@EuterpeNL
Zeer mooi verzorgde camping. Hartelijke ontvangst. Ruime plaatsen met veel rust en vogelengezang.
Heerlijk rustige camping, midden in het weiland met veel weidevogels. Sanitair prima. Boerderij wat rommelig. Aardige beheerster.
Heerlijk camperplaats met mooie plekken. Voelt als een camping. Vriendelijke eigenaar. Keurig sanitair. Vanaf morgen elektra afrekenen naar gebruik. zij hebben genoten.
Prima ontvangst. Als buscamper leuke plek met beschikking over picknick banken. De weg hoor je goed. Veel fiets tentjes. Kampen 2 km
Heerlijke plek in de boomgaard. Alles goed onderhouden. Zeer gastvrije beheerders die veel plezier hebben aan het houden van deze camperplaats. Petje af voor de goede verzorging. Zeer mooi en bijzonder sanitair ruimte. Jammer dat het één badkamer is, want als je nodig moet en er is iemand aan het douchen, dan moet je lang wachten. we hebben genoten van de rust
Grote camping, prima plekken afgescheiden door hoge heggen. Wel veel geluid van verkeer en trein. broodjesservice. Als de receptie gesloten is, kun je zelf een plek uitzoeken. Wij betaalden 26,70 incl stroom
Zeer verzorgde camping met zeer ruime plekken en uitzicht op de bergen. Super vriendelijke beheerders, die ook heerlijke maaltijden leveren op het terras. Wij betaalden € 37,60 per nacht. Plek om zeker terug te komen.
Rustige camping, broodjesservice. Restaurant heeft heerlijk eten. Niet alle plekken zijn even ruim. 1,5 km lopen naar het dorp.
Vorige keer betaald. Nu gratis omdat we geen gebruik maken van de douche. Adembenemend uitzicht. Als je op bovenparkeerplaats in lengte richting parkeert, dan heb je een prima rechte plek.
Prachtig gelegen camping, midden tussen de bergen. De eenvoud is de kwaliteit. Wij waren hier voor de derde keer.
Vriendelijke ontvangst. Kleine plaatsen. Prima sanitair. Ligt dicht bij dorp waar restaurants zijn.
Prachtig gelegen. Goede ontvangst en keurig sanitair. Gevarieerde plekken. Dorpje kun je via weg en paadje te voet bereiken in 45 min. De eigenaar komt 's morgens het bestelde brood op je plek brengen.
Twee plekken voor minivans. Oase van rust. Zeer vriendelijke gastheer. Heerlijke table d'hôte.
Sitecode: 20208
We stonden om 22 uur voor de poort en werden gelukkig nog binnengelaten. Goede sanitaire voorzieningen, mooie plaatsen. Wij waren op doorreis
Deze mini camperplaats is er wel. Wij hebben gekeken en werden vriendelijk ontvangen. Het ziet er goed en gezellig uit. wij kozen toch voor de camping verderop en hebben hier dus niet gestaan.
Grote camping. Je krijgt een plek toegewezen. Weinig schaduw en weinig privacy. Sanitair is prima. Alleen aankomst tussen 14 en 18 uur. Heerlijke pizza's.
fijne rustige camping. plekken liggen op terrassen. je kunt bij aankomst zelf een plek uitzoeken en later inschrijven bij de zeer vriendelijke beheerder. de bakker komt ‘s morgens op de camping om het bestelde brood af te leveren.
basic camping. mooie ruime velden. het sanitair is verouderd. aantal stroomplaatsen is erg beperkt. de camping bestaat wel degelijk en is open, dus FF2018 ff beter zoeken. de gps locatie klopt precies let op: aankomst strikt voor 12 of tussen 16-19 uur.
Prachtig gelegen camping, met mooie grote plekken. Vlakbij stadje met veel eetgelegenheden, wat makkelijk bereikbaar is op de gewone fiets. Aan de D996 net buiten het dorp een Carrefour Express. Beheerder is super vriendelijk en gastvrij. Voorzieningen zijn zeer goed op orde.
Zeer vriendelijke ontvangst. Rustige, kleine camping met alle faciliteiten. Geniet van het zingen van de vogels. De uil ‘s avonds nog in de boom zien zitten.
Heel aardige beheerder, prachtig verzorgd terrein met jeu de boulebaan, maar ook de ballen liggen er. Badminton en kubb kun je ook lenen. Er is een kruidentuin waar je van mag plukken. Leuk om in de stallen te kijken en dan nog een kalfje geboren zien worden. Een plek om zeker een keer te bezoeken, want de plekken zijn ook ruim.
Vriendelijke ontvangst. Mooie ruime, speelse plekken. Heerlijk rustig en mooie omgeving voor fietsen en wandelen. Uitstekende voorzieningen.
Sitecode: 42050
Zeer hartelijke ontvangst. Verwarmd, keurig sanitair. Mooi uitgangspunt voor wandel en fietsroute.
Heerlijk rustige plek in prachtige omgeving. Vriendelijke eigenaar die van alles uit wil leggen. We kregen een mooie wandelroute vanaf deze plek. De plekken zijn ruim en mooi. Het sanitair is basic.
Indeling van de plekken op de camping is leuk. Het sanitair gebouw is wat smoezelig en donker. Als je niet direct aan het riviertje staat, hoor je de snelweg goed.
We kregen hier benauwd gevoel van een stadscamping. Kleine plekken, die geen gras hadden, maar erg modderig waren. De dame bij de receptie gaf ons een briefje met alternatieve campings. We zijn verderop gaan kijken.
Mooie camping met ruim uitzicht. Alle plekken zijn scheef, dus let daar op. Weinig schaduw. Super nieuw sanitair. Lekker gegeten bij La Truite.
Zeer lieve, vriendelijk eigenaar. Erg behulpzaam. Hij kwam bij ons droog hout brengen voor ons kampvuurtje. Mooi uitzicht. Vanaf de camping zijn wandelingen te maken. Eenvoudig, maar prima sanitair.
Mooie camping, ruime plaatsen. Sanitair oud, maar schoon. Ligt naast de drukke weg.
Leuke rustige camping. Op loopafstand van het mooie dorpje, waar je lekker kunt eten.
fijne camping. Alles goed verzorgd en ruime plaatsen. Aardige beheerders. In het weekend kun je er lekker eten. prima sanitair.
Mooie rustige camperplek, met toilet. Vriendelijke beheerders. Plek om terug te komen. En de prijs is ook fijn.
Erg nette camping, mooi gelegen aan de rivier. Vriendelijke ontvangst en keurige voorzieningen. Een plek om terug te komen.
Heerlijk basic in de bergen, ver van bewoonde wereld. Zeer vriendelijke beheerder. Rustig en uitzicht op de bergen. Wandelen vanaf de camping.
Als camper plaats goed omdat er voorzieningen zijn. De prijs is vrij hoog. Prima plek in het groen. Wij zijn naar Milaan gefietst.
Mooie rustige camping. Sanitair beperkt. Zwembad is niet voor campinggasten. Prijs kwaliteit vonden wij daarom te hoog. Toen wij er waren was het restaurant alleen in het weekend open. Zeer vriendelijke beheerder. Goede wandelmogelijkheden.
Zeer basic camping. Sanitair is gedateerd, maar wel schoon. De onverharde toegangsweg is steil en slecht begaanbaar. Ongeschikt voor grotere campers. Volg zeker de route instructies van de website, anders kom je in problemen. Het is er heerlijk rustig, met ruime plaatsen.
Wij zouden hier eigenlijk 6 sterren willen geven. Sanitair is super, met zelfreinigende toiletbril. Alles is heel netjes en goed doordacht. Grote plaatsen op verschillende niveaus. Personeel is zeer vriendelijk en wil echt het beste voor je. Natuurpad op terrein, met panorama punt. Een aanrader. Restaurant is top.
Rustige camping. Mooie ruime plekken. Conad supermarkt is 3 km fietsen. Naar Arezzo is prima te doen op de fiets. Ook is er een leuk fietspad naar de Arno. (ongeveer 13 km)
Leuke camping met grote plekken. Zeer vriendelijke eigenaren. Bij de receptie buiten gezellige aankleding. Ook het sanitair is aangekleed met mooie schilderijtjes en andere aankleding. Er hangt een video scherm wat toeristische info laat zien.
We stonden in de olijfgaard, wat heerlijk rustig was. Over het sanitair is genoeg gezegd, zeker géén pluspunt. De grote Conad supermarkt is 2 km fietsen. In het dorp een heerlijke pizzeria.
Sitecode: 51916
Mooie camping bij Volterra. Fijn dat je zelf plek kunt uitzoeken. Sanitair inderdaad aan modernisering toe. Onderscheid in de plekken/prijzen is niet altijd duidelijk. Wij betaalden € 40 voor middelgrote plek.
Zeer mooie plek, meer dan een gewone camperplaats. Plaatsen zijn niet ruim, maar goed beschut en weinig schaduw. Maar je kunt heerlijk in de relax area in de schaduw van de bomen zitten. Je kunt ontbijt en borrelarrangement reserveren. Prima plek om naar Pisa en Lucca te fietsen.
Rustige camperplaats met zeer ruime plekken. Mooi zwembad en prachtige omgeving. Ongeveer 10 km naar het strand fietsen. Zeer vriendelijke eigenaar. Let op: receptie is tussen 13 en 15 uur gesloten.
Vriendelijk personeel. Plekken zijn klein. Camping is erg netjes en schoon sanitair. Met de trein naar Cinque Terre. In Levanto zijn veel eetgelegenheden.
Prima, rustige camping met zwembad en restaurant. Plaatsen niet ruim. Sanitair is netjes.
Leuke locatie bij een mooi dorpje en strand, maar de camping ligt hoog tegen de berg . Als je naar het dorp wilt, moet je steile trappen af en ook weer omhoog. Enkele keren per dag rijdt een gratis busje van en naar het station. Camping heeft zeezicht, maar door de begroeiing zie je weinig. Plekken zijn strak op elkaar. Elke centimeter wordt benut.
Eenvoudig, rustige camping met veel vaste plaatsen. Voor campers zijn 2 aparte velden. Eén aan de kant van het dorp en één aan de kant van het meer. Hier betaal je € 3 meer. Sanitair is gedateerd, maar wel schoon en netjes.
Eenvoudige camping. Sanitair netjes, maar basic, mag wel gemoderniseerd worden. Zeer aardige beheerders en zoontje, die het allemaal goed weet. Mooie fiets en wandelomgeving. Informele sfeer.
Heerlijk rustige camping, met uitzicht over de velden. Zeer vriendelijk beheerder. Uitstekend sanitair. Maar als de camping vol staat, is het misschien wat weinig. Ontzettend leuk om van bovenaf het geiten melken te zien. We hebben hier genoten, ook van de fiets en wandel mogelijkheden.
Mooie plek, lekker rustig. Helaas was het sanitair gesloten, waardoor we 500 m moesten lopen naar de camping. Tegenover de receptie kun je sushi kopen.
Mooie grote plaatsen op gras. Helaas is de receptie, waar veel toeristische informatie ligt, maar 1 uur per dag open. Sanitair sterk verouderd. Mooie omgeving voor wandelingen en fietstochten. B
Tot in de puntjes verzorgde camping (misschien te). Zeer vriendelijke beheerders, veel informatie gekregen over de camping en omgeving. Op sommige plekken sta je erg dicht op elkaar.
Zeer rustige mini camping met ruime grasplekken. Prima voorzieningen. Prachtige omgeving om te fietsen. Bij het afrekenen moesten we tot onze verbazing € 2,00 administratie kosten betalen.
Heerlijk rustig, midden in de natuur. 's Avonds zagen we de reeën in het andere weiland lopen. Sanitair is prima. Beperkt aantal stroompunten, dus een verlengsnoer kan handig zijn. Geen verlichting op het veld, dus veel sterren te zien.
we stonden op het achterste veld, waar geen plekken stonden aangegeven. Heerlijk rustig. Prima sanitair. Mooie omgeving om te fietsen en te wandelen.
grote camping en camperplaats. de camping kost 31 euro, de camperplaats 17 euro. de camperplaats is mooi gelegen en ingericht en doet niet onder voor de camping zelf. alle voorzieningen zijn beschikbaar.
Als je na de slagboom rechts afslaat heb je mooie plekken tegen de dijk direct aan de haven(geen overlast van verkeer) . Aan het meer zijn een paar plaatsen, maar snel bezet. Super goed sanitair. In de avond en nacht erg rustig.
Leuk opgezette camperplaats, gevarieerde plekken. Zeer enthousiaste eigenaar, die ook veel informatie geeft. Mooie receptie met routes, spelletjes, boeken en veel meer. Sanitair beperkt, maar wel schoon.
heerlijk rustige camperplaats bij gezellig haventje. ook het dorpje biedt veel. een aanrader. zeer vriendelijke havenmeester
prachtig gelegen aan het water. dorp heeft leuke restaurantjes. ook mooie wandelingen naar interessante gebouwen. verschillende bakkers in het dorp. geen voorzieningen
Wij stonden aan de rivier, wat een heerlijke plek. prachtig uitzicht, heerlijk gezwommen in de Dordogne. wij betaalden € 18,50 incl stroom. Avond van te voren stokbrood bestellen.
Rustig, mooi gelegen camping. sanitair is wat weinig voor deze camping. Bij warm weer lekker zwemmen in de Lot en de Vers. Schattig dorpje.
ruime camping vlakbij de stad. beperkte openingstijden van de receptie waar je heel vriendelijk wordt geholpen. sanitair is prima op orde.
Mooie camping, 5 min lopen van het leuke dorpje. Je krijgt een plek toegewezen. Bar restaurant waar je wat kunt eten.
leuke Spaanse camping, straalt rust uit . Pittige, maar erg attente en aardige receptioniste. Super schoon sanitair, maar sommige deurtjes kunnen niet op slot. prachtig uitzicht en indrukwekkende overvliegende gieren. De kloof, op 30 min loopafstand, is zeker de moeite waard. Bij de bar kun je ‘s avonds eenvoudig eten en ‘s morgens brood kopen(niet op maandag)
Veel vaste plekken met huisjes. wij kwamen op vrijdag en alle eigenaren van de huisjes stroomden binnen. Zeker tot middernacht rumoerig. Sanitair is tip top in orde. Uitzicht beperkt door huisjes en parkeerplaatsen aan de rand. Wij bleven daarom maar 1 nacht.
Grote stads camping. Vriendelijk personeel. Sanitair mag verbeterd worden. Warme douchen. Op de fiets de stad in.
Camping waar je tot rust komt. Eenvoudig, maar compleet. Het sanitair is verrassend netjes. Er is ook een barretje. In het dorpje verschillende restaurantjes. Voor boodschappen moet je Riaño zijn. Dit is een dorpje met geschiedenis
mooie camping met zwembad. schaduwrijke plaatsen. uitstekende prijs kwaliteit verhouding. sanitair iets verbeteren.
prima ontvangst aardige mensen. mooie en gevarieerde plaatsen. uitstekend sanitair.
Weinig plekken met mooi uitzicht. Wij betaalden 34,60 incl stroom. Omgeving leuk met mooie stranden. Goed sanitair.
Rustige, fijne terrassen camping. Inderdaad niet geschikt voor grotere campers, maar de voorzieningen zijn prima. Naar het dorp lopen is 40 minuten over steil pad.
aardige camping, maar meer als overnachtingsplek. sanitair is netjes maar verouderd. douchewater is wat koud. de prijs is natuurlijk prima.
rustige camping. Vriendelijke beheerder. In het laagseizoen zeer goede prijs. Uitstekend sanitair. goede fietspaden.
Mooi gelegen camping met prima sanitair. Mooie grote plaatsen. Vriendelijke beheerder. Vlakbij groot meer, waar je kunt zwemmen. In juni nog lekker rustig.
Zeer leuke plek in de citadel. Lekker rustig Let op de zeer beperkte opening van de receptie. (zie foto). Je kunt alleen camping oprijden als de receptie open is. Borg betalen (€ 80 contant) voor de sleutel van het sanitair. ‘s Morgens gaat receptie om 10 uur open, dus kun je niet eerder vertrekken. Camping betalen kan met bankkaart.
grote camping met bijna alleen maar campers. vriendelijke receptie. sommig sanitair verdient een opknapbeurt. goede prijs kwaliteit verhouding
prima camping. direct aan het strand. ideaal om over het eiland te fietsen. goede prijs kwaliteitsverhouding. alleen de elektra is prijzig.
Zeer eenvoudige en ruime camping. Sanitair is gedateerd. Erg vriendelijk personeel. Zij geven aan dat er stapje voor stapje gerenoveerd gaat worden. Ze waren bezig met het zwembad, wat nog droog stond. Het was nu uitermate rustig.
Sitecode: 72035
super plek. mooie locatie en goede voorzieningen zeker gezien het feit dat de plaats gratis is.
Leuk klein Campererf. Ongedwongen sfeer en zeer aardige beheerders. De tuin is echt heel apart, een belevenis. Goed prijs kwaliteit verhouding.
Heerlijk rustige camping. De beheerder is erg aardig en straalt ook alle rust uit. Gezellig nu met de schapen en lammetje is in de stal.
prachtige aangelegde camperplaats, ruime plaatsen. Veel wandel en fiets mogelijkheden. Restaurants in de buurt.
Rustige camping in het bos. Centrum goed te doen op de fiets. Ideaal uitgangspunt voor fietstochten in de omgeving.
prima camping. heel goed verzorgd, schoon en ruim sanitair. op de camping is weinig schaduw en beschutting.
Fijne camping, zeer ruime afgebakende plekken. Je hoort de fabriek en de trein, maar dat is niet hinderlijk. Leuk klein zwembad. Sanitair mag wel gemoderniseerd worden. Bakker met lekker brood en super gebak op 1 km.
Prima camping, vlakbij strand en het dorp. Mooie plekken. Sanitair kan een flinke opknapbeurt gebruiken. Vriendelijk receptionist. ‘s Avonds/‘s nachts rustig. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Zakelijke ontvangst. stroom kost extra 5 euro (6 amp). douchen 1,20 (muntje kopen). Sanitair is wel schoon, maar zeer verouderd. Totaal maar 2 wc voor de hele camping, te weinig dus. Mooie omgeving om te wandelen.
Alles zeer geordend geregeld. Alles aanwezig en fijn schoon. Kiosk met fietsroutes en informatie van de omgeving. Overdekte fietsenschuur met oplaadpunten. Vriendelijke ontvangst. Vooraf wel even mailen. Terecht genomineerd voor beste kleine camping door de ANWB.
Grote camping, maar keurig verzorgd. Vriendelijke ontvangst. We stonden op het achterste veld met rondom uitzicht op de polder. De hele camping is erg rustig. B
Zeer vriendelijke ontvangst. Muisstil op de camping. Een onthaastende sfeer. Schoon sanitair.
Wij kwamen om 13.30 aan en hadden een plek aan de rivier met prachtig uitzicht. Toiletgebouw was gesloten. Je bent inderdaad met 5 min in de binnenstad. In de nacht wel wat rumoer van de stad. Wij betaalden met onze kleine camper 14,50.
Sitecode: 19125
Druk bezette camping met veel vaste plaatsen. uitstekende voorzieningen. heerlijk gegeten in het restaurant op de camping. op zich is het in de avond en nacht heel rustig op de camping, maar de goederentreinen denderen de hele nacht door.
Zeer grote drukke camping, met uitstekende voorzieningen. In hoogseizoen betaal je ruim 50 euro per nacht. Wij kregen wel iets korting omdat we niet op een echte plek stonden, maar bij een vaste plek waarvan de bewoners er niet waren. Directe omgeving niet aantrekkelijk, maar uitzicht is wel mooi. Je moet verder weg voor mooie dingen. Dorp zeker 2 km lopen.
Bagger. Heel erg druk en krap. De naam camping niet waardig. De plek die ons werd toegewezen was zo scheef dat zelfs met blokken er geen redelijke stand kon worden bereikt. Wij zijn snel doorgereden.
Grote camping met ruime plaatsen. Krap en donker verouderd sanitair, wel schoon en netjes. Rondom uitzicht op de bergen.
mooie camping, goed onderhouden. Zeer schoon en ruim sanitair. Vriendelijke beheerders. Wandelingen vanaf de camping te maken.
Zeer rustige camping. Ondanks de vele vaste plaatsen voelt het hier heerlijk om te verblijven. Voorzieningen gedateerd, maar wel schoon. Broodjes te bestellen bij de receptie.
Rustige plek in mooie omgeving. Vriendelijke en behulpzame beheerder. Mooi zwembad. Sanitair kan iets gemoderniseerd worden, maar is wel keurig schoon. Prijs iets aan de hoge kant.
goede ‘s nachts rustige parkeerplaats. prima uitgangspunt om de mooie en interessante binnenstad van Treviso te bezoeken. de treinen geven weinig overlast, tussen 23 en 5 uur rijdt er sowieso geen trein.
grote camping die toch niet massaal voelt. een plek wordt je toegewezen. alles is keurig geregeld en goed onderhouden. prima sanitair. prachtig uitgangspunt voor wandelingen in de bergen.
Erg rustige plek. Zeer vriendelijke ontvangst. Goed uitgangspunt voor wandelingen. Weinig sanitair, maar wel mooi nieuw en zeer schoon.
parkeerplaats op vervallen ijshockey baan. de wc kun je alleen tijdens openingstijden gebruiken. wc gratis bij consumptie anders 1 euro.
Rustige camping in prachtige natuur. De biotoop moet je zeker gezien hebben. Erg vriendelijke beheerder.
Heerlijke rustige camping met ruime plekken in het gras. Erg vriendelijke beheerder. Zeer schoon sanitair. Dit wordt in het najaar 2022 vernieuwd. Je bent zo in Domburg met veel restaurants. Mooie omgeving om te fietsen.
heerlijk rustige plek op boerderijcamping. vriendelijke beheerder. Prima sanitair. supermarkt 700 m, heerlijk Chinees eten op 1,5 km.
Zeer nette, goed onderhouden boerderij camping. Fijne ontvangst, mooie plaatsen. Goed sanitair. Mooie omgeving voor wandelen en fietsen
Heerlijke plek midden in het boerenland. Veel rust en ruimte. 's morgens wakker worden met meerkoeten en futen bij de camper. Geen douche, maar voor een paar nachten kun je wel zonder. Klein boerderij winkeltje met heerlijke producten. Zeer vriendelijke beheerder.
Sitecode: 91926
Mooie, zeer goed verzorgde camping. Vriendelijke beheerder. Prachtig uitzicht over weilanden. Veel fiets en wandelmogelijkheden. Privé sauna is te reserveren tegen betaling. (€ 32,50 voor 2 uur)
nette camperplaats bij restaurant. ruime afgebakende plaatsen. wc gebruik bij restaurant, alleen tijdens openingstijden. (10-22uur).
Heerlijk rustige camping midden in het bos. De toerit is over onverharde bosweg. Niet geschikt voor grotere campers. In de omgeving kun je heerlijk wandelen. Dichtstbijzijnde winkel is 9 km.
Norse camping eigenaar wees ons alleen de camping aan. camping is prima, maar kost wel 24 euro per nacht, incl stroom. in het dorp is alleen een bakker.
grote camperplaats. veel ruimte en mooie ondergrond. wc en douche net buiten het terrein (open van 8 tot 20 uur).
eenvoudige camping bij het dorp. sanitair gedateerd, maar schoon. vanaf hier kun je wandelen naar Burg Elz.
Eenvoudige boerderijcamping met grote plaatsen. Heerlijk rustig en mooie omgeving om te fietsen.
Leuke plaats voor het maken van wandel en fietsroutes.
prima uitgangspunt om de stad te bezoeken. netjes aangelegd. weg is wel lawaaierig.
super schoon sanitair. prachtige locatie met veel rust. eigenaars zeer vriendelijk. betaalden 23,40 voor één nacht, wat veel was tov andere campings in het dal.
camping is uitgangspunt voor mooie berg wandelingen. uitzicht op de bergen. netjes sanitair. boodschappen kun je in het dorp doen.
Camping ademt rust uit. Netjes sanitair. Supermarkt op 10 min loopafstand.
de sterren zijn voor de omgeving. toiletten zijn keurig, douches niet gezien. 7,55 voor een parkeerplaats vinden we vrij prijzig. kilometer eerder gratis parkeren.
Heerlijk camping, midden in de natuur. Veel wandel en klimmogelijkheden. WiFi bij vvv in het dorp
zeer rustige, eenvoudige camping, midden in de natuur. voldoende voorzieningen. 's morgens vers gebakken broodjes. aardige beheerders.
Rustige camping. alles gedateerd. in centrum helaas geen restaurant waar je ‘s avonds kunt eten. er is wel een supermarkt.
iets gedateerde camping met prachtig uitzicht. camper plekken met verharde stroken. dichtbij de snelweg om te overnachten op doorreis.
rustige camperplaats. zeer netjes sanitair. vriendelijk personeel.
Eenvoudige camping met fantastische ligging. uitzicht over de weilanden. Veel weidevogels. vriendelijke ontvangst, eigenaresse doet elke dag rondje over de camping.
Mooie locatie met keurige plaatsen en een modern sanitairgebouw. Mini camping midden tussen de fruitboomgaarden.
Rustige camping. Vriendelijke ontvangst. Sanitair mag een upgrade krijgen. prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen.
Heerlijke rustige plek. Voorzieningen verouderd. Camping is wel toe aan een opknapbeurt.
Rustige, eenvoudige camping, prima voorzieningen. Aardige eigenaar, behulpzaam in alles. Goed uitgangspunt voor wandel- en fietsroutes.
Rustige minicamping, goed verzorgd. Je kunt vanaf de camping wandelen en fietsen. Vriendelijke beheerder.
juli 2020. eenvoudige camping. ruime plekken. goed voor overnachting op doorreis. restaurant in het dorp.
Mooie, zeer nette camping. gastvrij ontvangst. veel informatie voor wandelen en fietsen.
nette cp. prijs kwaliteit voldoende. goed om de stad te bezoeken. sanitair is netjes.
Mooie plekken. Relaxed om hier te verblijven. Vriendelijke eigenaar. Voorzieningen compleet.
Nette camperplaats, ruime plekken. Gezellig Dalfsen en mooie fietstochten te maken.
Prachtige plaats aan de rivier. Dichtbij het dorpje Chianale, waar ook een restaurant en winkel is. Mooie locatie om te wandelen.
Goed onderhouden camping. Aardige eigenaresse. Sanitair is uitstekend. In het leuke stadje Paesana is alles aanwezig en op loopafstand.
Prachtige plek. Goed onderhouden. Toilet is gedateerd, maar alles is wel gratis. De weg er langs is vrij druk. Uitzicht is geweldig.
Geweldige plek. Camping is dit jaar gesloten. Camperplaats moet nog geopend worden. Mat toestemming van de eigenaar mochten we er staan. Gratis. Normaal kost het 5 euro. Geen voorzieningen
Mooie camping aan het einde van het dal. Wel prijzig. Je kunt broodjes bestellen. In het dorp is heel beperkt levensmiddelen te kopen.
Sitecode: 51938
Prima plek. Zeker als alternatief voor de twee naast liggende campings. Goede wandelmogelijkheden. In het weekeinde is het erg druk. In het weekeinde kun je met de kabelbaan naar boven. Fantastisch uitzicht op de Mont Viso.
Weinig voorzieningen. Leuk gelegen bij het dorp. Hier zijn meerdere winkels en restaurants.
Fantastisch uitzicht, midden in de bergen aan de voet van de Mont Viso en vlakbij de bron van de Po. In het weekend is het hier erg druk. De prijs is gezien de voorzieningen hoog, gezien de omgeving redelijk.
Camping is leuk. Camperplaats parkeerterrein. Prijzig voor 1 overnachting voor doorreis. Restaurant is prima.
Heerlijk rustige camping in het bos. Ivm corona hadden wij privé toilet, omdat we de enige tourplaats hadden. Wel gedateerd. Ontzettend vriendelijke beheerder en heel gastvrij. Snelweg en trein hoor je bijna niet.
Prachtige camping, schoon en netjes. Mooie ruime plaatsen. We hebben hier genoten van de rust. Veel wandel en fietsmogelijkheden vanaf de camping. Sanitair was gesloten ivm corona
Ondanks de corona was het hier in het koningsweekend bijna vol. Mooie plek. Veel wandel en fietsmogelijkheden.
Wij waren hier in het weekend van 22 maart. Camperveld was afgesloten. Camping was wel eerder open. We waren nu wel 5 euro per nacht meer kwijt. Mooie plek, aardige, behulpzame eigenaar. Mooie omgeving om te fietsen.
Sitecode: 20675
Op de parkeerplaats van de jachthaven. Prima sanitair. Op loopafstand van het centrum en van Raamsdonksveer.
Mooie cp. Zeer schoon sanitair. Hier vandaan kun je goed fietsen langs de kust. Vlakbij de boot naar Texel.
Eenvoudige camping. Zeer vriendelijke ontvangst. Wij stonden hier vanwege het Dickensfestijn in Wintelre.