers dus ik denk dat die hier zijn verbannen geeft wel een veiliger gevoel nu.
lekker rustig met stroom enz 8.40 met 2 personen kan hier mooie wandelingen maken
komen hier regelmatig, nu op 12-01-2023 ook drug dealers en prostitutie gezien weet niet waar ze het over hedden nog nooit gezien,
bij veel wind sta je beschut wij stonden daar op 8-1-2022 met heel veel wind, camping regels voor 12 uur moet je er uit zijn anders nogmaals betalen wat ons dus is gebeurd 10 minuten te laat, wij camperen al meer dan 15 jr maar op een cc hebben wij dat nog nooit meegemaakt. kom hier nooit weer.
in vorige reviews stond dat de cc was afgesloten is niet zo, gewoon open maar een verschrikkelijke cc pal langs een drukke weg heb wc geleegd en water ingenomen gauw weer weg. zoveel mooie plekjes in de buurt
staan hier op 3-1-2022 perfecte plek met mooi uitzicht nu lekker rustig, met een lange kabel heb je overal stroom. aanrader, meer heb je als camperraar niet nodig.
11 euro rekenen maar een zeer slechte stroom voorziening we hebben 10 min stroom gehad toen was het afgelopen en dat in dec slechte zaak geen aanrader beter een gratis plaats zoeken in Honfleur.
Altijd een aangename plek geweest, maar om 17 euro te betalen voor wat? ze begrijpen het echt niet kijk bv naar Frankrijk de mooiste plekjes voor een paar euro of gratis met meestal mogelijkheden voor grijs en vers water en wc legen gratis of 2 euro, hier word de plank volledig mis geslagen, is voor mij helaas een gepaseerd station.
er staan nu overal met borden camping interdit
dit kan je geen CP noemen is gewoon een heel drukke parkeerplaats zonder schaduw, de 2e is niet bereikbaar afgesloten met een slagboom. bespaar je de moeite, wij zijn gelijk weer weg gereden richting Lacosta mooie plek 8 km verder
Absolute aanrader bij warm weer staat je heerlijk koel onder de bomen, geen muskiet gezien, zijn hier per ongeluk weer terecht gekomen waren hier 2 jr geleden ook. prachtig middeleeuws dorpje waar het lijkt of de tijd heeft stilgestaan.
de naam camperplaats niet waardig, gewoon een erg drukke parkeerplaats zonder schaduw, als je met een camper kan rijden dan is de aanrij route geen probleem, maar bespaar je de moeite.
gelijk weer omgekeerd wat een troosteloze plek. de omweg niet waard
op zich aardige plek alleen te veel overlast van de weg die direct langs de cc loopt
niets voor ons geen stroom, je hebt geen code dus eruit weer betalen. veel te duur.
Mooie plek maar veel vliegen en s,avonds liep het vol met lokale jeugd voor ons geen herhaling
Sitecode: 1959
heerlijke cc super rustig stonden midden in het vakantie seizoen helemaal alleen met 7+ meter camper aanrader
niet onze plek veel geluids overlast van naast gelegen straat
komen hier al vele jaren met veel plezier, hier ook net na de opening van Frankrijk geweest, en nu 2 mnd later op de terugweg ook gestaan nu werden we gek van een zwaar gedreun van een machine biij de brandweer kazerne. hoop dat dit eenmalig is
vonden het niets gelijk door gereden naar belvoir CP
is niets meer aan toevoegen gewoon perfect
komen hier al aantal jaren, denk dat er nu veel gaat veranderen, de nieuwe cp die nu aangelegd word is voor 22 campers dicht op elkaar en betaald, net naast de brug zonder uitzicht, bij de bestaande cp,s gaan denk ik hoogte bomen komen, hoop het niet maar ik denk het wel.
helaas nu vaste bewoner met harde muziek zonde van deze heerlijke plek, komen hier nu voor de 5e keer zie foto
Sitecode: 52029
Aardige plaats. Kan er mooi wandelen, 's Nachts heerlijk rustig.
1 nacht gestaan heel veel overlast van voorbij denderende trucks 's nachts, geen aanrader.
Wij zijn op de camping naast de CP gaan staan perfecte locatie recht aan de Loire wasmachine en dat voor slechts 10 euro, en bijna niemand aanrader.
kwamen nu voor de 3e keer iedereen reed weer weg, vanwege een grote groep zigeuners die er een grote rommel van maakte, gaf een zeer onveilig gevoel zijn daarom ook weer weg gegaan zonde fijne plek
zijn hier nu voor de 2e keer wat een heerlijk rustige plek, staan weer alleen, zeer goede bakker op 600 meter,in het dorpje prachtig middeleeuwse kerk, je kunt hier ook mooi wandelen, aanrader
mooie plek je kan hier lange wandelingen maken, waren hier ook heen gegaan voor de wasmachine maar de deur is afgesloten
aparte plek geen idee waar je moet staan op het campingterrein of op het terrein als je binnenkomt gelijk links
mag hier niet overnachten zie fotp
hebben hier gestaan om water in tenemen maar ik zou het niemand aanraden de toiletten worden met de zelfde kraan gespoeld,
Mooie plek. Staan alleen. En er is nu ook stroom
heerlijke plek aan meertje geluid van vogels, loopt zo de super in, aanrader
Komen hier al jaren, maar werden door de politie weggestuurd, toen wij aan de waterkant stonden Je mag alleen nog op het middengedeelte staan. Waren hier toen Frankrijk weer open ging, liep helemaal vol met Belgen. Nog nooit zo druk geweest.
de camper plaats is afgesloten slechte beurt Elburg
komen hier al jaren gelukkig hebben ze de motoren van de zuivering veranderd deze keer nauwlijks gehoord. water iname niet aanteraden zit achter deurtje waar je ook je toilet leegt.
prachtige plek direct aan het strand, hebben hier oud en nieuw gevierd, waren de enigste camper, grandioos,alleen het geluid van de branding
heerlijke rustigeplek met mooi uitzicht, zijn hier voor de 2e keer en weer alleen
al een paar keer gestaan heerlijke plek met schitterend uitzicht alweer alleen gestaan.
zijn hier nu voor de 4e keer nu hellemaal alleen op deze geweldige plek vooral ook de rit hier heen door een kleine gorges als god in Frankrijk
mooie plek aan meertje politie komt de 6.50 ophalen maar is wel voor 48 uur wel wat geluid van de weg en trein maar niet hinderlijk, tussen de bergen, honden kumnen in het maast gelegen riviertje zwemmen, in het meertje mag het absoluut niet.
prachtige omgeving maar wij werden opgevreten door 1000 den vliegen om gek van te worden
leuke camperplaats met veel schaduw, lampen branden niet meer, dorpje niet in geweest was veel te warm, helaas geen uitzicht, geen tv ontvangst
Prima plek, geen hondenstront of stank of bijen, geen wind. Kunt ook rustig overnachten.
inderdaad een van het mooiste plekje, maar wel heel veel wind nu niet erg was erg warm vandaag, schitterend uitzicht ,gaan wij vaak terug komen. en dat alles voor 3 euro blij dat wij camperraars zijn
wat een plek geweldig wij stonden niet tussen de hagen maar bij het tafeltje, prachtig uitzicht leven als god in frankrijk
Sitecode: 51933
zijn er dit jaar weer 2 dagen heerlijke plek op zone B
schitterende plek stonden hier met 4 andere campers, lekker rustig strand zeer dicht bij, aanrader.
prachige plek als je van rust houd, middeleeuws dorp aanrader
Hier op 7 januari alleen gestaan, is tot februari gratis
héle mooie en rustige plaats met uitstekend uitzicht, stonden alleen
Mooie omgeving, maar langs doorgaande weg en spoorlijn
Vonden het niets, op de camping gaan staan aan het meer, 500 meter van cp zeer redelijke prijs (zie bij gevoegde foto
mooie plaats aan de Rhone schitterend uitzicht op het stadje geen last van de trein
1 keer gestaan veel te druk wij staan veel vrijer en ruimer op de andere cp van Seyssel ook aan de Rhone met een schitterend uitzicht op de stad geen last van de trein gehad
cp stelt niet veel voor geen water zie foto maar het stadje is schitterend moet je bezocht hebben, lekker gegeten voor een redelijk prijs bij Chez Georgette
net aangekomen in deze oase van rust met een schitterend uitzicht, wat een een sublieme plek, nu staan wij nog alleen. met camper 7+ prima te doen wel erg smalle stukjes waar je beter geen tegen ligger kunt teggen komen.
s.morgens 6.30 veel verkeers lawaai, dorp niets bijzonder. neem geen water in wel betaald maar geen water
leuke cp wel wat verkeers geluid
inderdaad zeer rustig stonden met 1 andere camper maar riviertje had nu geen water tv ontvangst moeilijk
Sitecode: 51933
geweldige CP stonden op zone B over zeer smal bruggetje daar is ook een toilet gebouw met douche
Rustige buren, naast doorgaande weg, weinig last van gehad, af en toe voorbij gaande trein op afstand, verder perfecte gratis voorzieningen wat wil je nog meer
Was een schitterende camperplaats maar de motoren van de zuiveringsinstallatie zijn blijkbaar vervangen, niet leuk meer. We komen hier al 12 jr
Goed verzorgd, leuk plaatsje op 10 minuten lopen. In het naseizoen €8, hoogseizoen €10 incl toeristen belasting.
Op 2e kerstdag aangekomen, stonden alleen, prachtig uitzicht en lekker rustig.
Prachtige CP, wel doorrijden naar achteren bij de waterval en sportvelden, geen verkeersgeluid
Sitecode: 2046
Even gekeken, wat een verschrikkelijke plek met veel lawaai. Op 2.5 km zeer mooie CP aan het kanaal.
Hier op 27-7-2017 geweest met slechts 6 andere campers. Zeer mooie, goed verzorgde CP. Absoluut aanrader. Even in Digoin gekeken, wat een verschrikkelijke CP, geen zicht op de Loire, veel verkeersgeluid en dan slechts 2.5 km verder deze mooie redelijk rustige plaats.
Prima plek, weinig last van verkeer. Stonden hier eind juli alleen, er hoeft niet betaald te worden. Bakker op 200m, super naast cp.
Inderdaad redelijk mooie CP aan de Rhone. In het stadje. Geen voorzieningen.
Mooie plaats, overdag wel veel rumoer, 's nachts rustig. Ik zou hier geen drinkwater innemen, erg vies, mensen spoelen ook hun toilet met de drink waterslang.
Niet echt rustig te noemen, weg ernaast en spoorlijn met veel geluid.
Prima plek, stortplaats, wc. Oke het is gratis, als het perfect moet zijn allemaal ga dan naar een camping.
Inderdaad perfecte cp, 200m richting Roscoff sanizuil. Aanrader.
Wat kunnen mensen ontzettend zeuren. Het kost niets, schitterende omgeving en zeer lieflijke stadje. Komen hier al 10 jaar. Formidable.
Geweldige plaats, kwamen hier 1 x per 2 maanden 6 jaar geleden. Nu weer eens bezocht, mensen wisten zelfs mijn naam nog. Absoluut aanrader, super uitzicht en de prijs is zelfs niet veranderd.
Belachelijke prijs voor wat je krijgt, iedereen zou deze cp moeten vermijden, dan wordt misschien weer een normale prijs gerekend.
Mooi, heel oud stadje, maar helaas verwaarloosd. Sommige huizen uit 1600, wel wat geluid van de raffinaderij aan de overkant.
Hier eind september 2016 geweest, stond alleen. Mooie en rustige plek met aan de ene kant uitzicht jachthaven andere kant de zee. Doorrijden naar het eind van de pier.
Waren hier 11-09 mooie cp, wel overlast van verkeersgeluid.
De vorige beoordelaar zei rommelig, dan moet je altijd op een camping gaan staan. Wij vonden de ontvangst zeer hartelijk en een beetje hippie-achtige sfeer, heerlijk toch. Rommelig absoluut niet. Waren alle camperplaatsen maar zo. Aanrader als je geen camping camperaar bent.
Erg mooi geworden. Ook verschillende stroompunten. Top locatie.
De boer heeft zijn gevecht met de burgemeester sinds 2008 bij de rechtbank verloren en deze mooie site is helaas gesloten. Wij kwamen hier al vele jaren. Je kunt nog steeds bij de boerderij en de site in Wisant staan, is mooie rustige plek.
We zijn daar op 8 augustus 2015 geweest, de boer heeft de CP moeten sluiten. Er staan borden en hekken, dus helaas niet meer mogelijk.