@RCK01
- 2020
prima doorreis camping, goede prijs wij betaalden 28 euro voor 2 volwassenen en 1 kind met camper.
prima camping, mooi plekje bij het water. vriendelijke mensen bij de receptie. 5 minuten fietsen en je bent in Roermond stad en designeroutlet
mooie camping om naar Port grimaud, saint maxime en saint tropez te gaan. heeft eigen sanitair op de plek. camping zelf is erg steriel en niet gezellig. en een racebaan voor golfkarretjes van het personeel.
mooie camping! mooi zwembad en schoon sanitair. camping zit aan de rivier, hier kan je ook leuk kanoën!
sanitair niet super fris, voor de rest een prima camping! wij hebben er gestaan voor de doorreis.
prima camping voor de doorreis, zelf een plekje kiezen. sanitair was niet fris
hier een nachtje gestaan op de terugweg! nette camping met mooie ruime plekken.
Nette moderne camping met ruime plekken. Sanitair was schoon. Voor ons als minpunt dat de camping niet direct aan het strand is gelegen ca 1 km. Vanaf de camping kan je met de bus voor €1,65 pp naar Rosés, wat overigens ook te voet via de boulevard te bereiken is ca 4 km. Wij betaalden €67,- p/n voor een comfort plek, dan sta je aan de buitenste ring. Dat vonden wij redelijk prijzig. premium plekken nog duurder.
Mooie groene camping om de stad te bezoeken. Met de fiets is het 10 minuten. Mooie ruime plek voor de camper. Sanitair is netjes en schoon. Wij betaalden €62,- voor een camper met 2 personen en elektra per nacht.
1 nacht gestaan in verband met bezoek aan Barcelona. Camping boven op een berg en erg afgelegen. Vriendelijke mensen maar verouderde receptie. Prijs / kwaliteit niet in verhouding wij betaalde voor een camper met 2 personen en stroom €47,50. Bus verbinden(4,50 pp) is goed maar rijden niet tussen 10:45 en 14:45!!!! Plekken zijn oké, maar denk wel om laaghangende takken. Sanitair sterk verouderd, en niet fris.
Al meerder malen op deze prachtige camping gestaan. De camping ligt direct aan een strand in een mooie baai. Vriendelijk personeel. Je kan je eigen plekje kiezen bij aankomst. Sanitair is super schoon. Sinds dit jaar ook een zwembad. Alle leuke plekjes zoals Platja d’Aro, Palamos en Calonge zijn op fietsafstand.
We hebben hier 1 week gestaan, goed ontvangst. Het zijn ruime plekken die je ter plaatse mag kiezen. Camping ligt direct aan het strand met een leuke strandtent. De voorzieningen zoals restaurant, winkeltje en zwembad zijn goed. Sanitair was oké. Pals op fietsafstand.
We hebben hier 1 nacht gestaan als tussen camping. Ruime plekken en vriendelijk ontvangst. We hadden mooi uitzicht over het nabijgelegen stadje. Sanitair verouderd en niet fris.
Super camping, heel relaxed en midden in de natuur. Wij hebben hier alles kunnen lopen, wel goede wandelschoenen mee en toch ook wel conditie gezien de klimmen, soms slechte looppassen en trappen. Schitterende omgeving en geweldig om de krijtrotsen/ kliffen te tien. wij hebben hier 3 nachten gestaan en camping eigenaar is zeer relaxed. Hele donkere nachten en schitterende sterrenhemel te zien. Een echte aanrader!
Grote camping. Er staan veel vaste caravans van mensen die er de hele week werken en s’avonds met Werkbus thuis komen. Bij receptie werd gezegd dat je de fietsen op de camping en stad altijd vast aan iets moet zetten ivm kans op diefstal. plaatsen waren verder prima, we hebben 2 nachten hier gestaan.
Camping en camperplaats. Omdat prijsverschil klein was op camping gestaan om volgende dag Odense te bezoeken en dan door te reizen naar Kopenhagen. grote plaatsen en prima voorzieningen.
Prima camping direct aan het strand. Als je de weg blijft volgen kun je zo met de camper het strand oprijden. Wij zijn er maar 1 nacht geweest als doorreis Denemarken richting Ribe en Esjberg.
Prima camping voor tussenstop maar meer ook niet. Moesten inclusief stroom 20,- € betalen.
Keurige camping, 1 nacht maar kun je rustig paar dagen staan. sanitair alles nieuw en netjes. Behulpzame en vriendelijke receptie. Camping ligt direct aan een meer.
Keurige camperplek net buiten het dorp. zeer rustig en geheel gratis. Waren wel veel muggen. Chemisch toilet legen, water vullen allemaal aanwezig.
Prima camping, rustige omgeving en mooie grote plaatsen. Heel goed te fietsen op het eiland met knooppunten. Westkant vh eiland de mooiere stranden. Pinnen ging 1e keer mis door probleem met apparaat, direct weer gepind, ging goed later bleek 2x afgeschreven te zijn. Heel veel moeite moeten doen om ons dubbel betaalde geld terug te krijgen. Uiteindelijk gelukt door te dreigen met een advocaat. dat was een domper na fijne dagen op eiland.
Fijne, rustige camperplaats met een vriendelijke eigenaar. Wij hebben er voor onze doorreis naar NL een nacht gestaan a €12,-. Dit moet contant worden betaald in een envelop op locatie. Voor elektra dient apart met muntgeld betaald te worden (€0,50 per kw). Water bijvullen is mogelijk. Verder geen faciliteiten, maar zeker een aanrader om een nacht te staan als je op doorreis bent.
Waren van plan om hier te overnachten met onze camper van 7 meter. Bij aankomst bleek het een parkeerplaats te zijn dat helemaal vol stond. Uiteindelijk toch ergens weten te parkeren, maar de camper half op de weg. Ideaal was het niet. Het is een drukke plek zonder faciliteiten. De parkeerplaats is als er plek is wel perfect om een bezoek aan Zürich te brengen en direct gelegen aan het Zürich meer. Centrum is op 3 min fietsen. Kost €2,- voor 4u.
Grote camping met gratis faciliteiten als WiFi, zwembad, sanitair. Wij hadden een plekje vlakbij het zandstrand en meer. Sanitair is schoon en plekken zijn ruim. Verder is het personeel vriendelijk en heeft het een mooi zwembad. Via fietspad vanaf de camping binnen 5 minuten bij Lazise.
Fijne stadscamping voor bezoek aan Rome. Bushalte bij de camping om de stad te bezoeken, maar ook met een (elektrische) fiets goed te doen. Sanitair is schoon en mooi zwembad. Plek mag je zelf uit kiezen. Verschillende maten (S, M, L) plekken, alles is dezelfde prijs. Wij betaalden €100,- voor 2 nachten met 2 personen en camper.
Mooie camping direct aan het meer van Lugano. Sanitair is schoon en personeel vriendelijk. Echter, de prijs voor 1 nacht (2 personen en camper) bedroeg €60,-. Dat vonden wij absurd hoog. ACSI kaart wordt ook niet geaccepteerd. Wel een Aldi vlakbij de camping.
Wij hebben hier 1 nacht gestaan voor bezoek aan de toren van Pisa. Vanaf de camping 1,5 km lopen, prima te doen. Nette camping, schoon sanitair en vriendelijk personeel. Hebben €40,- betaald voor twee personen met camper.
Wij zijn hier van 20 mei tm 28 mei 2022 geweest. Mooie keurige camping, voor de tijd vh jaar al erg druk maar alles keurig wat betreft sanitair, supermarkt(je) en restaurant aanwezig. Medewerkers vriendelijk. Direct aan t meer en je kunt zowel lang het meer als via nieuw aangelegde fiets/ voetpad naar Lazise fietsen maar ook naar bv. Garda of Peschiera. Heerlijke camping om ff tot rust te komen en te genieten.
Sitecode: 52026
Prima camping als tussenstop om te overnachten. Vriendelijke beheerders en alles netjes, wel gedateerd. wij hebben incl. stroom en milieu toeslag €19,- betaald.
We zochten met onze camper een overnachting plek. De Campercontact app gaf 18,- voor een nacht met 2 personen aan. Wij kwamen op een stuk gras onder de bomen te staan en moesten 35,- € afrekenen voor 1 nachtje! 15,- voor de plek, 16,- voor 2 personen, €4,- stroom. gewoon afzetterij en voelden ons opgelicht. Voor ons geen 2e keer hier als tussen stop en zeker niet voor langer…
Warm ontvangst met koffie bij aankomst, geweldige plaatsen en een super uitzicht. sanitair net nieuw en heel erg goed en netjes. Heerlijke omgeving om te fietsen en te wandelen.
De camping is een mooie uitvalsbasis als je Milaan om Milaan te bezoeken. Bij een tabakszaak om de hoek, kan je voor de bus en de metro een dagkaart kopen( €3 p.p.)Verder weinig te beleven. Sanitair is redelijk.
Perfecte camping als je Venetië wil bezoeken. Naast de camping kan je met de boot (€13,00 p.p.) naar Venetië. De camping zit naast industrie hier kan je ‘s nachts wat hinder van ondervinden.
Mooie camping met grote plekken! Sanitair wel wat verouderd.
Met het boeken aangegeven dat we met een camper kwamen en we graag in de schaduw wilden staan. eenmaal aangekomen stonden we midden op een grasveld in de volle zon, en je kon er niet eens komen met een camper. Daarna duurde het lang voor we een fatsoenlijke plek hadden. Sanitair is oud en vies, en in de avond is er geen warme douche. Wel heel leuk om met de taxi boot naar Rovinj te gaan!!
leuke camping als je op doorreis bent!
prima camper plek om te overnachten en uitval basis om de Rhine falls te bezoeken. Max. 15 uur mag je er gratis staan op parkeerplaats bij het Slot.
Mooie camping direct aan zee en . niet te massaal. Wij hadden een grote plaats (Camper 7 mtr). Als je langer dan 3 dagen verblijft zitten er strandbedden en Parasol bij in de prijs. Camper + 2 volwassenen incl stroom € 47,50 per nacht (hoogseizoen). Sanitair en alles goed en schoon. Vanaf onze plaats 100 meter tot aan het strand. Je kunt er goed fietsen Rimini ca. 17 km langs strand over fietspad na Bellaria. San Marino 35 km erg leuk.
Prima camping om als uitvalsbasis te gebruiken om de Chinqueterra te bezoeken. Met bellen waren alle campings vol maar gewoon naar toe gereden en waren vroeg in de middag en was er nog plek voor ons en de camper (7mtr). Voor 3 nachten €114,60 betaald incl. toer. bel.. Het is 7 min. lopen naar station. je kunt Combi kaart kopen voor trein en wandeltocht op station in Levarno. Wandeltocht is aan te bevelen maar zorg voor goede stevige schoenen.
Leuke mini camping, hebben er met Hemelvaart gestaan. Stroom en water op de ruime plek aanwezig. 5 min. op de fiets in Veere. leuke fietstochten gemaakt door Walcheren waar camping mooie uitval basis is.
Erg leuke camping behorende bij een appelboom gaard met goede voorzieningen, nieuw toilet en douche gebouw, zwembad en heerlijk rustig. Wij hebben hier een lang weekend gestaan op comfort plaats (€24,-) en o.a. op de fiets (Elektrisch) naar Maastricht geweest, (15 km) Valkenberg is vlak bij. Zeer uitgebreid en leuk ontvangst en aardige eigenaar.
Goede camping voor tussenstop om Luxemburg te bezoeken. Ca. 5 Kilometer op de fiets en je bent in het centrum. Nederlands sprekende receptie.
Leuke camping vriendelijke medewerkers. Achteraf betalen was niet mogelijk en voor ons lastig omdat we niet wisten hoe lang we wilden blijven en elke keer weer bij moesten boeken en betalen. Camping gelijk aan t meer gelegen.
Prima camping om Trier te kunnen bezoeken. Met de fiets langs de Moezel ben je zo in het centrum van Trier.
Perfecte camping voor een doorreis! Grote plekken en je wordt hartelijk ontvangen.
Niet bijzonder. Een nacht gestaan ivm doorreis.
Nette camping!
Mooie en schone camping, met grote plekken vóór de camper. Heerlijk als je opzoek bent naar een vakantie aan het strand.