Camping Municipal Les Ruisses

Anthony64

aug 2025

alles wat je van een municipal kan verwachten. Absoluut geen 5 sterren ding maar daar is de prijs ook naar. 26 euro voor 2 personen. klein barretje met restaurantje. Eenvoudige kaart maar voor het geld prima. Ook lekkere pizza's. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Wij gaan deze onthouden.

Leoanne

jul 2025

Snel vergeten deze camping. Oké, het is hoogseizoen en we zijn blij dat we rond 15.30 in de middag nog een plekje voor 1 nacht krijgen. Maar.....de plek blijkt bezet en we komen ergens achter een sanitairgebouw met loosplek terecht...Volle stoffige camping met verrassend veel Nederlanders

EuterpeNL

jun 2025

Grote camping. Je krijgt een plek toegewezen. Weinig schaduw en weinig privacy. Sanitair is prima. Alleen aankomst tussen 14 en 18 uur. Heerlijke pizza's.

D957

Les Salles-sur-Verdon, Frankrijk

gemeentecamping met (300) ruime, schaduwrijke standplaatsen voor campers, caravans en tenten - gesitueerd op 200 meter afstand het meer van Sainte-Croix - 4 km van de ingang van de Gorges du Verdon - 10 minuten loopafstand van het dorp Les Salles sur Verdon.

8 okt t/m 4 nov

27 aug t/m 7 okt

28 apr t/m 6 jul

Toon alle tijden en prijzen