@rossieklossie

Betrouwbare reviewer

Relax in luxe sightseeing with a bike! Sun for pleasure❣️

Partners
2019

Euramobil Integra 5 ⭐️ Integraal
9m
Fiat
Integraal
Bezit

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Super camping,als jeje auto of motor bij je hebt.Ligt bovenop de berg(steil).Bus voor de deur,gaat echter 3x pdag.9.40, 12.40 &16.40.Terug idem.Auto huren lukt niet,mits ruim vtv geregeld.Andere tijden steil naar beneden op fietsje,je moet ook terug…Restaurant oke,mwah 3 dgn,tja ff boodschapje doen🤷🏼‍♀️ in dorp?Sanitair top.Geen plek voor 50+fietsers zonder auto.Meer plek voor bikers en liners met auto/motor bij zich.V ons is de plek tgnvaller.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Topplek.Heerlijke ligging,mooi aangelegde camping. Zwembad,superschoon sanitair. In de omgeving veel mogelijkheden. Alles binnen handbereik. Op de koop toe, de eigenaren, beter kan eigenlijk niet! ons favoriete (gezellige) stukje Nederland. Wij komen graag én vaak vanuit Noord Nederland gereden.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Heerlijke plek.Alles op loop én veilige fietsafstand.Verona is een fijne stad.Sightseeging,winkelen,mooie fietsroutes alles kan.Mooi en schoon sanitair.Alle medewerkers zeer aardig,behulpzaam(ondanks wanneer als je t verkeerde wasprogramma kiest blijven ze lachen 😜/Paola).Tips en ideeën,niks is tegek.Wij komen zeker terug.Verona is geweldig,al dan niet voor de opera,fietsroutes genoeg om door de Valpolicella wijnstreek.Top!Reserveren aanbevolen.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Fijne camping,goede ligging t.o van plaats en strand.Sanitair schoon&ruim maar wel wat verouderd.Winkel,restaurant,zwembad alles prima in orde.Plekken relatief klein en weinig privacy.Door overgaande vliegtuigen en drukke weg wel wat lawaaierig.De leuke omgeving en ligging maakt dat we graag terugkomen.Makkelijk met fietst,strand,horeca en winkeltjes.Alle vakantie ingrediënten aanwezig.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Idyllische plek,midden in de dorre vlakte van de Po.Omgeving waar weinig te beleven valt.Das jammer voor deze heerlijke plek.Alles is al gezegd in de reviews.Geen 5 ⭐️ omdat dit echt een doorreis plek is wij hoopten juist op een plek met meerdere fietsroutes (behalve naar Ferarra 30 km langs de Po&terug) en meer horeca,wél heerlijke ontbijt,t restaurant gesloten op woensd&donderd v diner. sanitair gedateerd schoon.Tip:mede gasten laat t schoon.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Fantastische camping/cp. Geweldig sanitair, prive en alles schoon en netjes. Alleen vd ligging zouden we ster in mindering brengen. Voor fietsers qua ligging een hele uitdaging. Heb je een auto ter beschikking niet twijfelen, doen!

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Grote camping.Grote drukke “straatjes”.Als t tegenzit heb je voor en achter geen uitzicht meer door hoe je buren hun caravan/camper zetten. Fantastisch sanitair.Schoon,ruime individuele badkamer,veel toiletten. Omgeving met fiets matig.Medewerkers camping mogen vriendelijker.In restaurantje zijn ze super!Eten prima.Binnen wat ongezellig,buiten is het heerlijk.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Ligging a/h meer.Sanitair top.Plekken goed.Receptie vriendelijk.Prijs restaurant en wat erop kaart staat niet echt aantrekkelijk(als je net uit Italië komt…3x zo duur en aanbod mwah).Prijzen Zwitsers,neem je voor lief.Prima als doorreiscamping. Voor ons niet uitnodigend om extra nacht bij te boeken een dagje rond te fietsen ergens gezellig een terrasje te pakken.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Plek uitmuntend,direct a/h meer.Uitzicht adembenemend.Fabrizio onwijs aardig&behulpzaam.Stroom&water op plek.Uitgelezen plaats v Morello e/o Concorde(veel Duitsers).Sanitair nood onderaan camping oud,werkt maar wat laten mensen dit smerig achter en wat is de schoonmaak ruk!Zelf met hygiënische doekjes aan gang (&andere gasten,das nt goed).Sanitair boven aan berg,weinig en beter reinigen een must!Wasmachine super geregeld.Geen winkeltje oid.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

super camping met faciliteiten voor ieder wat wils.sanitair prima en schoon, als de gasten ze ook zo achterlaten🤬, kijk achterom na gebruik of doe je dit thuis ook?bah. Florence té gek. buslijn 14 heel handig én goedkoop. wil je niet betalen v faciliteiten of hecht je geen waarde aan n zwembad? ook plekken te vinden iets verder vd stad.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Grote ruime meeste met schaduw plekken&stroom(6A).Mooi zwembad en werkelijk alles op gemakkelijke fietsafstand❣️Mooi zwembad.Groot nadeel dat het ook gebruikt wordt door mensen uit de buurt,veel rondrennende kinderen/luidsprekende mensen.Die dan ook weer gebruikmaken v het toiletgebouw& vaak zeer smerig achterlaten.Vaker schoonmaken?Niet mee helpt in de wc/douche ineen geen wc papier hangt.Weinig sanitair bij cp’s voor dag/weekend uit buurt.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

wat een luxe!Nieuw sanitair,schoon(als de mede gasten het schoon achterlaten!).Ruime plekken.Nabij spoor,maar he een kniesoor die daar op let.Leuke bar waar je wat kunt eten en zelfs kunt ontbijten.Mooi strand.Deiva Marina leuk maar ligt niet aan doorgaande weg of fietsroute.Veel restaurants.Cinque terre dan maar met de trein.Aanrader!

Sitecode: 20189

Super prettige camping.Ligging voor een camperaar met alleen een (e)bike niet géweldig.Prima sanitair wel gehorig en niet heel royaal.Zwembad in voorseizoen incl.Dit is meer omgeving geschikt met auto om te touren want die omgeving is geweldig!Heerlijke wijnen en goed eten!Plekken prima. 6a is echt wel weinig.Zeker met 30 graden en zelfs zonder airco doorslaande stoppen.Geen supermarkt heel dichtbij en wel 1 goed restaurant (wel reserveren!).

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Goede doorreiscamping.Superschoon sanitair.Fietsen vooral over de doorgaande weg.Aardige medewerkers en zeer behulpzaam. Geen sprankelende omgeving.Best duur in het vooral zakelijke Zwitserland. 2 schepijsjes €14.50🤭. als je aan t water wilt staan wel een “zwitserse” stekker nodig! Receptie heeft ze in bruikleen tgn €20 contant. reserveren wel aan te raden. Nu mei en alles vol.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Ligging camping top.Mooie ruime sta-plekken.Straatsburg echte aanrader. Leuke fietsomgeving.Broodjesservice heel goed.Sanitair moet echt beter! Ondanks vermeldingen en op-/aanmerking doet men er niks aan. Elk jaar gaat t achterruit.Kranen kapot, verstoppingen(dat wordt danwel ergens door veroorzaakt)maar er wordt niet goed&vaak genoeg schoongemaakt/onderhoud aan gepleegd.Werk a/d winkel.Receptie heel behulpzaam. Blijft nog wel steeds aanrader.

Kleine stadscamping in Thionville(mooi🤗).Alles op korte afstand.Mooi aan Moezel.Sanitair voldoende,wordt schoongemaakt maar niet super “netjes”. Met de franse slag zeg maar🙃.Medewerkers zijn gerust aardig,gewoon andere soort humor.Komen veel doorreizende, die reserveren dus lijkt camping niet vol,zijn plekken wél gereserveerd.Camping een waarde oordeel geven.Niet afrekenen met 1 ⭐️ op een medewerker!Prijs/kwaliteit prima.Komen gerust terug.

Stadscamping.Zelfs 2e helft september nagenoeg vol.Goedkoop.Grote plekken.Sanitair gebouw voor is prima.Sanitair container halverwege is niks.Vies&oud.Receptie vriendelijk.Dijon is een geweldige (culinaire) stad en vlakbij.Verhoog de prijs vd camping en upgrade hem!De moeite waard.Wat je nodig hebt is er of in de buurt.Wij zijn wel blij met de sanitaire voorziening in onze camper😉.

Camping mooi.Sanitair is super geregeld,schoon &voldoende.Receptie is behulpzaam en heel klantvriendelijk.Zo ook personeel restaurant/bar.Mooi zwembad.De ligging,tja dat is een dingetje.Qua km’s te doen, met auto/motor🙃.Met de fiets (zelfs met een ebike) wel een uitdaging.Paar km steil omhoog terug naar camping.in Clermond F ben je zo😜. Dus uiteten als je alleen een fiets ter beschikking hebt ‘s avonds was in ons geval geen optie.Neem eten mee!

supermooie camping.alles is er. luxe, eigen sanitair. Mooie zwemaccomodatie.Heerlijke bakkerij en uitgebreide campingwinkel.Prima restaurant. Alles top. Beziers mooi te fietsen. Personeel behulpzaam. Restaurant prima.In de omgeving is in september wel al veel gesloten. in Frankrijk geen seizoen meer das jammer.Bij vertrek mag receptie wel iets klantvriendelijker, enig. Camper service punt mag beter.Niet in verhouding met kwaliteit v deze camping.

Paar camping plaatsen,wel goed,ook evt met eigen sanitair.2e week sept nu en alles al dicht.Geen bar/restaurant,geen winkel.Alleen kleine dingen bij receptie.Zwembad open, let op wel met speedo.Niet veel in naaste omgeving met alleen een fiets(..).Een restaurant in de avond nabij Frontignan is te ver en onveilig fietsen.1 goed restaurant in Mireval(5min).Slaap omgeving.Strand is verlaten&te ver fietsen.Frontignan Plage met iets van horeca 10km.

Meer een huisjes park.In naseizoen zoals wij, begin sept(🤷🏼‍♀️) iets rommelig.Via internet reserveren €9 duurder dan op bonnefooi komen.Terwijl dat toch juist voor eigenaren handiger zou moeten zijn.Restaurant met kant en klaar pizza’s.Oogt allemaal rommelig/einde seizoen.Broodjes service.Wc’s eigenlijk klote.Geen wc papier/bril, vooral erg gehorig(….).Omgeving matig om te fietsen (niet veel horeca of supermarkt nabij).

Hier beoordeel je de camping.Alles goed.Aardige medewerkers.Super mooie grote plekken,restaurant(zeer goed),winkeltje,bar,speeltuin,zwembad, wasachine,sanitair (schoon áls gasten geen strepen achterlaten/druppels op rand, dus gezanik of schoon(?) steek hand in eigen boezem.Geen wifi op camping??Het is vakantie!Je hebt abonnement 4/5g?Prijs/kwaliteit👍🏻.Omgeving mwah,zeker voor camperaars met alleen fiets.Auto aanbevolen.Beaune/Macon verderop.

Fijne camping en ligging.Mooie plekken. Strasbourg is een hele leuke stad.Op fietst gemakkelijk te doen.Vergeet de leuke plaatsjes eromheen niet.Via een mooi fietspad gemakkelijk te doen om te eindigen in Petit France❣️Sanitair verdient zeker bij drukte méér aandacht.Vaker schoon een pre zo ook het onderhoud.Broodjes service super,heerlijk brood en croissants.In de race voor 5 ⭐️ maar wel het sanitair in orde!Wij komen nog terug

Mooie camping.Klein maar toch druk! Leuk naar Thun en meer.Door het meer wel weinig echte leuke fietstochten.Heen zelfde weg terug das wat jammer.Echt een minpunt vonden wij de hoeveelheid sanitaire voorzieningen.Bij volle camping sta je in rij vd wc! middelste douche krijgt al het water vd buren in t afvoerputje.Wel mooi en schoon. Zelfbediening(mwah) restaurant aanwezig redelijk duur,écht Zwitserland😉.3 ⭐️ vanwege prijs/kwaliteit

zeer mooie camping.ruime plaatsen. goed sanitair en schoon. fijn en goed restaurant. niet super fietsroutes, niet alles veilig (langs drukke weg). een 5 sterren camping als er meer dan 6A stroom zou zijn… moet echt min naar 10A. aanrader deze camping.

Alles nieuw.Plek ligt onder snelweg en nabij goederen trein. plekken op grind en niet royaal. Fietspad San Remo op steenworp afstand.Gebied verder niet super.Erg druk zeker als je met je fiets naar stadje wil.Als we ligging beter hadden geweten hadden we een ander plekje gezocht.Restaurant Cuxen net onder snelweg door, is heel leuk! Aanrader.Dit is een CP met luxe sanitair en zwembad op een industrieterrein.Wij gaan verderop kijken.

Ontvangst&vertrek behoorlijk onpersoonlijk.Hoop regels.Borg voor campingplaats met eigen sanitair,wat heel fijn is en prima,150€ krijg je terug als je het schoon en netjes achterlaat(in ons geval zelfs netter..).Camping ligt tov de bekende plaatjes super, ook met de fiets.De camping heeft afgebakende plekken met kunstgras (heet!!met de zon erop).Ondanks de luxe en comfort zijn wij niet enthousiast.Er heerst weinig gezelligheid geen lozing water.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Prima camping.Sanitair is oud maar 3x p dag schoongemaakt.De drukkere zijn minder schoon,zijn zoveel gebouwen pak je een rustigere!Plekken allemaal royaal.Met en zonder stroom.Wij konden betalen voor 1 nacht en aangeven of we langer wilden blijven.Ondanks festival ID-Ile(supertof en veel goeie muziek, ook luid..) bleven we 3 nachten.Avignon is géweldig leuk.Ook mooie fietsroutes. Leuke restaurantjes etc.Ligging camping top.Komen zeker terug.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Mooie camping. Zeer leuke omgeving. Onwijs leuke fietsroutes in de wijngaarden. Heerlijke restaurants in de omgeving. Sanitair prima in orde. Klantvriendelijk personeel. Zeker een plek om terug te komen!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Absolute aanrader om de champagne stad Epernay te bezoeken.Op fiets een makkie.Camping voorzien van nieuw sanitair en mooie ruime plekken.Leuk restaurant met dito bediening.Ontvangst receptie is top.Idd schoonwater/water lozen en wc reinigen moet echt wel beter.Prijs zeer correct.Dat gezeur in sommige reviews (hier& bij andere plekken)zijn domweg irritant en zeker niet altijd terecht en ook niet ☆daarop te baseren.Ga dan niet of zoek naar gratis!

Mooie camping,ondanks de grote geen massale drukte. alles top geregeld.Zwitserse precisie.Sanitair goed en schoon.Murten hele leuke plaats.Leuke fietsomgeving maar niks bruisends.Beetje saai.Eten en drinken zoals verwacht en heel gewoontjes.Wasmachine en droger perfect geregeld.Via een reserveringssysteem.Winkeltje super.Chinees/Thais afhalen goed en lekker!

Zeer druk.Plekken direct aan water zijn prima,dit zijn er echt weinig.Andere plek zouden we niet willen staan.Sanitair genoeg, massaal en oud.Wel schoon.Niet perse aansprekende omgeving.Zijn leukere franse plekken.Zwemmen in meer was een welkome afkoeling met code rood,vergeet je waterschoenen niet vanwege stenen!

Afgebakende plek.Eigen sanitairunit maar geen enkele privacy.Water stroomt niet goed weg.Alles wordt zeiknat.Ligging camping als je alleen een fiets bij je hebt niet heel veel te beleven/beperkt.Wijn museum in dorp beneden heel leuk!Receptie en medewerkers zeer vriendelijk en broodjes service goed geregeld.

Sanitair top met veel privacy.Plekken prima, ruim genoeg,geen afgebakende plekken.Kun je ondervinden als nadeel.Wij hadden leuke gezellige buren,dus geluk.Ligging camping prima tov Straatsburg,je fiets er zo heen,hele levendige leuke stad. Waarom geen 5*?Het in~en uitchecken is nogal een gedoe.Achterhaald is de middagsluiting,zeker bij drukte. Je staat zo ruim een uur in de rij(min).Reserveren in vakantietijd aanrader.

Sitecode: 19766

Alle reviews gelezen. Dus met bevestiging,paspoort én cash de receptie in.Niets is minder waar. Wat een heks.Cash moest zijn Card.Mensen die niet reserveerden,maar heus plek voor was ,weggestuurd.Onze gereserveerde plek móchten we niet.Na even een discussie met de heks toch wel.Je voelt je in t begin zeer onwelkom.Gelukkig heb je verder niks met haar van doen.Verder klopt alles.Mooi sanitair,schoon én goeie uitvalsbasis.Tip,vervang dat mens!

5 sterren doet tekort. Mooie ruime en schone plekken, je voelt de gastvrijheid, super schoon& modern sanitair, zwembad. Alles op loop-/fietsafstand. Leuke winkels , supermarkt, bakker (heerlijke vlaai) , restaurants etc. Eerlijk is eerlijk met al deze (uitstekende) faciliteiten één minpuntje, het is eigenlijk té goedkoop…..😉. Wij komen een aantal keren per jaar met veel plezier op deze plek.

Superfijne doorreis camping. Wilden 1 nacht blijven, werden er twee. Sanitair is heel ruim&schoon. Plekken royaal. Restaurant op camping, alleen pizza&pasta maar is prima. Restaurants in omgeving niks of weinig zeker niet op fietsafstand (steil/heuvelachtig). Wel gefietst, standje turbo🙊 bergopwaarts. Supermarkt 4km.Omgeving is prachtig. Mensen vriendelijk. Mochten wij op doorreis zijn en in de buurt, hoeven we niet na te denken! Doen. Bedankt.

Locatie, super. Sanitair nieuw. Beetje weinig als t vol staat. En afstand vanaf plekken aan meer wel wat ver. Met (elec) fiets goed te doen. Staan merendeel “liners” dus die hebben alles aan boord.Die hebben wij nou net niet,dus wij stapten op fiets v wc en douche😅.Mag iets vaker schoon.Wifi ook prima.Omgeving heel leuk.Fiets ipv naar t meer om te eten het achtergelegen plaatsje in.Héle leuke bars én (betere) restaurants.Wij komen graag terug.

Mooie camping. Ruime plekken, door drukte wel redelijk dicht op elkaar. Goed ontbijt maar betaald er ook €15 pp voor. Sanitair schoon. Lekker douche. Wenselijk wel wat meer plek voor spullen. Door drukte wel weinig ruimte voor veel mensen. Zeer enthousiast en vriendelijk onthaal. Heel erg klantvriendelijk. Lucca is leuk!! Net onderaan zit een wijnbar & restaurant. Doen! Verrassend, lekker en zeer betaalbaar.Wordt niet aanbevolen,zou wel horen😉

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Mooie, schone camperplaats. Van alle gemakken voorzien. Heerlijk, éindelijk een schone wc en douche🙃. Even een wasje draaien. Jammer dat alles in omgeving dicht was. Strand, restaurants etc. seizoen nog niet echt begonnen de streek spreekt ons niet super aan. Wel jammer. Weer zat ook niet mee. Plek als deze grote aanrader. Wij trekken wij door naar Umbrië / Toscane. Hopelijk hebben ze daar ook zulke plekjes. Zeker niet dúúr voor wat je krijgt.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Voldoende plekken.Doorreis camping.Alles vergane glorie. Douchen in containers met plakgordijntje,primitief!Dacht het sanitair is inmiddels wel klaar na de reviews van bijna jaar geleden.Denk niet dat t ooit nog vernieuwd gaat worden.Alles is op andere plek. wc’s, afwasruimte etc.Geen plek om kleine boodschapjes te doen.Wij waren er op feestdag,alles bijna dicht.Niks op camping.Gauw gaan slapen en weer vroeg op doorreis😇Best duur v wat je krijgt