Camping Club Holiday Marina

3.5

3.5

RCK01

aug 2024

mooie camping om naar Port grimaud, saint maxime en saint tropez te gaan. heeft eigen sanitair op de plek. camping zelf is erg steriel en niet gezellig. en een racebaan voor golfkarretjes van het personeel.

Ontvangst&vertrek behoorlijk onpersoonlijk.Hoop regels.Borg voor campingplaats met eigen sanitair,wat heel fijn is en prima,150€ krijg je terug als je het schoon en netjes achterlaat(in ons geval zelfs netter..).Camping ligt tov de bekende plaatjes super, ook met de fiets.De camping heeft afgebakende plekken met kunstgras (heet!!met de zon erop).Ondanks de luxe en comfort zijn wij niet enthousiast.Er heerst weinig gezelligheid geen lozing water.

je moet zelf kijken of je akkoord gaat met alle regels die de directie oplegt, anders moet je vertrekken Mijn foto's worden door het management niet geaccepteerd om aan het begin van het verblijf aan het huurcontract te worden toegevoegd. Voor het verblijf moet een tegenstrijdige stand van zaken worden ondertekend met een creditcardborgsom van 150 euro voor het geval u de goederen waarover u beschikt beschadigt. dus we moesten vertrekken.

Route du Littoral 323

83310, Grimaud, Frankrijk

zeer luxe camping - tegen toeslag grand luxe en grand luxe plus plaatsen beschikbaar - zwembaden - broodservice - bar/restaurant - spa - animatieprogramma - strand 900m - centrum 400m

1 apr t/m 1 nov

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!